Odp: Wasze szale - 27/12/2005 13:56
ale macie temat hahah wrzuccie na luz bo ta rozmowa nie w tym temacie i napewno nie ma sensu...gdybac to sobie kazdy moze.koniec tematu mega zgód bo zaczyna sie smiesznie robic pozdro dla wszystkich fanów Lazio SS 88!
Wasza nienawiść daje mi siłę, żebym stał się mocniejszy!Na zawsze w moim sercu tylko MKS Pogoń Szczecin!
Odp: Wasze szale - 28/12/2005 18:44
ehehe nie ma to jak sie rozmarzyc i robic netowe zgody
co stoi na przeszkodzie sprobowac zrobic zgode z SS Lazio czy Ajaxem? prosze bardzo
z zagranicy liczy sie tylko RTC
ehehe nie ma to jak sie rozmarzyc i robic netowe zgody
co stoi na przeszkodzie sprobowac zrobic zgode z SS Lazio czy Ajaxem? prosze bardzo
z zagranicy liczy sie tylko RTC
Odp: Wasze szale - 06/01/2006 21:18
ehh Pogoniarz ... osttanio bylem na turnieju w Mieszkowicach i szukalem szaliczkow ale niestety albo zle szukalem albo nie bylo pozdro gratuluje "zdobyczy" nawet nikt na szyji nei nosil .... :/ zato jak przyjechal "Przemysl Poznan" typ w szaliku to z 2 minuty juz go nie widzialem z szalikiem
ehh Pogoniarz ... osttanio bylem na turnieju w Mieszkowicach i szukalem szaliczkow ale niestety albo zle szukalem albo nie bylo pozdro gratuluje "zdobyczy" nawet nikt na szyji nei nosil .... :/ zato jak przyjechal "Przemysl Poznan" typ w szaliku to z 2 minuty juz go nie widzialem z szalikiem
jakbys reflektowal na szal Mieszka to moze daloby rade cos zalatwic,jak cos to daj cyne..
Ostatnio edytowany przez: 1973, 17 lutego 2012, 14:08 [1 raz(y)]
Odp: Wasze szale - 06/01/2006 22:37
Ja niedługo jak wszystko pojdzie zgodnie z planem będę miał na sprzedarz ewentualnie wymianę łączony szalik Stali Szczecin z Iskierką Śmierdnica jak coś to mogę sprzedać.
Ja niedługo jak wszystko pojdzie zgodnie z planem będę miał na sprzedarz ewentualnie wymianę łączony szalik Stali Szczecin z Iskierką Śmierdnica jak coś to mogę sprzedać.
Iskierka - stal ? Czytałem troche tych waszych postów na forum stali - bez urazy ale troche smieszne wpisy, ze strony mojego kolegi z arkonii też, ale wy to już przebijaliście wszystko.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.