- Pogoń Szczecin (50 lat)
- Pogoń - Legia (Zgoda z tradycją)
- Polska
- GKS Wybrzeże Gdańsk - żużel
Niewiele tego, bo szali nie kolekcjonuje, ale każdy ma swoją historie.
W niedalekiej przyszłości dołączy do tego szal Vielgovii Szczecin, ale to jak ogarniemy z chłopakami z drużyny temat i sobie zamówimy :-)
Bo Pogoń szczecińska to jedna rodzina, starszy czy młodszy, piknik czy chuligan!
Odp: Wasze szale - 18/11/2005 15:51
Czy ma ktos moze szalik Pogoni jednostronny?
Chetnie odkupie albo sie wymienie
Kiedys jeszcze widzialem pare osob w tych szalikach na meczu ale teraz wiekszosc jest zaopatrzona w nowe gadzety
Chodzi mi o bialy szalik po srodku bylo napisane POGON SZCZECIN na obu koncach byl herb a wzdluz szly dwa paski w barwach klubowych.
Byla tez wersja laczonego z Legia,ale wolalbym samej Pogoni
Jesli ktos go ma to jestem zainteresowany
Pzdr
Ostatnio edytowany przez: Bosmaniak, 18 listopada 2005, 16:08 [1 raz(y)]
Odp: Wasze szale - 23/11/2005 16:04
Chetnie wymienilbym sie szalami, moge zaoferowac szaliki Bayernu Monachium, Wattenscheid 09.Interesuja mnie szale ekip z Polski (I i II liga).
Odp: Wasze szale - 08/12/2005 20:03
nie mam za wielu, ale mam nastepujace szaliki :
2 szaliki Pogoni
Schalke 04
Borusii Dortmund no i to chyba wszystko ;]
Odp: Wasze szale - 08/12/2005 21:45
Kto ma jakieś szale Pogoni odsprzedać !! PISAĆ NA GYGY !! Pogoniarz73 masz cos na wymiane czy sprzedarz !? Pozdrawiam
1. Pogoń - jednostronny
2. Pogoń Szczecin - czerwono-niebieski z "buldogiem" po obu końcach..
3. Ultras Pogoń
4. Legia Warszawa
5. Ultras Legia Warszawa
6. Lech - KKS - baaaardzo starutki szal, kiedyś dostalem go od kuzyna z pyrlandii, ma jakies 15-16 lat
7. Liverpool
8. Bayern Monachium
9. Werder Bremen - Champions League (licencja)
10. Werder Bremen
11. Polska Ultras - czarny z godłem
Kto ma jakieś szale Pogoni odsprzedać !! PISAĆ NA GYGY !! Pogoniarz73 masz cos na wymiane czy sprzedarz !? Pozdrawiam
Mozliwe ze w przyszlym tygodniu bede cos mial,jak cos to dam ci cyne..
apropos szali jakby ktos byl zainteresowany jest nowe forum dla kolekcjonerow tego magicznego atrybutu kazdego fanatyka Zapraszam
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.