Odp: Pchli targ - 16/06/2011 23:37
Poszukuje UNIKATÓW związanych z Pogonką.
-szalik Czekamy na mistrza (oryginał z lat 90-tych
-szalik POGON HOOLIGANS tkany - chyba z 50 szt wyszło tylko
-bilet z Verona (dom lub wyjazd)
-flaga pasiak z gryfem (kojarzona z Chomikiem)
-pierwsza, albo jedna z pierwszych koszulek kibicowskich Pogoni z buldogiem kopiącym piłkę
-swetra Pogoni (nosił swego czasu piegowaty menczester)
Odp: Pchli targ - 19/06/2011 00:47
Witam.
Jest do sprzedania mieszkanie w wieżowcu przy ulicy Wilczej. Mieszkanie 2 pokojowe (48m2) na 9 piętrze. Cena 200tys. W tej cenie jest pełne wyposażenie mieszkania (tv, lodówka, pralka, meble i wszystkie inne pierdoły potrzebne w domu). Mieszkanie jest moich rodziców, bardzo zadbane. Zdecydowali oni że dołączą do mnie na emigracji i zabierają tylko swoje rzeczy osobiste, reszta jest kupującego. Po prostu wchodzisz i mieszkasz. Dodatkowo jeżeli ktoś jest zainteresowany to może kupić również garaż murowany, zlokalizowany 50 metrów od wieżowca. Cena 30 tys. Podobnie jak z mieszkaniem, cała zawartość garażu (dużo narzędzi) jest w cenie.
Jeżeli ktoś jest zainteresowany, chce znać więcej detali, pisać na [email protected]
Odp: Pchli targ - 20/06/2011 20:58
Sprzedam nowy/używany dosłownie kilka dni MODEM HUAWEI E5832 z sieci PLAY. cena tyle za ile go kupilem 179zł. zainteresowani - gg w profilu
opcja "kup teraz" 100pln za 6szt medali, możesz zawsze zdobyc tutaj dwa medale z okazji 15 lecia pontyfikatu które również są u mnie w tym zestawie ..pozostałych czterech nie mogłem odszukac w necie...
Ostatnio edytowany przez: Wozi, 21 czerwca 2011, 10:23 [1 raz(y)]
Gdybym miał wybrać raz jeszcze to tylko Pogoń i tylko Szczecin....
Witam.
Jest do sprzedania mieszkanie w wieżowcu przy ulicy Wilczej. Mieszkanie 2 pokojowe (48m2) na 9 piętrze. Cena 200tys. W tej cenie jest pełne wyposażenie mieszkania (tv, lodówka, pralka, meble i wszystkie inne pierdoły potrzebne w domu). Mieszkanie jest moich rodziców, bardzo zadbane. Zdecydowali oni że dołączą do mnie na emigracji i zabierają tylko swoje rzeczy osobiste, reszta jest kupującego. Po prostu wchodzisz i mieszkasz. Dodatkowo jeżeli ktoś jest zainteresowany to może kupić również garaż murowany, zlokalizowany 50 metrów od wieżowca. Cena 30 tys. Podobnie jak z mieszkaniem, cała zawartość garażu (dużo narzędzi) jest w cenie.
Jeżeli ktoś jest zainteresowany, chce znać więcej detali, pisać na [email protected]
Grubo..przy tej sile franka i wielu niedogodnościach 200 tysi to grubasnie ..ale może chętny się znajdzie..wrzuć na tablicę
Chyba masz racje. Rodzice zdecydowali sie opuscic do 190 tys. Nizej juz nie pojdzie, lepiej poczekac troche. tym bardziej ze tak jak pisalem w cenie masz wszystko, nawet paste bo butow i papier do d....
Odp: Pchli targ - 24/06/2011 14:45
Ma ktoś do sprzedania szalik Pogoni z napisem "Granatowo bordowy sztandar nad stadionem powiewa". Taki szal wisi w pubie joker na witkiewicza.
Nie myślę "jak to będzie wyglądać", ale myślę "jak to zrobić"!
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.