Odp: Wasze szale - 09/11/2005 01:57
A ja mam 2 szale Legi jeden Deyna a jeden dobity Mokotow mam jeden laczony Pogon-Legia 4 szale Pogoni jeden Polski i jeden Estoni
Pogoń , Legia-Pogoń , Legia , Iskierka Smierdnica, Manchester United , Lazio Rzym
o kurcze jestem pelen podziwu. nie wiedzialem ze klub A klasowy ma nawet wlasne szale.
baaaa, nawet bluzy będą , vlepki (może) , trybuny robione , czasami chłopaki jakąś oprawe skromną przygotują I już nie długo nie A klasa lecz Okręgówka
Odp: Wasze szale - 09/11/2005 20:08
Jeszcze nie wiesz jakie a już chcesz kupić hehehehhe .Sprzedać mógłbym jeden bo do jednego sie bardzo przywiązałem a drugi to prezent .Ten stary jest bardzo gruby na środku ma biały napis MKS.PGOŃ i nic pozatym no i pobokach jakieś stare herby
Odp: Wasze szale - 09/11/2005 21:49
moje szale :
Real Madrid (orginal) [thX F G ]
Hanover 96 (orginal) [thX F G ]
Karslucher (orginal)
Barcelona (orginal)
Pogon Szczecin 3x (orginal)
Legia Warszawa (orginal)
Legia Warszawa (Moje miasto a w nim...) (orginal)
Polska
Poszukuje 1 starego szalika Pogoni w bdb stanie ...
Ostatnio edytowany przez: Safe, 14 listopada 2005, 20:50 [1 raz(y)]
Odp: Wasze szale - 09/11/2005 23:56
Pogoń Szczecin
Solo Morze Szczecin
Zgoda Bielszowice
Ruch Chorzow
Arka Gdynia
Apator Torun
Polska
Borussia Dortmund
Barcelona - Valencja (łaczony z okazji półfinału LM w 2000r)
Holandia - Euro 2000
Dnipro Dniepropetrovsk
Dynamo Kijow
Sparta Praga
Odp: Wasze szale - 14/11/2005 17:25
Czy ma Ktos odsprzedać szal Pogońi taki stary w małe niebiesko czerwone kratki <gruby strasznie>i na środku biały napis MKS POGOŃ pilnie poszukiwany!!!!!!!!hehe
Czy ma Ktos odsprzedać szal Pogońi taki stary w małe niebiesko czerwone kratki <gruby strasznie>i na środku biały napis MKS POGOŃ pilnie poszukiwany!!!!!!!!hehe
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.