Odp: Wasze szale - 11/06/2005 21:46
mam szalik liverpoolu ,kupilem go na meczu ligi mistrzow Borusia-Liverpool
Chce go wystawic na "licytacje"niewiem ile jest warty ale kupi go ten kto da najwiecej i komu zalezy na takej pamiatce do tego wysle zdjecie z tego meczu gdzie mam ten szalik na sobie
ofrerty pisac na adres [email protected]
jutro do 20
pozdrowionka
Odp: Wasze szale - 09/07/2005 13:50
Do sprzedania nowy szalik Legii :
http://www.legia.friko.pl/szaliki2.php > 3 od dolu
Ja Tylko posrednicze wiec jesli ktos zainteresowany to podaje nr. gg 3541659
Ostatnio edytowany przez: km, 9 lipca 2005, 14:02 [1 raz(y)]
ja mam Odry Chojna unikatowy wiec cena bedzie wygorowana
Jaki masz wzór szalika (Odra Chojna ma minimum dwa wzory) i ile chcesz za niego?
oczywiscie ten robiony przez kiboli pierwszy i najlepszy wypust szali Oderki z motywem Chojna moim miastem,Odra moim zyciem
reszta to ajkies badziewia robione przez klub lub ludzi powiazanych z klubem
ja mam Odry Chojna unikatowy wiec cena bedzie wygorowana
Jaki masz wzór szalika (Odra Chojna ma minimum dwa wzory) i ile chcesz za niego?
oczywiscie ten robiony przez kiboli pierwszy i najlepszy wypust szali Oderki z motywem Chojna moim miastem,Odra moim zyciem
reszta to ajkies badziewia robione przez klub lub ludzi powiazanych z klubem
Ile chcesz za niego?
Jeśli chcesz, to pisz do mnie na maila znajdującego się na stronie: http://www.szale.boo.pl
Odp: Wasze szale - 06/10/2005 15:32
a ja posiadam w swej skromnej kolekcji nastepujace szale.Pogoni 2 barwowe..jeszcze jeden bardzo stary Pogoni i moj meczowy jednostronny ..posiadam jeszcze ULTRAS LEGIA..z jednej strony czarny z drugiej bialy bardzo ladny szal..Wisły Kraków WHITE STAR WISLA KRAKOW..WATTENSEID 09 i Bayern Monachium .. i jeszcze bym zapomnial Stal Szczecinto na tyle ..ale licze,że kolekcja sie powiekszy,.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.