Tlumaczenia i innne... - 07/10/2005 12:43
Mam na mysli to ze jezeli ktos jest dobry w matmie,fizyce,chemi,zna jezyki to zeby napisal
Ja moge pomoc Niemieckim jak ktos ma problem walic na gg najlepiej wieczorem,jakies drobne tlumaczenia,lub cos w tym rodzaju
Jezeli temat sie nieprzyjmnie to prosze o wykasowanie
Pozdro
Odp: Tlumaczenia i innne... - 07/10/2005 13:02
no i co to ma byc? kilka razy probowalem zalozyc jakis temat i ciagle go wykasowujecie a zostawiacie taki badziew?? tlumaczenia Pozdrowienia dla Modow zajebista robota
McMurphy przejazalem "kosz" i z ostatnich dni nie ma zadnego wywalonego Twojego tematu.. nei rozumiem czemu masz pretensje do nas... bynajmniej ja nie wywalalem tego..
wczoraj miedzy 0.00-1.00 zalozylem temat o filmach myslalem ze to dobry pomysl bo kazdy ma jakies ulubione filmy czy momenty cytaty z filmow i mozna by sie czegos dowiedziec o innych filmach co warto obejrzec ale widac byl to zly pomysl a filmow o kibicach troszke jest np. football Factory czy o niebo lepszy Green Street Hooligans robiony wraz z kibicami Westhamu(GSE). Ale widac byl to zły pomysl??
wczoraj miedzy 0.00-1.00 zalozylem temat o filmach myslalem ze to dobry pomysl bo kazdy ma jakies ulubione filmy czy momenty cytaty z filmow i mozna by sie czegos dowiedziec o innych filmach co warto obejrzec ale widac byl to zly pomysl a filmow o kibicach troszke jest np. football Factory czy o niebo lepszy Green Street Hooligans robiony wraz z kibicami Westhamu(GSE). Ale widac byl to zły pomysl??
no i co to ma byc? kilka razy probowalem zalozyc jakis temat i ciagle go wykasowujecie a zostawiacie taki badziew?? tlumaczenia Pozdrowienia dla Modow zajebista robota
ależ dziękujemy serdecznie za pozdrowienia
a Twój temacik został przeniesiony tutaj bo istnieje od dawna dawna podobny
poza tym obniż łaskawie cisnienie
mógłby mi ktoś to przetłumaczyć ? chociaż częściowo ?
pozdrawiam
Przed feriami na lekcji jezyka angielskiego ogladalem film "Bowling for Columbine".
Jest to film dokumentalny reżyserowany przez Michael Moore'a.
Film opisuje amerykański kult broni palnej, nawiązując do masakry w szkole Columbine.
Rezyser pokazuje nam jak w banalny sposob mozna kupic bron nawet na stacji benzynowej.
Ukazuje takze skutki latwego dostepu do broni, jakim byla masakra w pewnej szkole.
20 kwietnia 1999 roku w Columbine High School w stanie Colorado dwóch nastolatków,
Eric Harris i Dylan Klebold, urządziło masakrę w swej szkole, strzelając do wszystkiego co
stanęło im na drodze. Zabili dwunastu uczniów i jednego nauczyciela,
zaś kilkanaście innych osób zostało rannych.Sprawcy popełnili samobójstwo.
W filmie ukazane sa wywiady ze swiadkami tragedii, oraz z ludzmi ceniacymi sobie kult broni.
Po tym filmie Michael Moore jest znany jako wspaniały reżyser.
Bowling for Columbine jest naprawdę ekscytujący.
Każdy powinien zobaczyć ten film, poniewaz daje duzo do myslenia.
Ponad to jest szokujacy dzieki czemu pozostaje na dlugo w pamieci.
Moim zdaniem ten film zasluzyl na "Oscara" !
Odp: Tlumaczenia i innne... - 30/01/2006 16:02
No cóż i ja mam pytanko czy macie jakis program do tłumaczenia bo Translator nie zawsze się sprawdza i czasem ja mam większa wiedze od niego:/
Sex alkohol mordobicie POGOŃ SZCZECIN ponad życie!!!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1763453277 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.