Autor |
Wiadomość | |
|
|
|
Piwo Bosman - 08/09/2004 09:53
nie wiem czy był juz ten temat poruszany, czy nie, przezucilem archiwum (ze 3 strony i nieznalazlem) wiec zakladam nowy temat (zeby mnie tylko nowi urzytkownicy nie zjebali ). O co chodzi , juz wyjasniam, wczoraj udalo mi sie zakupic Bosmanka, nic by w tym dziwnego nie bylo gdyby nie etykiea ktora jest w barwach granatowo -bordowych z herbem Pogoni, jesli nie spotkaliscie jeszcze tego Bosmana to polujcie , niezla pamiatka , piwo wypijecie a butelka zostanie - nie ma to jak przyjemne z porzytecznym polaczyc
|
Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
|
|
|
Odp: Piwo Bosman - 08/09/2004 10:13
Po pierwsze primo -tematu takiego nie było,odnośnie tematu wypił bym z chęcią takie piwko
Po drugie primo ultimo- w Choszcznie z pewnością nie znajde takiego piwa a jechać do Szczecina po jednego browara :grnsick:
|
Na Ziemi Choszczeńskiej Wychowani Z Pogonią Od Zawsze Związani...
|
|
|
Odp: Piwo Bosman - 08/09/2004 10:25
Po trzecie primo - ciekawy pomysł na przyciągnięcie klienta... żeby tak na meczach jeszcze sprzedawali
|
"To że nie mam dresu jest powodem wielkiego stresu mojego superego..."
"Pijmy piwo, jedzmy Śledzie, będziem silni jak niedźwiedzie"
"Życie jest bardzo niebezpiecznym zajęciem. Śmiertelność sięga stu procent"
|
|
|
Odp: Piwo Bosman - 08/09/2004 10:37
Po czwarte primo - ktos juz wspominal o tym w temacie ogorkowym. Pozdro
|
Swój cel widzę, do przodu idę i choćbyś chciał, nie podetniesz skrzydeł...
|
|
|
Odp: Piwo Bosman - 08/09/2004 11:26
Po pointes priom-czemu nie ma takiego zielonego Bosmana?? Ale teraz Bosman wyglada baardziej Europejsko
|
Wiara i nadzieja trwaja w nas do końca.
Tylko ogień wybacza nam winy
|
|
|
|
|
Odp: Piwo Bosman - 08/09/2004 11:36
nio właśnie gdzie można go kupicZ pewnoscia jka sie pokaze to szybko schodzi trzeba miec szczescie
|
" You will never walk alone" MKS...MKS...MKS
|
|
|
Odp: Piwo Bosman - 08/09/2004 12:02
> > O co chodzi , juz wyjasniam, wczoraj udalo mi sie zakupic Bosmanka, nic by w tym dziwnego nie bylo
> > gdyby nie etykiea ktora jest w barwach granatowo -bordowych z herbem Pogoni, jesli nie spotkaliscie > jeszcze tego Bosmana to polujcie
> a gdzie go zakupiles ?
a gdzie po 6 primo ??
|
Życie nie składa się z oddychania...Tylko z chwil które zapierają dech w piersiach
|
|
|
Odp: Piwo Bosman - 08/09/2004 12:27
wczoraj sie pojawil w "Stopie" ci co mieszkaja na Redzie to wiedza gdzie to jest, ale dostarczyli tylko jedna skrzynke wiec raczej juz nie ma, moze pojawia sie w sklepach, szukajcie a znajdziecie
|
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
|
|
|
Odp: Piwo Bosman - 08/09/2004 12:53
> wczoraj sie pojawil w "Stopie" ci co mieszkaja na Redzie to wiedza gdzie to jest
chadzasz tam?
|
... lecz nie patrze na przeszkody i fałszywość gnoji, przeciwność losu boli - my idziemy ku swej woli ...
tatatadam! || głos pokolenia - cios ogłupienia, hołd potępienia, mord zrozumienia ||
|
|
|
|
|
Odp: Piwo Bosman - 08/09/2004 14:14
> > wczoraj sie pojawil w "Stopie" ci co mieszkaja na Redzie to wiedza gdzie to jest
>
> chadzasz tam?
czasami tam bywam, ale obsluga jest chu...
czy to seria limitowana, nic na to nie wskazuje, bynajmiej nic na etykiecie nie pisze.
|
Szczecinska Brac
|
|
|
Odp: Piwo Bosman - 08/09/2004 14:37
Geant w Galaxy, tam sąte bosmanki, dziś kupi.łem, i na serio prezentują się wyśmienici. Obyśmy popijali je sobie w niedziele ok. 19 w radosnym nastroju
|
ONLY POGOŃ SZCZECIN
|
|
|
Odp: Piwo Bosman - 08/09/2004 14:54
Może by ktoś wrzucił tutaj jakąś fotke tej etykiety albo odrazu całej butelki hehe
|
"Zdziwiłbym się gdybym tylko potrafił się jeszcze zdziwić..."
"Jakie blaski, jakie cienie, o czym jest ta mowa? - CHCWD za nieprzemyślane słowa..."
|
|
|
|
|
Odp: Piwo Bosman - 08/09/2004 16:05
Po ente primo jak wiesz gdzie można zakupić te piwko to kup parę skrzynek i czekaj na mnie pod zegarem przed meczem to skosztujemy
|
Niech cię nie niepokoją
Cierpienia twe i błędy
Wszędy są drogi proste
Lecz i manowce są wszędy
O to chodzi jedynie
By naprzód wciąż iść śmiało
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Piwo Bosman - 08/09/2004 19:15
po pietnaste - primo - ultimo
|
... lecz nie patrze na przeszkody i fałszywość gnoji, przeciwność losu boli - my idziemy ku swej woli ...
tatatadam! || głos pokolenia - cios ogłupienia, hołd potępienia, mord zrozumienia ||
|
|
- 1
- 2
- 3
-
|