Odp: Kibice w naszym województwie. - 28/06/2013 12:47
W ubiegłym tygodniu trafiłem na trzech kibiców Stali śpiewających pieśni na temat tego, że w Szczecinie nie ma Pogoni... Po chwili zweryfikowali swoje poglądy i uznali, że chodziło im o Arkonie.
Śmiało zaczynają sobie poczynać
... Inni Cię zdradzili, w biedzie opuścili, ale ja Nie !...
Chrobry Głogów - Błękitni Stargard (zdjęcia Błękitnych i Pogoni Barlinek z trasy)
EDIT 28.10.2013r.
"Dzisiejszego dnia (27.10.2013r.) zakończona została zgoda pomiędzy Pogonią Barlinek, a Darzborem Szczecinek. Zgoda została zerwana z powodu braku kontaktu pomiędzy kibicami obu klubów."
Ostatnio edytowany przez: kadilak, 28 października 2013, 11:11 [2 raz(y)]
Osadnik Myślibórz fetujący wejście do 4 Ligii Zachodniopomorskiej. Ktoś wie ogółem jak wygląda sytuacja na terenach powiatów Lipiany, Barlinek i Myślibórz?
Odp: Kibice w naszym województwie. - 02/07/2014 21:55
Barlinek - spotkać można Pogoń Szczecin, Stilon i Stal Gorzów, do tego miejscowi z Pogoni Barlinek
Myślibórz - podobnie jak w Barlinku + miejscowy Osadnik
Lipiany - Pogoń Szczecin i fani żużla
Osadnik Myślibórz fetujący wejście do 4 Ligii Zachodniopomorskiej. Ktoś wie ogółem jak wygląda sytuacja na terenach powiatów Lipiany, Barlinek i Myślibórz?
Jeżeli chodzi o Lipiany (gmina, powiat jest pyrzycki) to generalnie są tereny "Januszowo - melanżowe" - te same osoby potrafią w jeden weekend zaliczyć mecz Stali Gorzów a dzień później jechać na Twardowskiego. Popularna również Legia, kilka dzbanów deklarowało miłość do pyr, która się skończyła po erze Lewandowskiego i Stilica . Generalnie jednak większość pro Pogoń. Kibolstwa brak, co najwyżej kilku łebków chodzących na Stal Lipiany i identyfikujących się jednocześnie z Pogonią (dostali raz po głowie w Przecławiu). Na meczach u siebie w porywach do 20 - 30 osób jak jest dobry przeciwnik, zwykle jednak nie więcej niż 5-10. Na wyjazdach zwykle jedna osoba pochodząca z Lipian (już nie mieszka).
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.