Ale jaja te dzieciaki podrosły, aż tak...? .Z dzieckiem chodziłem i czasem jakiś młynek 10 latków stworzyli.Ciekawe jak Bandury kładą się ze śmiechu , szczególnie K.Hutnik jak przyjechał to przynajmniej total patologia, ale to dawno.
Odp: Kibice w naszym województwie. - 02/08/2014 14:02
Ktos sie orientuje czy w Dziwnowie lub Kamieniu (lub bliskie okolice) mozna obejrzec dzis mecz Pogoni. Pytalem sie w roznych knajpach i nikt nic nie wie :/ mogą byc tez Gryfice jak coś
Ostatnio edytowany przez: Rolo, 2 sierpnia 2014, 14:31 [1 raz(y)]
Odp: Kibice w naszym województwie. - 04/08/2014 07:59
W Wolinie pogadałem z gościem w szalu Floty, nawet mają w Ich barwach flagę Wolin.Ja znałem 3 kibiców Legii,{ale w gębie mocni, a na mecze nie jeździli, bo za daleko), trójkę od nas ,bywali w Szczecinie nie raz, ale już ichnie widziałęm, a byłem w Wolinie 3 tygodnie.Teraz to Vineta i Flota.Zespół z Wolina mecze rozgrywał w Kołczewie, teraz może może to u siebie.
Aha to już jakiś czas temu jak go spytałem jakie teraz będą relacje między nami, a on-kosa.Przeraziłem się...
W Dziwnowku przy rondzie jest knajpa z jadlem i piwkiem Sa 2 duze telewizory 2 lata temu ogladalem tam Piast - Pogon
Dzieki, uratowales mi wczorajszy wieczor Contessa w Dziwnowku pokazuje ekstraklase. A Dziwnow caly bez canal+ :/
Ale faktycznie to przy rondzie jest? Troche Cie w blad wprowadzilem, bo mialem na mysli knajpe "Trzy Zyczenia" przy glownej alejce prowadzacej do plazy Dzis tam przejezdzalem sluzbowo i od razu mialem na mysli Twoje zapytanie i to ze troche namieszalem z lokalizacja
Słyszałem kroki Boga, życie jest kruche
Mam złotą proporcję między umysłem a duchem
Wersów plecak, tysiące w zeszycie
Oślepiam blaskiem, jestem słońcem w zenicie
Odp: Kibice w naszym województwie. - 21/06/2015 14:23
Derby pow gryfińskiego Odra - Energetyk
Kibice z obu miast wspólnie zasiadają na stadionie Odry.Na płocie kilka flag Energi jak i Odry. Odpalonych kilka rac, do tego trans odnośnie wydarzeń w Knurowie.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.