Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> O Pogoni w mediach << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Lrd
Moderator**
IP: zapisany
Na forum od 7388 dni

O Pogoni w mediach - 18/08/2012 12:56
Nie kojarzę takiego tematu, a teraz - po awansie do ekstraklasy - pisać będą o nas więcej. Tak więc żeby to wszystko mieć w jednym miejscu i za kilka lat nie musieć przekopywać setek stron różnych tematów w poszukiwaniu co ktoś kiedyś o nas pisał ;)
Na początek weszlo o wczorajszym meczu:

weszlo.com napisał:  
Pogoń Szczecin rozgromiła Zagłębie Lubin, Edi śrubuje rekord

Pogoń Szczecin w wielkim stylu wróciła do ekstraklasy – na dzień dobry rozbiła Zagłębie Lubin 4:0 i można przyjąć, że pierwszą kolejkę zakończy na fotelu lidera. Jeszcze do przerwy mecz był wyrównany, ale gospodarze schodzili do szatni prowadząc, po fantastycznym strzale Ediego Andradiny. Brazylijczyk jest najskuteczniejszym cudzoziemcem, spośród wszystkich, którzy przewinęli się przez polski futbol – zdobył już 42 gole w najwyższej klasie rozgrywkowej, do tego 21 w drugiej. Żywy przykład na to, że nawet starszy pan z brzuszkiem może się w naszej półśmiesznej lidze bawić, o ile ma w nogach trochę techniki. Andradina trafił do nas w wieku 31 lat, teraz ma już 38, ale ciągle patrzy się na niego lepiej niż na młodszych o piętnaście lat Polaków.

Druga połowa była kompromitacją lubinian – taką, jakiej nikt się nie spodziewał. Szybko rozsypała się żelazna para obrońców z wiosny, bo Horvath najprawdopodobniej złamał rękę, a Banaś jedynie statystował i przez 90 minut zaliczył więcej złych interwencji niż przez poprzednie pół roku. Im dłużej trwało spotkanie, tym mniejsze stwarzali goście zagrożenie z przodu. O ile na początku atakowali kombinacyjnie, o tyle później widzieliśmy tylko strzały rozpaczy. Pogoń robiła swoje, kontrowała, mogła nawet strzelić piątą bramkę, co oznaczałoby wejście do ligi równie spektakularne, jak niegdyś wejście Ruchu Radzionków (5:0 z Widzewem Łódź).

Najgorsza wiadomość piątku – dzisiaj ostatecznie zdaliśmy sobie sprawę, że na Macieja Murawskiego skazani jesteśmy do końca życia. Można było się łudzić, że ktoś kiedyś da mu pracę trenera (głupich prezesów nie brakuje) i z telewizji „Muraś” zniknie. Niestety, to już chyba niemożliwe, nie po tym, co nawygadywał. Wszak kto mu da pracę, jeśli facet stwierdził, że przy rzutach wolnych egzekwowanych z osiemnastu metrów lepiej nie ustawiać muru, ponieważ jak muru nie ma, to trudniej strzelić gola? Maćku, znany byłeś z soczystego strzału piszczelem, ale nie oceniaj wszystkich po sobie. Obawiamy się, że to nie cały trenerski świat oszalał – z Mourinho, Guardiolą, Fergusonem czy Capello – tylko jednak ty.

"Murasiowi" - jeśli sądzi, że jest niezrozumianym szkoleniowym geniuszem - dedykujemy fragment książki "Spalony":

Nie minęło pół godziny, a już przegrywaliśmy 0:2. Tym razem oryginalny postanowił być nie szkoleniowiec, ale nasz bramkarz – Stasiu Gonet. Spontanicznie opracował nowy wariant ustawiania muru: podzielił chłopaków na dwie grupy i jeden kawałek muru miał zasłaniać lewy słupek, a drugi kawałek – prawy. Natomiast w środku była wielka dziura, ale tym akurat zamierzał zająć się osobiście „Biały”. Cokolwiek poleci – on złapie. Dwa mury, z założenia blokujące dwa rogi bramki, w praktyce nie blokowały jednak żadnego. Julien Cools podbiegł do piłki i po prostu zdobył gola – zapewne najłatwiejszego w życiu, jeśli liczyć uderzenia z rzutów wolnych.

Gonet więcej nie opracowywał nowinek taktycznych.

Ponadto nasłuchaliśmy się, że Pogoni w ekstraklasie będzie grało się łatwiej niż w pierwszej lidze. Zostało to powtórzone przynajmniej trzy razy. Biorąc pod uwagę, że w pierwszej lidze szczecinianie zajęli drugie miejsce, mistrza Polski już znamy.

link

wp.pl

wp.pl napisał:  
Miedzowi Pogońieni ze Szczecina! Nokaut

Co za rozpoczęcie sezonu w Szczecinie. Beniaminek ekstraklasy rozbił w piątek Zagłębie Lubin 4:0!

8 tys. widzów obejrzało inauguracyjny mecz Pogoni Szczecin w ekstraklasie na własnym boisku. Powrót Portowców do najwyższej klasy rozgrywek był bardzo efektowny.

Pogoń wróciła do piłkarskiej elity po pięciu latach. Wcześniej przeszła poważne perturbacje. Opuszczając ekstraklasę wiosną 2007 r. spadła aż do 4. ligi. Stało się tak dlatego, że władze miasta po czterech latach współpracy miały już dość kontynuacji "brazylijskiej telenoweli" lansowanej przez byłego właściciela klubu Antoniego Ptaka. Miasto postawiło Ptakowi zaporowe warunki wynajmu stadionu na drugoligowy sezon 2007-08 i łódzki biznesmen zlikwidował dawny klub.

Nowa Pogoń odradzała się mozolnie. W dwa sezony awansowała na zaplecze ekstraklasy, ale w 1. lidze utknęła na trzy sezony. Niecierpliwość kibiców rosła odwrotnie proporcjonalnie do frekwencji na trybunach. Większość meczów poprzedniego sezonu w 1. lidze w Szczecinie oglądała garstka najwierniejszych fanów. Piłkarze szczecińscy wiosną grali słabo, ale końcówkę rozgrywek mieli na tyle skuteczną, że w ostatniej kolejce zapewnili sobie awans.

Osiem lat wcześniej, gdy Pogoń także wracała do ekstraklasy, jej premierowy mecz z Legią obejrzał w Szczecinie komplet 18 tys. ludzi. Teraz kilka sektorów na stadionie świeciło pustkami.

Z obozu Zagłębia przed meczem płynęły odważne deklaracje, że do Szczecina zespół jedzie odrobić trzy ujemne punkty, którym ukarano klub za korupcję w sezonie 2005-06. Tymczasem skończyło się na pogromie lubinian.

Pierwsza część meczu nie była porywającym widowiskiem. Przez 10 minut gra toczyła się tylko w środku boiska i to w bardzo wolnym tempie.

Dopiero w 11. min pierwsza akcja Pogoni zakończona została lekkim i niecelnym strzałem Ediego, ale w odpowiedzi po kontrze Zagłębia prawą stroną boiska bliski strzelenia gola samobójczego był Hernani. Skończyło się na rzucie rożnym. Niewiele brakowało, by korner na gola zamienił Jiri Bilek. Główkę Czecha lecąca w okienko bramki Portowców z trudem wybił Radosław Janukiewicz.

Potem znów były najczęściej chwile przestoju i rwane akcje, którym brakowało wykończenia. W 35. min. w niegroźnej sytuacji Robert Jeż 23 m od własnej bramki popchnął biegnącego z piłką Maksymiliana Rogalskiego, a sędzia Dawid Piasecki odgwizdał rzut wolny. Najstarszy na boisku Edi Andradina (jedyny zawodnik, który grał w Pogoni pięć lat temu) w swoim stylu odmierzył cztery kroki do tyłu, po czym precyzyjnie trafił w okienko bramki Michała Gliwy.

Po stracie bramki Zagłębie próbowało odrobić straty, ale akcje gości najczęściej kończyły się na linii obrony Portowców.

Za to w drugiej części sporą przewagę zdobyli gospodarze. Udokumentowali ją kolejnymi bramkami. Najpierw pierwszego gola w Pogoni strzelił były napastnik Zagłębia Mouhamadou Traore, który w polu karnym mijał obrońców lubińskich jak tyczki i strzałem w długi róg nie dał szans Gliwie. Potem Grzegorz Bonin wykorzystał doskonałe, prostopadłe podanie Ediego, minął Gliwę i trzeci raz trafił do jego siatki. W końcówce spotkania swoją bramkę dorzucił zmiennik Traore - Donald Djousse.

link

Against modern wszystko!
EeeeeMKaeeS
Kibic
Na forum od 4885 dni

Odp: O Pogoni w mediach - 19/08/2012 12:27
Na prawdę, aż miło czytać teraz. Wchodze ostatnio na wp. z ciekawosci co pisza, a tu Dominacja beniaminka, Miedzowi Pogońieni ze Szczecinach na kolanach'
Coraz wiecej o Nas w końcu i na kibolskich stronach i w mediach...fajnie slyszec jak tak pisza o Naszym klubie, ostatnio wbilem po meczu na gadu moj znajomy co bardzo interesuej sie sportem, mmocno zdziwiony i mowi ze nie spodziewal sie takiej gry Pogoni.
No i bramka Ediego przerażony

PDJ
Kibic
Na forum od 5262 dni

Odp: O Pogoni w mediach - 19/08/2012 16:39
potrzebowałbym linku do całego meczu z Zagłębiem

hejpogongol
Kibic
Na forum od 4893 dni

Odp: O Pogoni w mediach - 19/08/2012 16:46

PDJ napisał:  
potrzebowałbym linku do całego meczu z Zagłębiem

Cały mecz (Canal+) do pobrania w TYM TEMACIE.

Polecam drugi link z postu Cywila

"Każdy sobie powinien z nas zadać pytanie, Czy kurwa chce grać dla Pogoni Szczecin, czy nie? Jak nie, to kurwa wypierdalać i tyle"

Radek Janukiewicz
kiko
Kibic
Na forum od 6782 dni

*

Odp: O Pogoni w mediach - 19/08/2012 20:59
Edi w 11stce kolejki Ligi+ Extra :]

OskarDąbie
Kibic
Na forum od 5258 dni

Odp: O Pogoni w mediach - 19/08/2012 22:04

kiko napisał:  

jak mogą wybierać 11stkę, jak kolejka się jeszcze nie skończyła. Chyba, że nikt nie wierzy tam w Polonie i Lechie

WSKL
Kibic
Na forum od 6570 dni

Odp: O Pogoni w mediach - 19/08/2012 22:08

OskarDąbie napisał:  

kiko napisał:  

jak mogą wybierać 11stkę, jak kolejka się jeszcze nie skończyła. Chyba, że nikt nie wierzy tam w Polonie i Lechie

od kiedy grają regularnie w poniedzialek ostatnią kolejke zawsze tak jest...A co do 11 kolejki to obiektywnie w bramce nie Trela z Piasta tylko albo Radek albo Kucjak.

Gdy na mnie nastają złośliwi, by zjeść moje ciało, wtenczas oni, wrogowie moi i nieprzyjaciele, chwieją się i padają.
OskarDąbie
Kibic
Na forum od 5258 dni

Odp: O Pogoni w mediach - 20/08/2012 01:06

waszkiel napisał:  

OskarDąbie napisał:  

kiko napisał:  

od kiedy grają regularnie w poniedzialek ostatnią kolejke zawsze tak jest...A co do 11 kolejki to obiektywnie w bramce nie Trela z Piasta tylko albo Radek albo Kucjak.

a może ktoś podać link do tego??

zach-pom
Kibic
Na forum od 6562 dni

Odp: O Pogoni w mediach - 20/08/2012 11:30
Dąbrowski , Rogalski i Andradina w 11 Przeglądu Sportowego :)

PS 1948
kontiii
Kibic
Na forum od 8052 dni

Odp: O Pogoni w mediach - 20/08/2012 11:32
W 11 kolejki wg. Przeglądu Sportowego znaleźli się Dąbrowski, Edi oraz Rogalski. Co ciekawe bramkarzem weekendu został Trela ale w innym zestawieniu taką sama notę co on mają Janukiewicz, Kuciak i Mielcarz.

POGOŃ SZCZECIN MKS
Pgn.
Kibic
Na forum od 6791 dni

*

Odp: O Pogoni w mediach - 20/08/2012 13:09

Przegląd Sportowy napisał:  
W Pogoni Szczecin cieszą się z wysokiego zwycięstwa z Zagłębiem Lubin, ale realnie oceniają swoje szanse.
Zanim trener Artur Skowronek dotarł po meczu z Zagłębiem Lubin na konferencję prasową, wpadł w objęcia działaczy. „Miśki" z prezesem Jarosławem Mroczkiem i wiceprezesem Grzegorzem Smolnym były wyjątkowo długie. – No, ale pamiętaj, jedziemy dalej! – rzucił Smolny klepiąc po ramieniu najmłodszego szkoleniowca ekstraklasy.Po odejściu trenera na spotkanie z dziennikarzami do obu współwłaścicieli Pogoni nie bardzo docierało, że pierwsze po pięciu latach spotkanie w ekstraklasie zakończyło się tak zdecydowanym i zasłużonym zwycięstwem Portowców.

– Czuję ogromną ulgę, bo stres w ostatnich dniach miałem naprawdę ogromny. Zupełnie nie wiedzieliśmy na co stać ten zespół. Nie mieliśmy punktu odniesienia, a seryjne porażki w sparingach mogły budzić niepokój – przyznał prezes Mroczek, prezes niewielkiej firmy EPA, zajmującej się między innymi pozyskiwaniem energii z wiatru. W ostatnich latach zainwestowała ona w Pogoń ponad 10 mln zł, co jest dla niej olbrzymim wydatkiem. Mroczek to jednak pasjonat, który na każdym kroku podkreśla, jak bardzo zależy mu na sukcesach Pogoni. – Nie czuję się piłkarskim fachowcem, jestem za to wielkim kibicem i marzy mi się wielka Pogoń – dodaje stateczny biznesmen.

Jest on przeciwieństwem Smolnego, z którym Skowronek na pewno nie będzie miał lekkiego życia. To typ działacza często i bardzo dobitnie wyrażającego się na temat pracy szkoleniowców zatrudnianych przez niego w klubie. Choć Smolny zapewniał, że nie ingeruje w ich pracę, wielu poprzednich trenerów uginało się i słuchało rad współwłaściciela klubu.

Charakter wiceprezesa dobrze ilustruje obrazek z sobotniego spotkania rezerw Pogoni, w którym grało dziewięciu piłkarzy z pierwszego składu Portowców. Pogoń II przegrała z Błękitnymi Stargard 1:2. Smolny zamiast promienieć po zwycięstwie z Zagłębiem, nie mógł ścierpieć zaskakującej porażki rezerw. W 79. minucie, gdy szkoleniowiec zdjął z boiska Mateusza Lewandowskiego, zaczął gestykulować i krzyczeć. – To na co ja daje pieniądze! Lewandowski powinien grać cały mecz – wołał wzbudzając wokół lekką konsternację.

Trener decyduje, kto gra
– Wiem, wiem. W Szczecinie mówi się, że to Smolny ustala skład Pogoni. Zdaję sobie sprawę, że takie opinie są bardzo częste. Ale ja się tym nie przejmuję. Kibice szybko przekonają się, że w każdej kwestii dotyczącej zespołu to ja mam najwięcej do powiedzenia – zapewniał Skowronek.

30-letni trener pokazał to, wystawiając w meczu z Zagłębiem swoją jedenastkę. Smolny odpowiadający za politykę transferową przekonywał, że w bramce powinien zagrać Słowak Duąan Pernią, choć trenował z zespołem krótko, a w środę był ze swoją reprezentacją w Kopenhadze na meczu z Danią. – Bramkarz może grać co dwa dni. Nie widzę przeszkód, aby Pernią miał nie zagrać z Zagłębiem, nawet gdy w Kopenhadze zaliczy 90 minut – przekonywał.

Jako, że artykuł długi to reszta do przeczytania tutaj: Przegląd Sportowy.

Durex1985
Kibic
Na forum od 4824 dni

Odp: O Pogoni w mediach - 20/08/2012 13:34
Oby Skowronek na prawdę trzymał w swoich rękach drużynę a nie Smolny to może to wypali na prawdę

Nowy stadion dla Szczecina!!!
DL
Kibic
Na forum od 5731 dni

Odp: O Pogoni w mediach - 20/08/2012 13:35
Też ciekawe liczby związane z Pogonią znalazłem w dzisiejszym Przeglądzie Sportowym:

Cytat:  
5000 - euro miesięcznie wynegocjował z Pogonią drugi bramkarz Pogoni Dusan Pernis.
31 500 - złotych wynosi pensja Hernaniego, najwyższa w zespole.
18 mln zł - wynosi budżet Pogoni na ten sezon i jest dwa razy mniejszy od budżetu Zagłębia Lubin,
30 mln zł - w ciągu pięciu lat firma EPA, Grzegorz Smolny, Artur Kałużny i miasto Szczecin zainwestowali w Pogoń od degradacji do czwartej ligi w 2007 roku.
25 tys zł - przez trzy lata otrzymywać będzie kontuzjowany kapitan Pogoni Bartosz Ława.

Najbardziej zaskoczyło mnie wynagrodzenie Pernisa, bo niektórzy już nawet pisali że 100 tysięcy złotych dostaje... i jak widać teksty o tym, że u nas niektórzy zarabiają po 50 tysięcy były sporo przesadzone.

chtwo
Kibic
Na forum od 7101 dni

Odp: O Pogoni w mediach - 20/08/2012 14:50

DL napisał:  
Też ciekawe liczby związane z Pogonią znalazłem w dzisiejszym Przeglądzie Sportowym:

Cytat:  
5000 - euro miesięcznie wynegocjował z Pogonią drugi bramkarz Pogoni Dusan Pernis.
18 mln zł - wynosi budżet Pogoni na ten sezon i jest dwa razy mniejszy od budżetu Zagłębia Lubin,
30 mln zł - w ciągu pięciu lat firma EPA, Grzegorz Smolny, Artur Kałużny i miasto Szczecin zainwestowali w Pogoń od degradacji do czwartej ligi w 2007 roku.
25 tys zł - przez trzy lata otrzymywać będzie kontuzjowany kapitan Pogoni Bartosz Ława.

Najbardziej zaskoczyło mnie wynagrodzenie Pernisa, bo niektórzy już nawet pisali że 100 tysięcy złotych dostaje... i jak widać teksty o tym, że u nas niektórzy zarabiają po 50 tysięcy były sporo przesadzone.

dolicz do tego premie i inne jakieś wyjściówki...

Szacunek dla Braci - Pogarda dla frajerów
Radziu
Kibic
Na forum od 6829 dni

Odp: O Pogoni w mediach - 20/08/2012 16:13

DL napisał:  

Cytat:  

No fakt. Hernani i Ława ledwo pewnie żyją na takich głodowych pensjach. Co miesiąc ciułają na rachunki na pewno. Poza tym ciekawe skąd przegląd ma takie dane? W klubie się tym chwalili?

Stanisław Grzesiuk
Kibic
Na forum od 7340 dni

Odp: O Pogoni w mediach - 21/08/2012 08:57
Janukiewicz i Edi wśród kozaków tej kolejki wd. Weszło

Super Express:

Edi Andradina zapowiada, że może grać do pięćdziesiątki.

- Oczywiście mam na myśli 50 bramek strzelonych w polskiej Ekstraklasie - śmieje się Brazylijczyk. Do zrealizowania tego planu brakuje mu tylko 8 goli i niewykluczone, że zrobi to w obecnym sezonie, a jeśli nie, to... - Jak zabraknie jednej czy dwóch bramek do "50", to przedłużę umowę z Pogonią - zapowiada Edi. (...) Praktycznie nie używam alkoholu, prowadzę zdrowy tryb życia. Dieta? Od 4 lat pilnuje mnie żona, bo wcześniej nie zwracałem na to uwagi - mówi szczerze. - Przeważa kuchnia polska, a czasami lubię wyskoczyć do japońskiej restauracji na sushi, które polubiłem, gdy grałem w tym kraju.

Ostatnio edytowany przez: Stanisław Grzesiuk, 21 sierpnia 2012, 09:42 [1 raz(y)]

zach-pom
Kibic
Na forum od 6562 dni

Odp: O Pogoni w mediach - 21/08/2012 10:30
Bonin , Rogalski i Edi Andradina w jedenastce kolejki Ekstraklasy według "Piłki Nożnej". Dodatkowo co ciekawe Edi pokonał Ljuboję i został wybrany przez PN najlepszym graczem 1 kolejki Ekstraklasy.

Andradina znalazł się jeszcze w 11 kolejki portalu Wirtualna Polska.

PS 1948
WSKL
Kibic
Na forum od 6570 dni

Odp: O Pogoni w mediach - 21/08/2012 19:52
Trochę na wesoło za weszlo.com

Cytat:  
- Witamy państwa bardzo serdecznie w kolejnych odcinku naszego programu. Rozmawiać będziemy o pierwszej kolejce ekstraklasy w sezonie 2012/2013. Jest z nami były trener reprezentacji Polski i Legii Warszawa Andrzej Strejlau…
- Zdobywca Pucharu i Superpucharu Polski z tym zespołem, witam serdecznie!

- Oraz znany komentator TVP, Dariusz Szpakowski. Witam cię Darku.
- Halo Warszawa!

- Na koniec chcę powitać osobę, której nie trzeba przedstawiać, czyli Jacka Gmocha.
- Hehehe.

- Na początek porozmawiajmy o inauguracji sezonu, czyli meczu w Szczecinie. Panie Andrzeju?
- Wyśmienita praca trenera Hapala. Kolejny dowód na to, że systematyczność i praca u podstaw przynosi pożądane efekty.

- Yyyyy, panie Jacku?
- Hehehe, mówiąc krótko Zagłębie ich po prostu rozjebało!

- Zaraz, zaraz… Yyy…. Zaraz. Darku, ty widziałeś ten mecz, prawda?
- Oczywiście, tu panowie sobie żartują, ale wszyscy wiemy, że wygrała Pogoń. Muszę powiedzieć, że rozmawiałem dzisiaj rano z trenerem tej drużyny, panem Kanarkiem i powiedział mi tak: odkąd ściągnęliśmy z Lechii Gdańsk Traore, jesteśmy innym zespołem.

- Dziękujemy bardzo i zapraszamy na kolejne odcinki programu „;Przy gorzałce o sporcie”. Do zobaczenia!
- Chuj!!!
- Oj, panie Jacku…

Gdy na mnie nastają złośliwi, by zjeść moje ciało, wtenczas oni, wrogowie moi i nieprzyjaciele, chwieją się i padają.
Pgn.
Kibic
Na forum od 6791 dni

*

Odp: O Pogoni w mediach - 21/08/2012 20:50
Czesław Michniewicz dla Ekstraklasa.net

Cytat:  
Mecz w Szczecinie dobitnie pokazał, co może się stać gdy niewłaściwie podejdzie się do rywala. Pogoń nie wyglądała najlepiej w sparingach, przegrała 1 sierpnia w Pucharze Polski z pierwszoligową Olimpią Grudziądz i myślę, że to uśpiło piłkarzy Zagłębia, którzy byli rewelacją rundy wiosennej i których wymieniało się po cichu w gronie kandydatów do walki o mistrzostwo. Wygrana gospodarzy jest na pewno niespodzianką, bo choć Pogoń zagrała dobre spotkanie, to duży wpływ na wynik miała słaba postawa Zagłębia, które nie było psychicznie przygotowane na tak ciężki mecz w Szczecinie.

O błędach w defensywie

Problem Zagłębia polegał na tym, że jako zespół nie był właściwie skoncentrowany i przygotowany do tego meczu. Nie zagłębiałbym się w to czy przy bramkach zawinili Banaś, Rymaniak czy ktokolwiek inny, bo jak rywal strzela gola, a nie jesteś wystarczająco mocny psychicznie, to pojawiają się nerwy i w postawie Lubinian było widać, że po utracie pierwszej, a później drugiej bramki w ich poczynania wkradła się nerwowość. Do tego wszystkiego dołożyć trzeba fakt, że Zagłębie pojechało na mecz z beniaminkiem, który po wielu latach i przeróżnych perypetiach wrócił do Ekstraklasy, a to zawsze jest pozytywna mobilizacja dla piłkarz.

Mam teraz taką małą satysfakcję, bo gdy prowadziłem Zagłębie w 2007 roku byliśmy z zespołem na zgrupowaniu nad morzem w okolicach Szczecina i Grzesiek Matlak, który wtedy odbudowywał Pogoń w IV lidze, poprosił mnie o rozegranie sparingu z Zagłębiem. Wygraliśmy tamto spotkanie 5:0, a teraz mija 5 lat i ta Pogoń, już w meczu ligowym, pokonuje Zagłębie, 4:0. Wtedy marzeniem Portowców było zagrać z Lubinem, a teraz tę drużynę pewnie pokonują w Ekstraklasie.

O Grzegorzu Boninie

Bonin jest piłkarzem, który na pewno potrafi grać w piłkę i ma duży potencjał, ale potrzebuje wokół siebie przyjaznej atmosfery, którą miał w Zabrzu. Gra w Polonii była dla niego bardzo stresująca i, podobnie jak kilku innych zawodników, nie poradził sobie z presją i wymaganiami właściciela. Myślę, że w Szczecinie zaczyna teraz nowy rozdział. Kibicuję Grześkowi, bo uważam go za dobrego piłkarza. Ten mecz pomoże mu uwierzyć w siebie i przekona innych, by mu zaufali, bo bardzo pomógł zespołowi zdobywając bramkę i przeprowadzając kilka bardzo fajnych akcji ofensywnych.

Reszta kolejki tutaj.

grzela07
Kibic
Na forum od 7004 dni

*

Odp: O Pogoni w mediach - 21/08/2012 22:21

zach-pom napisał:  
Bonin , Rogalski i Edi Andradina w jedenastce kolejki Ekstraklasy według "Piłki Nożnej". Dodatkowo co ciekawe Edi pokonał Ljuboję i został wybrany przez PN najlepszym graczem 1 kolejki Ekstraklasy.

Andradina znalazł się jeszcze w 11 kolejki portalu Wirtualna Polska.

Edi i Radek w 11 kolejki na onecie. klik

- 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.22 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005