Teraz jest łatwiej z tego względu że mecze/magazyny/skróty ekstraklasy są znacznie łatwiej dostępne.
Jeżeli macie linki do skrótów/relacji radiowych/skrótów/magazynów/steamów meczy czy samych meczów to podawajcie to w temacie by był łatwo dostępny dla innych. Chyba takiego tematu nie było na forum jeśli nie to usuńcie go.
Podawajcie źródła i autora z których podajecie linki bo ktoś poświęcił swój czas i należy to uszanować.
A w Canal+ nadal nie wiedza jak wyglada nasz herb!
Nie to żeby ten, ale w Gdyni widziałem z daleka kogoś od was w bluzie czy koszulce z dużym herbem na plecach w którym kolory miały nie tą kolejność, nie wiem jak to możliwe, ale bankowo tak było
A w Canal+ nadal nie wiedza jak wyglada nasz herb!
Nie to żeby ten, ale w Gdyni widziałem z daleka kogoś od was w bluzie czy koszulce z dużym herbem na plecach w którym kolory miały nie tą kolejność, nie wiem jak to możliwe, ale bankowo tak było
Odp: Pogoń Szczecin w internecie - 18/09/2012 00:10
Nie była, przyglądałem się, bo aż sam nie wierzyłem, wszystko dobrze, napis gryf tylko jakim cudem kolory nie w tej kolejności? FC Berlin jak możecie to koniecznie sprawdźcie.
Nie była, przyglądałem się, bo aż sam nie wierzyłem, wszystko dobrze, napis gryf tylko jakim cudem kolory nie w tej kolejności? FC Berlin jak możecie to koniecznie sprawdźcie.
Ten blad jest nam znany juz jakis czas. koszulki zostaly zaprojektowane i wyprodukowane w Szczecinie przez osobe ze srodowiska Pogoni i niestety ani grafik ani i my nie zauwazylismy tego wtedy na czas i bylo za pozno.
Dlatego niedlugo beda juz nowe bluzy Ale to nie ten watek.
Co do tematu to napisalem mejla do Canal+ ze uzywaja niepoprawny herb. Zobaczymy czy cos sie zmieni..
Ten blad jest nam znany juz jakis czas. koszulki zostaly zaprojektowane i wyprodukowane w Szczecinie przez osobe ze srodowiska Pogoni i niestety ani grafik ani i my nie zauwazylismy tego wtedy na czas i bylo za pozno.
Co do tematu to napisalem mejla do Canal+ ze uzywaja niepoprawny herb. Zobaczymy czy cos sie zmieni..
Zrobiłem dokładnie to samo...
STRASZNIE mnie denerwuje to kaleczenie herbu
Zrobiłem dokładnie to samo...
STRASZNIE mnie denerwuje to kaleczenie herbu
Gonić za kaleczenie herbu....to nie 1 raz i nie tylko canal+.Ręce opadają jak pokazują nasz herb jak jakąś Godzillę ,na tle czerwono-niebieskich pasów.Nie zauważyłem żeby inne kluby miały z tym problem.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.