Autor |
Wiadomość |  |
|
|
|
Odp: POGOŃ-Cracovia Musisz tam być !!!! - 19/03/2016 13:05
Mówiłem coś o 10 tysiącach. Taka frekwencja byłaby jednak osiągalna jakby w naszym mieście było normalnie. Niestety u nas nigdy tak nie było i nie będzie więc będzie nas 8 tysięcy. Żeby na takim meczu była taka mizeria? Panowie porażka
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: POGOŃ-Cracovia Musisz tam być !!!! - 20/03/2016 13:19
Znam przecież tą stronę, ale biletynapogon.pl nie przepowiada przyszłości. Zauważ, że jest niedziela, to dość specyficzny dzień gdzie ludzie potrzebują dużo czasu na przebudzenie. Będą kolejki napewno i Twoja liczba jest zdecydowanie zaniżona. 7.5k minimum j/w napisałem.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: POGOŃ-Cracovia Musisz tam być !!!! - 20/03/2016 14:26
Mam nadzieję że tzw gniazdowy, czyli de facto dzieciak na podwyższeniu ,zda egzamin z tego co próbuje robić i nie daj Boże przy wyniku 0:1 czy 1:2 nie będzie intonował sialala lala Portowcy wspaniała gra jak to bywało wcześniej ,czy też Widzew to kurwa spadnie na sezonów sześć .Mam taką nadzieję...
|
|
|
|
|
|
Odp: POGOŃ-Cracovia Musisz tam być !!!! - 23/03/2016 19:46
Taka ciekawostka, a propos frekwencji. Chyba po raz pierwszy biletynapogon.pl podały frekwencję o kilkanaście osób za mało. Zawsze to był błąd kilkaset, bądź tysiąc, czasem ponad do przodu. Różne zawirowania się na to przekładały, ale od paru meczy można na nich polegać. Jeżeli trzymają formę to 16 dni przed Legią już prawie 3400 miejsc zajęte (ponad 300 młyn). Przypomina się sezon 2013/14, runda wiosenna. Coś czuję, że na Legie wszystkie bilety (prawie 12 tysięcy) pójdzie.
|
|
|
- 1
- 2
-
|