Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Prezentacja Pogoni ! << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
SKPS Portowcy
SKPS Portowcy*
IP: zapisany
Na forum od 5877 dni

Prezentacja Pogoni ! - 10/02/2016 00:29
Już w najbliższą niedziele mamy możliwość bycia prezentacji naszej Pogoni!!!
Będzie to dobra okazja, by przetrzeć szlak przed poniedziałkowym meczem oraz jasno zakomunikować piłkarzom czego od nich oczekujemy.
Zapraszamy wszystkich na sektor A1 za bramką!!! ( od wejścia na halę po prawej stronie :) )

Prezentacja odbędzie się w przerwie futsalowego meczu i na nią zapraszamy!!!

Eja MKS MKS MKS MKSssssss..... !!!

Obrazek jpg wstawiony na forum
bark77
Kibic
Na forum od 3937 dni

Odp: Prezentacja Pogoni ! - 10/02/2016 12:36
Wie ktoś jak z biletami, będą dostępne jeszcze w dniu prezentacji?

Głowa do góry, coś się kończy, coś zaczyna, Arka Gdynia Kurwa Świnia :)
Forza Pogoń !
Kibic
Na forum od 5400 dni

Odp: Prezentacja Pogoni ! - 10/02/2016 12:39
To zależy czy ludzie je wykupią wcześniej. Na obecną chwilę dostępnych jest 3921 wolnych miejsc więc chyba możesz spać spokojnie. Ewentualnie kup przez internet, jest to proste. Tutaj

ArP
Kibic
Na forum od 8028 dni

Odp: Prezentacja Pogoni ! - 13/02/2016 17:11
Biletów jest coraz mniej. W tej chwili zostało już tylko około 2 tysiące. Jest szansa, że do meczu się rozejdą. Szykuje się niezła zabawa :D

Kto jeszcze nie ma, można zamówić tutaj, zajmuje to jedynie kilka minut:
https://abilet.pl/sala/pogon-szczecin-futsal-team-vs-gwiazda-ruda-slaska-2688

Cena 3zł lub 5zł za bilet.

Pogoń Szczecin MKS!
Maxvell
Kibic
Na forum od 5808 dni

Odp: Prezentacja Pogoni ! - 14/02/2016 22:00
Jak tam wrażenia po prezentacji?

Słyszałem kroki Boga, życie jest kruche
Mam złotą proporcję między umysłem a duchem
Wersów plecak, tysiące w zeszycie
Oślepiam blaskiem, jestem słońcem w zenicie
Pes2009
Kibic
Na forum od 4627 dni

Odp: Prezentacja Pogoni ! - 14/02/2016 23:59

Maxvell napisał:  

Moim zdaniem bardzo fajnie wyszło, powinna być taka co sezon/rundę.

na oko było 80% hali, z czego może parę % na futsal, reszta na Prezentacje + przy okazji futsal.

ps śmieszne te nastolatki z " młyna Pogoni04 " co śpiewamy Pogoń walcząca do końca przy wyniku 4:1 :D

bark77
Kibic
Na forum od 3937 dni

Odp: Prezentacja Pogoni ! - 15/02/2016 02:26
https://www.youtube.com/watch?v=Oh9wLHJyu4I
Znalazłem całą prezentacje :)

Głowa do góry, coś się kończy, coś zaczyna, Arka Gdynia Kurwa Świnia :)
polanski93
Kibic
Na forum od 4312 dni

Odp: Prezentacja Pogoni ! - 15/02/2016 10:19

Pes2009 napisał:  

Maxvell napisał:  

Moim zdaniem bardzo fajnie wyszło, powinna być taka co sezon/rundę.

na oko było 80% hali, z czego może parę % na futsal, reszta na Prezentacje + przy okazji futsal.

ps śmieszne te nastolatki z " młyna Pogoni04 " co śpiewamy Pogoń walcząca do końca przy wyniku 4:1 :D

Dla mnie to wgl dziwne, że płeć piękna przychodzi na taki niszowy sport. No ale pochwalam to bo w dzisiejszych czasach coraz mniej młodzieży ma jakieś normalne pasje.

Lemon
Kibic
Na forum od 5659 dni

Odp: Prezentacja Pogoni ! - 16/02/2016 12:56

Pes2009 napisał:  

Mnie za każdym razem śmieszy, jak u nas młynie zarzucana jest przyśpiewka "Pogoń dziś trzy punkty, Portowców wspaniała gra", gdy gramy padakę, albo tak jak wczoraj z Koroną, przy wyniku 0:2
A u nas nastolatki nie zarzucają przyśpiewek.

POGOŃ 1948
Kibic
Na forum od 6206 dni

Odp: Prezentacja Pogoni ! - 16/02/2016 13:02

Lemon napisał:  

Pes2009 napisał:  

Mnie za każdym razem śmieszy, jak u nas młynie zarzucana jest przyśpiewka "Pogoń dziś trzy punkty, Portowców wspaniała gra", gdy gramy padakę, albo tak jak wczoraj z Koroną, przy wyniku 0:2

Czyli Ty jesteś kibicem tylko wtedy kiedy Pogoń wygrywa a jak przegrywa to już nie. Gratuluję takiego podejścia ale z takim nastawieniem to ja bym na twoim miejscu przerzucił się np na Bayern albo Barcelonę oni zawsze wygrywają. Po co zawracać sobie głowę jakąś Pogonią która raz wygra, raz przegra a raz zremisuje

TradycjaZobowiązuje!
Moderator**
Na forum od 7145 dni

Odp: Prezentacja Pogoni ! - 16/02/2016 13:45

Lemon napisał:  

Pes2009 napisał:  

a mnie żenują takie wpisy internetowe.

a może to było na zachętę dla kopaczy? a może to było wyrażenie życzenia przez kibiców? a co, jak właśnie to pomogło?

1948 - 2018 i dalej! historia bez końca!
Lemon
Kibic
Na forum od 5659 dni

Odp: Prezentacja Pogoni ! - 17/02/2016 10:38

TeHaCe napisał:  

a mnie żenują takie wpisy internetowe.

a może to było na zachętę dla kopaczy? a może to było wyrażenie życzenia przez kibiców? a co, jak właśnie to pomogło?

Mnie żenują wpisy oceniające innych, w tym wypadku nastolatki (-ów) i jechanie po innych, a siebie wywyższanie, pokazywanie jacy to jesteśmy zajebiści (choć do zajebistości nam daleko). Mimo tego, że jak pokazałem swoim wpisem, również u nas można znaleźć takie kwiatki.
Najlepiej skupić się na sobie, a nie na innych.
Moje zdanie jest takie, że ta przyśpiewka powinna być nagrodą za dobrą grę, pochwałą postawy na boisku, bo taki jest jej sens podczas śpiewania. Nikt mi nie powie, że śpiewanie "wspaniała gra", gdy piłkarze grają padakę jest logiczne i ma sens. Takie moje zdanie i go nie zmienię, lepiej zaśpiewać "Pogoń walcząca" lub inne, które pomogą. I szczerze to nie wiem, co może być żenującego w tym, co napisałem. Może teraz jak wyjaśniłem, to nie będzie dla Was żenujące.

@POGOŃ 1948 Twój wpis to w ogóle pominę, bo jest totalnie z dupy.

TradycjaZobowiązuje!
Moderator**
Na forum od 7145 dni

Odp: Prezentacja Pogoni ! - 17/02/2016 12:25

Cytat:  
Mnie żenują wpisy oceniające innych, w tym wypadku nastolatki (-ów) i jechanie po innych, a siebie wywyższanie, pokazywanie jacy to jesteśmy zajebiści (choć do zajebistości nam daleko). Mimo tego, że jak pokazałem swoim wpisem, również u nas można znaleźć takie kwiatki.

WHAT?
poza tym, czymże jest stwierdzenie, że śmieszy cię czyjeś działanie (mowa oczywiście o PS nie 04), jak nie oceną innych?? sam sobą też się zażenowałeś?

czyli od dziś musimy zaprzestać śpiewać chociażby, kto dzisiaj mecz wygrywa i kto będzie mistrzem Polski (pewnie jeszcze parę innych pieśni by się znalazło), bo szanowny kolega Lemon twierdzi, że to jest niepojęte, nie na miejscu i w ogóle. zapamiętajcie wszyscy i dostosujcie się wszyscy.

czekaj, czekaj, działaś gdzieś w rzeczywistości dla Pogoni (uprzedzam, że nie mam na myśli chodzenia na mecze, bo to elementarz), czy tylko w necie mówisz, co powinno być śpiewane, a co nie? no właśnie, więc pojdź za swoją radą i skup się na sobie, pilnuj siebie, żebyś śpiewał głośno, stwórz ekipę i przejmiesz piekło, i będziesz mógł decydować, co śpiewać, a czego nie...

z resztą nie odpisuj mi proszę, bo to bez sensu jest.

do pozstałych: Pogoń ma nas jednoczyć! rozumiem, że każdy może mieć różne opinie na różne sprawy, jednak w świecie kibicowskim są też pewne rzeczy stałe - można sie do tego dostosować lub spadać. no i nic tak nie denerwuje, jak pouczanie przez osoby, które same się w nic nie angażują.

1948 - 2018 i dalej! historia bez końca!
Lemon
Kibic
Na forum od 5659 dni

Odp: Prezentacja Pogoni ! - 17/02/2016 13:26

TeHaCe napisał:  

poza tym, czymże jest stwierdzenie, że śmieszy cię czyjeś działanie (mowa oczywiście o PS nie 04), jak nie oceną innych?? sam sobą też się zażenowałeś?

czyli od dziś musimy zaprzestać śpiewać chociażby, kto dzisiaj mecz wygrywa i kto będzie mistrzem Polski (pewnie jeszcze parę innych pieśni by się znalazło), bo szanowny kolega Lemon twierdzi, że to jest niepojęte, nie na miejscu i w ogóle. zapamiętajcie wszyscy i dostosujcie się wszyscy.

czekaj, czekaj, działaś gdzieś w rzeczywistości dla Pogoni (uprzedzam, że nie mam na myśli chodzenia na mecze, bo to elementarz), czy tylko w necie mówisz, co powinno być śpiewane, a co nie? no właśnie, więc pojdź za swoją radą i skup się na sobie, pilnuj siebie, żebyś śpiewał głośno, stwórz ekipę i przejmiesz piekło, i będziesz mógł decydować, co śpiewać, a czego nie...

z resztą nie odpisuj mi proszę, bo to bez sensu jest.

do pozstałych: Pogoń ma nas jednoczyć! rozumiem, że każdy może mieć różne opinie na różne sprawy, jednak w świecie kibicowskim są też pewne rzeczy stałe - można sie do tego dostosować lub spadać. no i nic tak nie denerwuje, jak pouczanie przez osoby, które same się w nic nie angażują.

To, że mnie to śmieszy, nie oznacza, że oceniam kogoś, że jest tak czy owaki.
Jestem daleki (delikatnie rzecz ujmując) od negowania działań grup kibicowskich. Mam wielki szacunek dla tych ludzi za poświęcenie i oddanie jakie wykazują.
Ale czy w naszym środowisku naprawdę chodzi o to, żeby stulić gębę i siedzieć cicho, jeżeli mam jakiś pomysł, jeżeli myślę, że coś można (według mnie) poprawić albo zrobić lepiej? Nawet, jeśli jestem w błędzie, to można w cywilizowany sposób to przekazać. Np. właśnie poprzez napisanie, jak to ująłeś " można się do tego dostosować lub spadać".
Ktoś wspomniał o śpiewaniu "Strzelcie kurwom gola" w momencie kiedy Korona miała rzut rożny i podłapali to przyjezdni. To też najlepiej się zamknąć i nic nie mówić? Nikt nie jest nieomylny, w tym i ja.
Na argument w stylu to idź kibicować Barcelonie szkoda w ogóle słów, a pytanie czy działam dla Pogoni w rzeczywistości, to jest chwytanie się nie wiem czego, co to ma do rzeczy? To znaczy, że jak nie działam to nie mogę się wypowiedzieć?
Nie działam w SKPS, ale to nie znaczy, że nic dla dobra Pogoni nie robię/nie zrobiłem (nie będę tutaj w punktach wypisywał). Nie mi oceniać (i chyba to mało ważne), czy zrobiłem dużo czy mało, ważne że coś dobrego zrobiłem. Poza tym, staram się cały czas wspierać ruch kibicowski, nie tylko wrzucając do puchy na oprawy, ale także kupując gadżety od SKPS, wspierając różne akcje charytatywne. Czy to jest brak zaangażowania, to możesz sam ocenić.
Wracając do zażenowania swoją osobą, to nie, nie zażenowałem się sobą. Ale widzę, że co niektórzy są nieomylni. Chyba nie od dziś wiadomo, że słowem pisanym człowiek nie jest w stanie oddać zawsze to, co chce przekazać. Może nie dobrałem odpowiednio słów, moja wina. Potrafię się przyznać do błędu, nie mam z tym problemu.
Nie rozmywajmy już tematu, faktycznie nie ma sensu.

Pes2009
Kibic
Na forum od 4627 dni

Odp: Prezentacja Pogoni ! - 17/02/2016 23:11
Ale zrobiła się burza po moim wpisie! Ja tylko chcę dodać, że śmieszyło mnie to w sensie, że 0 wczucia w mecz i ich młyn śpiewał, żeby śpiewać. Lemon akurat dałeś zły przykład z tym strzelcie gola kiedy Korona go miała a nie my ponieważ gniazdowy był zwrócony w stronę młyna a nie boiska a nie jak podczas meczu 04 cały czas w stronę boiska.

Poza tym chwalmy do cholery TO CO NASZE , bądźmy z tego dumni. Wiara czyni cuda

netoper
Kibic
Na forum od 4890 dni

Odp: Prezentacja Pogoni ! - 17/02/2016 23:21
Panowie, w temacie nowego stadionu poszedł mały pomysł, jeżeli potraficie poświęcić czas na pisanie tego typu postów to poświęćcie 10 minut dla nowego stadionu.

- 1  - 

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.03 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005