Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Pogonić Kolejorza! << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
bark77
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 3937 dni

Odp: Pogonić Kolejorza! - 21/11/2015 17:24
Na tym meczu nie może zabraknąć okrzyku "Nowy stadion, dla Szczecina!"

Głowa do góry, coś się kończy, coś zaczyna, Arka Gdynia Kurwa Świnia :)
sebeq1948
Kibic
Na forum od 5404 dni

Odp: Pogonić Kolejorza! - 21/11/2015 22:07
Witamy w Szczecinie poznańskie kurwy i świnie !

Tylko Pogoń !
mlostaaa0
Kibic
Na forum od 4624 dni

Odp: Pogonić Kolejorza! - 22/11/2015 09:13
Dawno chyba też nie było śpiewane " w Poznaniu obyczaje takie są" i " tam na końcu korytarza"

polanski93
Kibic
Na forum od 4312 dni

Odp: Pogonić Kolejorza! - 22/11/2015 11:54
Jest pewna prawidlowość. Jak gramy z Lechem w Szczecinie to zawsze jest zimno heh. Ja mam angine ale nie szukam wymówek i stawiam się na meczu, reszcie proponuje to samo.

Owczarek
Kibic
Na forum od 5515 dni

Odp: Pogonić Kolejorza! - 22/11/2015 13:04

polanski93 napisał:  
Jest pewna prawidlowość. Jak gramy z Lechem w Szczecinie to zawsze jest zimno heh. Ja mam angine ale nie szukam wymówek i stawiam się na meczu, reszcie proponuje to samo.

Angina ropna, ale idę twardo.. :) Piona

Fryzjer Zwolaka.
Kibic
Na forum od 4887 dni

Odp: Pogonić Kolejorza! - 22/11/2015 13:07

mlostaaa0 napisał:  
Dawno chyba też nie było śpiewane " w Poznaniu obyczaje takie są" i " tam na końcu korytarza"

Kopsnij cały tekst ,bo zapomniałem .....wiek robi swoje hehe.

mlostaaa0
Kibic
Na forum od 4624 dni

Odp: Pogonić Kolejorza! - 22/11/2015 13:42
tam na końcu korytarza Pogoń bije Kolejarza,
raz celuje raz pudłuje, ale go ładuje,
opowiemy wam historie o dalekiej Ukrainie
wyjebało elektrownie Kolejorz nie żyje.

możliwe, ze trochę pomieszałem. Na 100% próbowane to było na pierwszym wyjeździe do Poznania po powrocie do ekstraklasy, ale średnio wychodziło. melodia chuba taka sama jak do morskich opowieści.

a druga :
"w Poznaniu obyczaje takie są,
kolejorz pasom dupy daje wciąż,
a potem jest zmiana!
i w dupe jebana!
najwieksza w Polsce kurwa cracovia
ole ole ole ole ole.."

nie czekajcie z kupnem biletu na ostatnią chwile, bo nie wejdziecie w pierwszej polowie ;)

polanski93
Kibic
Na forum od 4312 dni

Odp: Pogonić Kolejorza! - 22/11/2015 14:21
Aha i jak polecą wiadome obełgi w strone Patryka to wstawmy się całym stadionem!

bark77
Kibic
Na forum od 3937 dni

Odp: Pogonić Kolejorza! - 22/11/2015 20:39
Przykro było patrzeć na ten doping, głośniej wyzywaliśmy lecha niż dopingowaliśmy swoich...

netoper
Kibic
Na forum od 4890 dni

Odp: Pogonić Kolejorza! - 22/11/2015 21:15
Przy bluzgach akurat leci cały stadion, gorzej z podłączeniem się pod doping, ale to żadna nowość.

Owczarek
Kibic
Na forum od 5515 dni

Odp: Pogonić Kolejorza! - 22/11/2015 21:27

polanski93 napisał:  
Aha i jak polecą wiadome obełgi w strone Patryka to wstawmy się całym stadionem!

Kryta się wstawiła.

kubełek
Kibic
Na forum od 5243 dni

Odp: Pogonić Kolejorza! - 23/11/2015 09:04

bark77 napisał:  
Przykro było patrzeć na ten doping, głośniej wyzywaliśmy lecha niż dopingowaliśmy swoich...

Dlatego osobiście w pewnym momencie w ogóle przestałem śpiewać bluzgi na lecha (hejty czas start), odniosłem wrażenie, że my nie przyszliśmy kibicować naszym tylko wyzywać lecha... a to kurwa nie tak ma działać! przede wszystkim doping dla naszych a wrzuty na przeciwnika to ma być ewentualny dodatek... a tutaj wrzuty na 1 miejscu a doping jako obowiązek z przymusu... Przyznam, dawno na młynie nie byłem, wczoraj się skusiłem i raczej znów długo mnie tam nie będzie. Nie może być tak, że jest nas trochę a słychać nas tak jakby była tam garstka 100 osób, to nie jest Pogoń Siedlce czy jakieś inne niżowe kluby... albo chcesz śpiewać dla swojego klubu (nie mylić z ciągłym wyzywaniem drugiego zespołu) albo wypierdalać i nie przychodzić na młyn, stoją i śpiewają jak na pogrzebie, jeden napierdala selfi drugi napierdala przez telefon trzeci jara szlugi albo kopci trawę KURWA ludzie 90 minut z 15 minutową przerwą! czy na serio nie dacie rady wytrzymać bez papierosa? bez jebnięcia selfi? od tego macie przerwę a w trakcie meczu trzeba drzeć pape a tutaj nie wiem boicie się, że gardło będzie w dniu następnym zdarte czy kiego innego?.

Dla mnie osobiście dramat i jeżeli głośniej swojego czasu śpiewaliśmy na meczu z Górnikiem (z 2 sezony temu bodajże), gdzie była nas garstka, jeżeli jakieś pyry przekrzykują nas na naszym stadionie i ciągle ich słychać, to coś tu kurwa nie gra i powinniśmy się zastanowić czy oby na pewno jesteśmy Pogoń Szczecin, bo to jest kurwa jakieś przedszkole i lepiej nie robić nic niż robić coś na odpierdol.

bark77
Kibic
Na forum od 3937 dni

Odp: Pogonić Kolejorza! - 23/11/2015 11:22

kubełek napisał:  

bark77 napisał:  

Dlatego osobiście w pewnym momencie w ogóle przestałem śpiewać bluzgi na lecha (hejty czas start), odniosłem wrażenie, że my nie przyszliśmy kibicować naszym tylko wyzywać lecha... a to kurwa nie tak ma działać! przede wszystkim doping dla naszych a wrzuty na przeciwnika to ma być ewentualny dodatek... a tutaj wrzuty na 1 miejscu a doping jako obowiązek z przymusu... Przyznam, dawno na młynie nie byłem, wczoraj się skusiłem i raczej znów długo mnie tam nie będzie. Nie może być tak, że jest nas trochę a słychać nas tak jakby była tam garstka 100 osób, to nie jest Pogoń Siedlce czy jakieś inne niżowe kluby... albo chcesz śpiewać dla swojego klubu (nie mylić z ciągłym wyzywaniem drugiego zespołu) albo wypierdalać i nie przychodzić na młyn, stoją i śpiewają jak na pogrzebie, jeden napierdala selfi drugi napierdala przez telefon trzeci jara szlugi albo kopci trawę KURWA ludzie 90 minut z 15 minutową przerwą! czy na serio nie dacie rady wytrzymać bez papierosa? bez jebnięcia selfi? od tego macie przerwę a w trakcie meczu trzeba drzeć pape a tutaj nie wiem boicie się, że gardło będzie w dniu następnym zdarte czy kiego innego?.

Dla mnie osobiście dramat i jeżeli głośniej swojego czasu śpiewaliśmy na meczu z Górnikiem (z 2 sezony temu bodajże), gdzie była nas garstka, jeżeli jakieś pyry przekrzykują nas na naszym stadionie i ciągle ich słychać, to coś tu kurwa nie gra i powinniśmy się zastanowić czy oby na pewno jesteśmy Pogoń Szczecin, bo to jest kurwa jakieś przedszkole i lepiej nie robić nic niż robić coś na odpierdol.

100 procent racji!

- 1  - 2  - 

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.22 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005