Odp: Szukam kontaktu... - 24/08/2010 23:52
dobra KURWA !!! wszyscy się ogarniają to i ja proszę o kontakt osób z powiatu kamieńskiego ! dokładniej Międzyzdroje -> Wolin Pom. -> Kamień Pomorski i inne miejscowości w których tkwi granatowo-bordowa krew !
a tak że tego ...
POGOŃ Szczecin - Dolcan Ząbki ,29 sierpnia (niedziela)
Odjazd pociągu z poszczególnych stacji:
Wolin Pomorski - 13:32
Wysoka Kamieńska 13:48
Goleniów 14:18
Kliniska 14:29
Szczecin Główny 14:58
Jedziemy kurwa ! nakręcać znajomych !
https://www.facebook.com/ekipakryzys/ Grupa turystyczna mocno powiązana z FCWK - POGOŃ SZCZECIN
Odp: Szukam kontaktu... - 14/10/2011 15:12
Szukam kontaktu z osobami powracającymi po meczu trasą Szczecin-Wałcz(nie chodzi mi o kiboli zetki ).Jeżeli są takie osoby to proszę o kontakt. Chodzi mi o transport powrotny w okolice Recza.
Odp: Szukam kontaktu... - 14/10/2011 19:02
odezwij się 502030078
ps. proszę osoby z powiatu choszczeńskiego które nie mają karty kibica o wcześniejsze stawienie się pod stadionem (od strony Karłowicza) w celu wyrobienia takowych. NIE CZEKAJCIE NA OSTATNIĄ CHWILĘ! Zaoszczędzicie czas i nerwy w kolejkach.
Na Ziemi Choszczeńskiej Wychowani Z Pogonią Od Zawsze Związani...
Odp: Szukam kontaktu... - 28/03/2012 09:23
szukam ziomkow po szalu z Danii, jutlandia, sjeland, zelandia i glownie kopenhaga
chetnych jezdzic na wyjazdy Pogońii i legii autem (gedser/rostock)
ewentualnie jakas flaszeczka od czasu do czasu
szukam ziomkow po szalu z Danii, jutlandia, sjeland, zelandia i glownie kopenhaga
chetnych jezdzic na wyjazdy Pogońii i legii autem (gedser/rostock)
ewentualnie jakas flaszeczka od czasu do czasu
Odp: Szukam kontaktu... - 28/03/2012 18:28
Siema
Szukam kontaktu z osobami które będą jechały na najbliższy mecz do Szczecina trasą nr 10 Bydgoszcz-Szczecin. Jestem z okolic Recza. Jakby jechał ktoś może z Wałcza, Mirosławca, Drawska, Kalisza to chętnie bym się zabrał
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.