W domowych bordowy kolor jest na dole, czyli prawidłowo łyżwiarzu
A to gdzie się zaczyna rękawek, to sprawa dyskusyjna. Na przykładzie koszulki Frączczaka, dla mnie zaczyna się na pasku gdzie jest "FR".
Odp: Nowe Stroje - 07/07/2016 13:09
Jak ktoś tak lubi nike to Amber wyprzedaje cały asortyment. Oprócz meczówek (pasiaki za 99 pln) są też bluzy, polówki, torby itd.
Odp: Nowe Stroje - 07/07/2016 15:23
"W pierwszych momentach po prezentacji wywarły one na fanach niesamowite wrażenie. Jednak gdy okazało się, że w podobnych trykotach tej samej marki kilka spotkań rozegrał zespół Tura Turek żale kibiców były ogromne.
Większość fanów miała żal do klubu i nowego partnera technicznego, że mimo słów o wzorach dedykowanych Pogoni już wcześniej grał w nich inny klub."
Zamulilem a tu nagle info o nowych strojach.... kupie meczowkę Pogoni te od Nike. Szukam XL
Nowe koszulki sa swietne. Szczegolnie wyjazdowa. Marudy i tak beda marudzic ze cos nie tak.
Nie ma XL-ek od lutego. Sam musiałem swoją "wyszarpać" i oczekiwałem na nią 2 miechy. Jedyna możliwość to taka, że dostali dostawę, ale ekspedientka mówiła mi wtedy, że już raczej nie będzie.
"W pierwszych momentach po prezentacji wywarły one na fanach niesamowite wrażenie. Jednak gdy okazało się, że w podobnych trykotach tej samej marki kilka spotkań rozegrał zespół Tura Turek żale kibiców były ogromne.
Większość fanów miała żal do klubu i nowego partnera technicznego, że mimo słów o wzorach dedykowanych Pogoni już wcześniej grał w nich inny klub."
Trzeba przyznać, że profesjonalnie podeszli do tematu, o ile faktycznie tak było.
Żeby nie było - nie szukam dziury w całym. Stroje bardzo mi się podobają.
Natomiast w poruszonej kwestii mam wątpliwości co do tego, czy jest profesjonalnie linka
Wszyscy kibice zauważyli, że zespół Tura grał w nowych strojach firmy ZINA, ufundowanych przez EVEX LOGISTIC Andrzeja Izydorczyka. (http://mkstur1921turek.futbolowo.pl)
Albo ich ktoś zrobił w konia, albo nas teraz robią.
Odp: Nowe Stroje - 08/07/2016 00:25
Nawet jeśli robią w konia, to wszystko jest już na takim etapie, że nikt się nie przyzna, jeśli prawda jest inna od oficjalnego stanowiska. Obie strony straciłyby na tym. Najważniejsze, że mamy fajne koszulki.
Nawet jeśli robią w konia, to wszystko jest już na takim etapie, że nikt się nie przyzna, jeśli prawda jest inna od oficjalnego stanowiska. Obie strony straciłyby na tym. Najważniejsze, że mamy fajne koszulki.
Odp: Nowe Stroje - 08/07/2016 13:59
Co Wy w ogóle rozkminiacie. Mamy bardzo fajne koszulki od Polskiej firmy która dzięki nam może się rozwijać (a nie od światowego koncernu) wyjazdówki najlepsze od lat a Wy sie przejmujecie jakis turem turek
Dla mnie wyjazdówki są totalnie skopane przez zakończenie rękawów. Na górze powinien być granatowy a na dole bordowy pasek, a jest odwrotnie !
Zgadzam się. To tak jakby umieścić napis "Pogoń" do góry nogami, a jak gość podniesie rękę do góry to wtedy dopiero napis jest w prawidłowym położeniu. Barwy powinny być na odwrót. Dziwię się, że niektórym przeszkadza "niebiesko-czerwoni", a "bordowo-granatowi" jest już ok. Ciekawe jaki byłby odzew, jakby pionowy pas zrobili w odwrotnej kolejności.
Dla mnie wyjazdówki są totalnie skopane przez zakończenie rękawów. Na górze powinien być granatowy a na dole bordowy pasek, a jest odwrotnie !
Zgadzam się. To tak jakby umieścić napis "Pogoń" do góry nogami, a jak gość podniesie rękę do góry to wtedy dopiero napis jest w prawidłowym położeniu. Barwy powinny być na odwrót. Dziwię się, że niektórym przeszkadza "niebiesko-czerwoni", a "bordowo-granatowi" jest już ok. Ciekawe jaki byłby odzew, jakby pionowy pas zrobili w odwrotnej kolejności.
Ale macie problemy poważnie. Straszne rzeczy się stały! Niech oddadzą je wpizdu i biegają na golasa bo dali bordowo - granatowe na rękawkach.
Ty uważaj jak kupisz auto to opony jak się pobrudzą to je oddaj bo to będzie koniec świata! Dobrze, że takie czasy nastały że mamy takie problemy. I szkoda ludzi którzy takie problemy mają.
Odp: Nowe Stroje - 08/07/2016 19:56
masz na herbie u gory masz bordowy z lewej granatowy z prawej tez bedziecie krecic afere!!!!!? zbierac podpisy moze zrobia nowe koszulki dla kazdego indywidualnie . dramat. a jak z kolnierzykiem na bialej wszystko ok
a domowki to w koncu sa czerwone,rozowe,czy pomaranczowe prosze jakiegos EXPERTA o wyjasnienie dokladnej barwy tego koloru
Ostatnio edytowany przez: badboy22, 8 lipca 2016, 20:03 [1 raz(y)]
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.