Sam se zostaw sprawe w spokoju... Jeśli barwy klubowe są dla Ciebie sprawą drugorzędną to zastanow sie czy dobrze robisz chodząc na mecze Pogonii . A co do twojego pytania to kibiców cracovi będzie 456 w towarzystwie lecha 48 i arki Gdynia 18 A i bym zapomniał 5 będzie incognito na sektorze 6 rząd V miejsca 12, 13, 14,15, 16 . Cos jeszcze ?
Odp: Cracovia - Pogoń - 19/10/2005 23:20
Łysy i co będziesz przeżywał miesiąc ze na stronie cracovi mieli zły herb Pogoni? ich sprawa to tylko swiadczy o ich poziomie ale akcja udana i już wystarczy zmienili go na prawdziwy a jak jeszcze będziesz nie zadowolony to zrob transparent ''CRACOVIA CHU..E MAJĄ BRZYDKI HERB POGONI'' a moje pytanie było konkretne czy ktos poprostu wie czy organizują wyjazd w jakiejs licznej grupie i czy nasz zarząd przeznaczył jakies bilety dla nich a jak tak to jaka ilość albo ilu można się ich spodziewać
Łysy i co będziesz przeżywał miesiąc ze na stronie cracovi mieli zły herb Pogoni? ich sprawa to tylko swiadczy o ich poziomie ale akcja udana i już wystarczy zmienili go na prawdziwy a jak jeszcze będziesz nie zadowolony to zrob transparent ''CRACOVIA CHU..E MAJĄ BRZYDKI HERB POGONI'' a moje pytanie było konkretne czy ktos poprostu wie czy organizują wyjazd w jakiejs licznej grupie i czy nasz zarząd przeznaczył jakies bilety dla nich a jak tak to jaka ilość albo ilu można się ich spodziewać
Kurwa a ty zrob sobie transarent JESTEM DEBILEM :[ co myślisz ze jak zmienili herb Pogoni to juz jest cacy i wszystko graaa . Oni kurwa brechtają z tego a Ty kurwa stawiasz ze juz jest po wszystkim . Trzeba jasno postawic sytuacje i dać do zrozumienia ze Pogoń Szczecin sie szanuje . Wejdź se na forum tych frajerow i poczytaj to moze zmieisz zdanie i będizesz stac twardo bo jak narazie z twojej wypowiedzi wywnioskowałem ze najlepiej zostawic to w spokoju bo jest juz po wszystkim - tak najłatwiej co :> Widac kurwa jakim jestes kibicem i czym są dla Ciebie barwy klubowe . Dla mnie to jak obrazenie matki a dla innych takich jak TY to sprawa o innym wymiarze. Pozdro!
Odp: Cracovia - Pogoń - 20/10/2005 15:40
Kurwa to pochodzcie sobie po wszystkich forach innych klubow ponapinajcie sie troche, to zyskamy szacunek NETu. Jebnijcie sie w leb. A propo nie zauwazylem tematu odnosnie Legii wiec chcialbym tutaj napisac: Legia ma klopoty z dzialaczami , Lech i Wisla Plock juz ich wsparly na konkurencyjnym forum temat poruszony moze u nas warto by bylo cos poogarniac. Pozdro
JLB
]Kurwa to pochodzcie sobie po wszystkich forach innych klubow ponapinajcie sie troche, to zyskamy szacunek NETu. Jebnijcie sie w leb. A propo nie zauwazylem tematu odnosnie Legii wiec chcialbym tutaj napisac: Legia ma klopoty z dzialaczami , Lech i Wisla Plock juz ich wsparly na konkurencyjnym forum temat poruszony moze u nas warto by bylo cos poogarniac. Pozdro
JLB
po pierwsze to taki temat istnieje ale Ty chyba o tym nie wiesz ?? ( Jun ?? )
Odp: Cracovia - Pogoń - 20/10/2005 19:59
Małolat: taki temat NIE istnieje
Adrian: Problemy Legii z dzialaczami sa wszystkim znane, wcale nie znaczy to ze trzeba na necie toczyc kolejna jałową dyskusję...
Stoi przed nami ogrom zadań. To nasze wspólne brzemię, ale i porywające wyzwanie...
]Kurwa to pochodzcie sobie po wszystkich forach innych klubow ponapinajcie sie troche, to zyskamy szacunek NETu. Jebnijcie sie w leb. A propo nie zauwazylem tematu odnosnie Legii wiec chcialbym tutaj napisac: Legia ma klopoty z dzialaczami , Lech i Wisla Plock juz ich wsparly na konkurencyjnym forum temat poruszony moze u nas warto by bylo cos poogarniac. Pozdro
JLB
po pierwsze to taki temat istnieje ale Ty chyba o tym nie wiesz ?? ( Jun ?? )
a po drugie dlaczego masz na koncu " JLB " ??
co ja ? bo nie zrozumialem
ps. malolat podbij do mnie na gg.... ogarniemy sprawe tych fotek co kiedys wspominales
JLB
temat jest w hyde parku w temacie kolejny zakaz na Legii, wystarczy poszukac
Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
hehe za mocno.... spytaj kolegow z MW czy taki temat nie istnieje bo hmmm moze czegos nie ogarniasz a ja o tym nie wiem a ty to juz tym bardziej.... popytaj kolegow...
Odp: Cracovia - Pogoń - 21/10/2005 11:34
A wiecie ,że jest OGROMNA szansa że juz 8-9 Listopada gramy z Craxą w Krakowie w ramach Pucharu Polski!!!!
Wystarczy ,że Craxa ogra albo zremisuje(bramkowo) z Kujawiakiem!!!!!!!!!
Po wczorajszej wiadomości że nie ma Wyjazdu do Poznania ta wiadomość jest zajebista <lol> odrazu lepszy chumorek
Czuje że będzie maraton z Craxą 3 mecze w miesiąć <lol>
A wiecie ,że jest OGROMNA szansa że juz 8-9 Listopada gramy z Craxą w Krakowie w ramach Pucharu Polski!!!!
Wystarczy ,że Craxa ogra albo zremisuje(bramkowo) z Kujawiakiem!!!!!!!!!
Po wczorajszej wiadomości że nie ma Wyjazdu do Poznania ta wiadomość jest zajebista <lol> odrazu lepszy chumorek
Czuje że będzie maraton z Craxą 3 mecze w miesiąć <lol>
no losowanie odbylo sie 19.10 czyli 2 dni temu i juz chyba kazdy o tym wie,z tym ze heh Craxa musi pokonac pierw Kujawiak na Wyjezdzie i jakos w to niewierze zamiast szykowac sie na Krakow lepiej przyjrzalbym sie Wloclawkowi i dlaczego Craxie wystarczy tylko bezbramkowy remis? o ile sie nie myle przy 0:0 bedziesz dogrywka i karne,no chyba ze cos zle policzylem?
Odp: Cracovia - Pogoń - 21/10/2005 12:21
Napisałem że bramkowy remis wystarcza Cracovia (pierwszy mecz 0:0)
Ja sie dziś dowiedziałem o wynikach losowania PP , pozatym nie widziałem nigdzie info o tym Losowaniu na stronach Pogoni
pozdro
Ja sie dziś dowiedziałem o wynikach losowania PP , pozatym nie widziałem nigdzie info o tym Losowaniu na stronach Pogoni
pozdro
pozdro pozdro , lecz na craxe i tak nie wpuszczaja kibicow przyjezdnych wiec nie wiem z czego tu sie cieszyc ! trzeba trzymac kciuki za kujawiaka !
pozdro
pozdro pozdro , lecz na craxe i tak nie wpuszczaja kibicow przyjezdnych wiec nie wiem z czego tu sie cieszyc ! trzeba trzymac kciuki za kujawiaka !
no nie wpuszczaja kibicow przyjezdnych a co z meczem u siebie? chyba lepiej zagrac u siebie z Cracovia niz Kujawiakiem
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1758502597 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.