Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Cracovia - Pogoń << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
SISMIC
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7590 dni

Odp: Cracovia - Pogoń - 19/10/2005 20:59

pogoniarz ze stargardu napisał:  
power jestes moim idolem :D

Ciąg sie :P

Szczecińska albo żadna!
hPS
*zablokowany
Na forum od 7539 dni

Odp: Cracovia - Pogoń - 19/10/2005 21:55

bos_man napisał:  
dobra herb zmienili więc zostawmy tą sprawe ja mam pytanie czy wie ktos na 100%
ile kibiców cracovii ma pojawić się w piątek na naszym stadionie

Sam se zostaw sprawe w spokoju... Jeśli barwy klubowe są dla Ciebie sprawą drugorzędną to zastanow sie czy dobrze robisz chodząc na mecze Pogonii . A co do twojego pytania to kibiców cracovi będzie 456 w towarzystwie lecha 48 i arki Gdynia 18 A i bym zapomniał 5 będzie incognito na sektorze 6 rząd V miejsca 12, 13, 14,15, 16 . Cos jeszcze ?

Podniesiona adrenalina to Śródmiejska siła
STARGARD_FC
Kibic
Na forum od 7395 dni

Odp: Cracovia - Pogoń - 19/10/2005 22:07

Power napisał:  

pogoniarz ze stargardu napisał:  
power jestes moim idolem :D

Ciąg sie :P

hehe moja gwiazda sie denerwuje :D nie strasz:D

Czy wygrywasz !! Czy nie !! Ja i tak kocham Cie !! Bo najlepsza w Polsce jest !! Pogoń Szczecin MKS !!

Obrazek jpg wstawiony na forum
bos_man
*uciszony
Na forum od 7512 dni

Odp: Cracovia - Pogoń - 19/10/2005 23:20
Łysy i co będziesz przeżywał miesiąc ze na stronie cracovi mieli zły herb Pogoni? ich sprawa to tylko swiadczy o ich poziomie ale akcja udana i już wystarczy zmienili go na prawdziwy a jak jeszcze będziesz nie zadowolony to zrob transparent ''CRACOVIA CHU..E MAJĄ BRZYDKI HERB POGONI'' a moje pytanie było konkretne czy ktos poprostu wie czy organizują wyjazd w jakiejs licznej grupie i czy nasz zarząd przeznaczył jakies bilety dla nich a jak tak to jaka ilość albo ilu można się ich spodziewać

AdioscrazyAdiosGEST DŁONI PRZY SKRONIAdioscrazyAdios
SISMIC
Kibic
Na forum od 7590 dni

Odp: Cracovia - Pogoń - 20/10/2005 07:36

bos_man napisał:  
Łysy i co będziesz przeżywał miesiąc ze na stronie cracovi mieli zły herb Pogoni? ich sprawa to tylko swiadczy o ich poziomie ale akcja udana i już wystarczy zmienili go na prawdziwy a jak jeszcze będziesz nie zadowolony to zrob transparent ''CRACOVIA CHU..E MAJĄ BRZYDKI HERB POGONI'' a moje pytanie było konkretne czy ktos poprostu wie czy organizują wyjazd w jakiejs licznej grupie i czy nasz zarząd przeznaczył jakies bilety dla nich a jak tak to jaka ilość albo ilu można się ich spodziewać

Jutro się dowiesz ile ich będzie...

Szczecińska albo żadna!
hPS
*zablokowany
Na forum od 7539 dni

Odp: Cracovia - Pogoń - 20/10/2005 13:56

bos_man napisał:  

Kurwa a ty zrob sobie transarent JESTEM DEBILEM :[ co myślisz ze jak zmienili herb Pogoni to juz jest cacy i wszystko graaa . Oni kurwa brechtają z tego a Ty kurwa stawiasz ze juz jest po wszystkim . Trzeba jasno postawic sytuacje i dać do zrozumienia ze Pogoń Szczecin sie szanuje . Wejdź se na forum tych frajerow i poczytaj to moze zmieisz zdanie i będizesz stac twardo bo jak narazie z twojej wypowiedzi wywnioskowałem ze najlepiej zostawic to w spokoju bo jest juz po wszystkim - tak najłatwiej co :> Widac kurwa jakim jestes kibicem i czym są dla Ciebie barwy klubowe . Dla mnie to jak obrazenie matki a dla innych takich jak TY to sprawa o innym wymiarze. Pozdro!

Podniesiona adrenalina to Śródmiejska siła
Adrian PS
Kibic
Na forum od 8834 dni

**

Odp: Cracovia - Pogoń - 20/10/2005 15:40
Kurwa to pochodzcie sobie po wszystkich forach innych klubow ponapinajcie sie troche, to zyskamy szacunek NETu. Jebnijcie sie w leb. A propo nie zauwazylem tematu odnosnie Legii wiec chcialbym tutaj napisac: Legia ma klopoty z dzialaczami , Lech i Wisla Plock juz ich wsparly na konkurencyjnym forum temat poruszony moze u nas warto by bylo cos poogarniac. Pozdro
JLB

Hold skladam temu miastu...
malolat_ps
Kibic
Na forum od 8155 dni

Odp: Cracovia - Pogoń - 20/10/2005 15:47

[aDriAn napisał:  
]Kurwa to pochodzcie sobie po wszystkich forach innych klubow ponapinajcie sie troche, to zyskamy szacunek NETu. Jebnijcie sie w leb. A propo nie zauwazylem tematu odnosnie Legii wiec chcialbym tutaj napisac: Legia ma klopoty z dzialaczami , Lech i Wisla Plock juz ich wsparly na konkurencyjnym forum temat poruszony moze u nas warto by bylo cos poogarniac. Pozdro
JLB

po pierwsze to taki temat istnieje ale Ty chyba o tym nie wiesz ?? ( Jun ?? )

a po drugie dlaczego masz na koncu " JLB " ??

z frajerami kosa z przyjaciolmi sztama
Helmut
Moderator*
Na forum od 8161 dni

Odp: Cracovia - Pogoń - 20/10/2005 19:59
Małolat: taki temat NIE istnieje
Adrian: Problemy Legii z dzialaczami sa wszystkim znane, wcale nie znaczy to ze trzeba na necie toczyc kolejna jałową dyskusję...

Stoi przed nami ogrom zadań. To nasze wspólne brzemię, ale i porywające wyzwanie...
Junior
Pogoń Szczecin
Na forum od 8836 dni

Odp: Cracovia - Pogoń - 20/10/2005 20:09

malolat_ps napisał:  

[aDriAn napisał:  
]Kurwa to pochodzcie sobie po wszystkich forach innych klubow ponapinajcie sie troche, to zyskamy szacunek NETu. Jebnijcie sie w leb. A propo nie zauwazylem tematu odnosnie Legii wiec chcialbym tutaj napisac: Legia ma klopoty z dzialaczami , Lech i Wisla Plock juz ich wsparly na konkurencyjnym forum temat poruszony moze u nas warto by bylo cos poogarniac. Pozdro
JLB

po pierwsze to taki temat istnieje ale Ty chyba o tym nie wiesz ?? ( Jun ?? )

co ja ? :) bo nie zrozumialem

ps. malolat podbij do mnie na gg.... ogarniemy sprawe tych fotek co kiedys wspominales

A. Strzelba
Kibic
Na forum od 7692 dni

Odp: Cracovia - Pogoń - 20/10/2005 20:57

malolat_ps napisał:  

[aDriAn napisał:  
] ... Pozdro
JLB

dokładnie...

Shivan
Kibic
Na forum od 8424 dni

**

Odp: Cracovia - Pogoń - 20/10/2005 21:57

[aDriAn napisał:  
JLB

temat jest w hyde parku w temacie kolejny zakaz na Legii, wystarczy poszukac

kolejny zakaz na Legii

Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
malolat_ps
Kibic
Na forum od 8155 dni

Odp: Cracovia - Pogoń - 21/10/2005 00:05

Helmut napisał:  
Małolat: taki temat NIE istnieje

hehe za mocno.... spytaj kolegow z MW czy taki temat nie istnieje bo hmmm moze czegos nie ogarniasz a ja o tym nie wiem a ty to juz tym bardziej.... popytaj kolegow...

Helmut
Moderator*
Na forum od 8161 dni

Odp: Cracovia - Pogoń - 21/10/2005 11:04
nie bój... ogarniam. tyle.

pzdr

Stoi przed nami ogrom zadań. To nasze wspólne brzemię, ale i porywające wyzwanie...
malolat_ps
Kibic
Na forum od 8155 dni

Odp: Cracovia - Pogoń - 21/10/2005 11:19

Helmut napisał:  
nie bój... ogarniam. tyle.

pzdr

pozdro , a znalazles juz ?

chicago
Kibic
Na forum od 7701 dni

Odp: Cracovia - Pogoń - 21/10/2005 11:34
A wiecie ,że jest OGROMNA szansa że juz 8-9 Listopada gramy z Craxą w Krakowie w ramach Pucharu Polski!!!!
Wystarczy ,że Craxa ogra albo zremisuje(bramkowo) z Kujawiakiem!!!!!!!!!
Po wczorajszej wiadomości że nie ma Wyjazdu do Poznania ta wiadomość jest zajebista <lol> odrazu lepszy chumorek :)
Czuje że będzie maraton z Craxą 3 mecze w miesiąć <lol>

Randall McMurphy
Kibic
Na forum od 7432 dni

*

Odp: Cracovia - Pogoń - 21/10/2005 12:01

chicago napisał:  
A wiecie ,że jest OGROMNA szansa że juz 8-9 Listopada gramy z Craxą w Krakowie w ramach Pucharu Polski!!!!
Wystarczy ,że Craxa ogra albo zremisuje(bramkowo) z Kujawiakiem!!!!!!!!!
Po wczorajszej wiadomości że nie ma Wyjazdu do Poznania ta wiadomość jest zajebista <lol> odrazu lepszy chumorek :)
Czuje że będzie maraton z Craxą 3 mecze w miesiąć <lol>

no losowanie odbylo sie 19.10 czyli 2 dni temu i juz chyba kazdy o tym wie,z tym ze heh Craxa musi pokonac pierw Kujawiak na Wyjezdzie i jakos w to niewierze zamiast szykowac sie na Krakow lepiej przyjrzalbym sie Wloclawkowi:] i dlaczego Craxie wystarczy tylko bezbramkowy remis? o ile sie nie myle przy 0:0 bedziesz dogrywka i karne,no chyba ze cos zle policzylem?:]

To My Niechciani, Nielubiani i Bezczelni...MKS!
chicago
Kibic
Na forum od 7701 dni

Odp: Cracovia - Pogoń - 21/10/2005 12:21
Napisałem że bramkowy remis wystarcza Cracovia (pierwszy mecz 0:0)
Ja sie dziś dowiedziałem o wynikach losowania PP , pozatym nie widziałem nigdzie info o tym Losowaniu na stronach Pogoni
pozdro

malolat_ps
Kibic
Na forum od 8155 dni

Odp: Cracovia - Pogoń - 21/10/2005 12:53

chicago napisał:  
Ja sie dziś dowiedziałem o wynikach losowania PP , pozatym nie widziałem nigdzie info o tym Losowaniu na stronach Pogoni
pozdro

pozdro pozdro , lecz na craxe i tak nie wpuszczaja kibicow przyjezdnych wiec nie wiem z czego tu sie cieszyc ! trzeba trzymac kciuki za kujawiaka !

Randall McMurphy
Kibic
Na forum od 7432 dni

*

Odp: Cracovia - Pogoń - 21/10/2005 12:58

malolat_ps napisał:  

chicago napisał:  
pozdro

pozdro pozdro , lecz na craxe i tak nie wpuszczaja kibicow przyjezdnych wiec nie wiem z czego tu sie cieszyc ! trzeba trzymac kciuki za kujawiaka !

no nie wpuszczaja kibicow przyjezdnych a co z meczem u siebie? chyba lepiej zagrac u siebie z Cracovia niz Kujawiakiem:]

To My Niechciani, Nielubiani i Bezczelni...MKS!
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1758502597 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.04 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005