Odp: Nowe Stroje - 22/02/2008 19:37
Wypadałoby jakoś ogarnąć estetykę koszulek, bo wygląda to fatalnie... Jeśli już tyle tego jest, proponuję zmniejszenie emblematów sponsorów, bo za niedługo nasze trykoty przypominać będą te z siatkarskich parkietów.
Moja koncepcja:
po 1 - zrównać do jednego poziomu herb miasta i herb klubu !! Czyli w tym przypadku poprostu obniżyć miejsce umieszczenia herbu miasta.
po 2 - napis Szczecin jest poprostu zbędny moim zdaniem. Wiem że tak umowa przewidziała sponsorska ale można ją chyba jakoś renegocjować
po 3 - w miejsce napisu "SZCZECIN" napis "PORTOWCY" ale jakoś ładniej wykonany.
po 4 - napis Zina na samą góre, odrazu pod logiem firmy
po 5 - Bosman jest OK wszystko
po 6 - odstępy muszą być większe bo w tej chwili to wszystko sie gryzie.
Odp: Nowe Stroje - 22/02/2008 21:23
Zgadzam się. Napis "Szczecin" jest kompletnie nie potrzebny, tym bardziej w tym miejscu. Jak już tak wymieniamy, to chciałbym by na plecach pojawiły się nazwiska piłkarzy.
Ale narazie nie ma pewnie na co liczyć.
Odp: Nowe Stroje - 22/02/2008 21:28
Ja cały czas mam nadzieję, że kiedyś moim oczom ukażą się koszulki w pasy (takie jak np. ma Barca).
Kolorystyka jest jak najbardziej ok, tyle, że jak wyżej piszecie nasrane jest tych napisów i reklam, że koszulki wyglądają bardziej niż jakieś noszone przez kolarzy a nie piłkarzy.
Ja cały czas mam nadzieję, że kiedyś moim oczom ukażą się koszulki w pasy (takie jak np. ma Barca).
Kolorystyka jest jak najbardziej ok, tyle, że jak wyżej piszecie nasrane jest tych napisów i reklam, że koszulki wyglądają bardziej niż jakieś noszone przez kolarzy a nie piłkarzy.
Temat Barcy wraca jak bumerang Trudno powiedzieć czy pasy są w ogóle możliwe. Umowa z Ziną podpisana jest na kilka sezonów i nie wiadomo, czy firma będzie myślała nad nowym wizerunkiem koszulek, już po pierwszym sezonie. Póki co jednak stroje które mamy są w porządku, a priorytetem jest uporządkowanie reklam.
Ostatnio edytowany przez: jns, 22 lutego 2008, 21:48 [1 raz(y)]
Moja koncepcja:
po 1 - zrównać do jednego poziomu herb miasta i herb klubu !! Czyli w tym przypadku poprostu obniżyć miejsce umieszczenia herbu miasta.
po 2 - napis Szczecin jest poprostu zbędny moim zdaniem. Wiem że tak umowa przewidziała sponsorska ale można ją chyba jakoś renegocjować
po 3 - w miejsce napisu "SZCZECIN" napis "PORTOWCY" ale jakoś ładniej wykonany.
po 4 - napis Zina na samą góre, odrazu pod logiem firmy
po 5 - Bosman jest OK wszystko
po 6 - odstępy muszą być większe bo w tej chwili to wszystko sie gryzie.
Napis Zina mógłby być w miejscu herbu Szczecina, wtedy to jest inny model koszulki, a herb miasta można dać na rękaw, tak jak ma ŁKS, nad Sandrą. Co do nazwisk, to nie problem w końcu w ZINA grają np. Cracovia, mają nazwiska przecież. Reklama Bosmana mogłaby być tak jak na koszulkach Pogoni 04.
herb Pogoni tak jak jest
napis zina w miejsce herbu Szczecina
logo bosmana trochę pomniejszyć
herb Szczecina wywalić, jest już napis - ew. gdzieś na rękaw wrzucić
herb Pogoni tak jak jest
napis zina w miejsce herbu Szczecina
logo bosmana trochę pomniejszyć
herb Szczecina wywalić, jest już napis - ew. gdzieś na rękaw wrzucić
Tak, na mój gust to jest najbardziej optymalne wyjście. Przy czym mam nadzieję, że da radę zupełnie usunąć herb miasta - nawet na rękawkach nie bardzo go widzę.
Sytuacja się skomplikuje jeśli dojdzie umowa z Portem i wymagani będą "Portowcy"...
Odp: Nowe Stroje - 23/02/2008 19:56
Jedna sprawa mnie zastanawia, jest reklama Bosmana, Szczecin, herb miasta, skoro jest 60 lecie klubu to dlaczego nie ma go na koszulkach?
Odp: Nowe Stroje - 16/08/2008 16:19
hehe robione zapewne w Paincie co nie zmienia faktu ze ta Jubileuszowka fajnie by sie prezentowala i ja bym zakupil odrazu. Ta zolta tez w miare, a ostatnia bardzo przypomina mi koszulke PSG
hehe robione zapewne w Paincie co nie zmienia faktu ze ta Jubileuszowka fajnie by sie prezentowala i ja bym zakupil odrazu. Ta zolta tez w miare, a ostatnia bardzo przypomina mi koszulke PSG
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.