Może być równiez tak że w związku z wycofaniem się T-Mobile wejdzie nowy sponsor tytularny z zupełnie inna grafiką i koszulka się mocno zmieni .Widząc to sklep nie chce zostac z dużą ilością drogich koszulek i wyprzedaje je po cenie zakupu.Trzeba by sprawdzić czy czasem nie robią podobnie w stosunku do innych wzorów ligowych.
Odp: Nowe Stroje - 14/05/2016 10:22
Obecnie w sklepie promocyjna cena na pasiaka... kto nie ma, a chce - radzę się pośpieszyć, jeśli chce mieć pasiaka w obecnym wydaniu...
Obecnie w sklepie promocyjna cena na pasiaka... kto nie ma, a chce - radzę się pośpieszyć, jeśli chce mieć pasiaka w obecnym wydaniu...
Gdzie ta promocyjna cena? W sklepie internetowym koszulka kosztuje tyle co kosztowała - 149zł, obniżona jest jedynie cena koszulki z nadrukiem - ze 199zł na 179zł. Chyba, że mówisz o sklepie stacjonarnym.
Gdzie ta promocyjna cena? W sklepie internetowym koszulka kosztuje tyle co kosztowała - 149zł, obniżona jest jedynie cena koszulki z nadrukiem - ze 199zł na 179zł. Chyba, że mówisz o sklepie stacjonarnym.
Ja kupowałem po 199 zł, stąd wydawało mi się, że 149 zł to cena promocyjna. Co nie zmienia faktu, że w takich koszulkach grać nie będziemy.
Ja kupowałem po 199 zł, stąd wydawało mi się, że 149 zł to cena promocyjna. Co nie zmienia faktu, że w takich koszulkach grać nie będziemy.
W ogóle juz nie będzie pasiaków? Niby co nike szkodzi skoro pewnie dobrze się sprzedaj?. Szkoda, mieszkam obecnie w miejscu gdzie , hmm i tak bym nie mogl go nosic, ale przyjechałbym chociaż do Szczecina przymierzyć i kupić.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.