ty masz jakies niedojebanie mozgowe. Forum jest zawalone twoimi GOWNIANYMI postami nigdy nic nie wnoszącymi do dyskusji.
Czy do budżetu Pogoni dokłada się miasto czy gryf?
Jeśli historia mogłaby nas czegokolwiek nauczyć, to niewątpliwie tego, że żaden naród nie stworzył wyższej cywilizacji bez poszanowania prawa do posiadania własności prywatnej
Ludwig von Mises
Odp: Nowe Stroje - 14/02/2015 13:10
@Weteran co do prowokowania, że to Barcelona. Wystarczy poczytać profile zajmujące się Szczecinem, pod newsami o tych "pasiakach" i jets cały wysyp idiotów którzy o Barcelonie wspominają. A co do reszty Twojego postu to się zgadzam w 100 %.
Odp: Nowe Stroje - 14/02/2015 13:17
Dlatego np. ja przestałem odwiedzać dzisiaj strony informacyjne o Szczecinie bo tylko się człowiek wkurwia niepotrzebnie. I najgorsze, że pisze to sporo osób mieszkających w Szczecinie w sensie, że "Barcelona", że ich podróba itd.
@Weteran co do prowokowania, że to Barcelona. Wystarczy poczytać profile zajmujące się Szczecinem, pod newsami o tych "pasiakach" i jets cały wysyp idiotów którzy o Barcelonie wspominają. A co do reszty Twojego postu to się zgadzam w 100 %.
Wiesz że nie czytałem ? Może i dobrze, bo bzdur nie należy czytać ......bo wkurwiają, a w moim wieku różnie się może skończyć takie wkurwienie a chciałbym jeszcze dożyć Mistrza Polski ....hmm wydaje mi się że mi się należy, za moje pół wieku na Twardowskiego .Pozdrawiam ....
Odp: Nowe Stroje - 14/02/2015 14:20
Druga świetna 'akcja' na przestrzeni kilku tygodni. Najpierw poleciał Smolny, dziś wracają prawowite koszulki. Jestem przekonany, że pomimo wysokiej ceny kupi je sporo osób co zasili budżet, a w klubie uderzą się w pierś że tak późno się za to zabrali...
Do Adminów: ustawcie proszę uzytkownikowi DP podpis pod nickiem "ultra malkontent", wtedy każdy będzie wiedział że nie warto czytać Jego wypocin i żalów.
Bo Pogoń szczecińska to jedna rodzina, starszy czy młodszy, piknik czy chuligan!
Jestem przekonany, że pomimo wysokiej ceny kupi je sporo osób co zasili budżet, a w klubie uderzą się w pierś że tak późno się za to zabrali...
Wcześniej się nie brali bo w przypadku Nike to było za drogie i nieopłacalne. Te świetne pasiaki mamy teraz tylko dlatego, że Nike coś zjebało z naszymi zamówionymi katalogowymi strojami.
Wyglad koszulek EKSTRA! Akcja marketingowa "PASIAKOW" w tygodniu przed meczem bez zarzutu plus fajny pomysl z wyjsciem zespolu na mecz w starych koszulkach gdzie pewnie 99 % stadionu tak jak ja przeklnelo pod nosem gdzie sa "pasiaki" !
ALE...pozostaje pytanie ile koszulek konkretnych rozmiarow klub dostarczyl do sklepow w strefach 1 i 2 Pol godziny przed meczem bedac wkolejce dowiaduje sie ze koszulek w rozmiarze L juz nie ma ..ok mowie sobie to wezme XL trudno...jak sie okazuje XL juz tez nie ma. W przerwie juz tez tych rozmiarow nie bylo....
Odp: Nowe Stroje - 15/02/2015 00:24
Po co szczerze mówiąc? Taka koszulka by kosztowała jakoś 129 zł Więc bez sensu. No i masz przecież Replikę od kibiców, która nie ma loga nike i także jest zajebista..
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.