Odp: Nowe Stroje - 30/06/2007 23:23
Jak dla mnie koszulki z 95/96 roku, właśnie te czerwono-biało-czarne były najlepszym wzorem. Potem te z 96/97 w pasiaki też były dobre, potem cudowali, wymyślali i jakoś tak niespecjalnie to wyglądało.
Bardzo fajne, a czemu w tym temacie? Bo według mnie takie byłyby idealne dla Pogoni (może pionowe pasy tylko).
hehe cos a la Barca ale w sumie ładnie sie prezentuja złoty kolorek zajebiście by sie komponował z gryfem
No koszulka Arsenalu rewelacyjna. Zapewne podoba mi się aż tak bardzo ze względu na barwy , ale trzeba przyznać że ładnie się prezentuje. Przydałoby się trochę nowości w tej dziedzinie u nas. Zaczynamy od nowa to i nowe koszulki by się przydały. Granatowo-bordowe pasy obowiązkowe
Odp: Nowe Stroje - 20/07/2007 14:39
No i jest info, Pogoń zagra w strojach Zina, to chyba dobra wiadomość bo ładnie się te stroje prezentują, przynajmniej moim zdaniem
Odp: Nowe Stroje - 09/08/2007 23:04
Nie marudzę, tak tylko mówię... najważniejsze że jest to Pogoń Szczecin a nie ptakovia rzgów-sao paulo. Stroje to sprawa drugorzędna choć wolałbym pasiaki. Ale te też są ok.
Odp: Nowe Stroje - 09/08/2007 23:14
Stroje meczowe bedą się jeszcze trochę róźnić od tych na fotkach. To są jakby "treningowe" komplety.
Te stroje nie mają jeszcze numerów na placach itd. Na meczowych kompletach nad numerem nie będzie nazwiska tylko napis "Pogoń Szczecin" i w pierwszym meczu na koszulkach nie będzie jeszcze loga bosmana ani miasta (dopiero co podisywane są umowy).
Pozatym stroje prezetują się całkiem ładnie, te żółte (złote) wstawki na spodenkach i koszulkach... [:
Te szare trybuny jeszcze zatętnią granatowo-bordowym rytmem dwudziestu tysięcy serc...
Nie marudzę, tak tylko mówię... najważniejsze że jest to Pogoń Szczecin a nie ptakovia rzgów-sao paulo. Stroje to sprawa drugorzędna choć wolałbym pasiaki. Ale te też są ok.
Stroje meczowe bedą się jeszcze trochę róźnić od tych na fotkach. To są jakby "treningowe" komplety.
Te stroje nie mają jeszcze numerów na placach itd. Na meczowych kompletach nad numerem nie będzie nazwiska tylko napis "Pogoń Szczecin" i w pierwszym meczu na koszulkach nie będzie jeszcze loga bosmana ani miasta (dopiero co podisywane są umowy).
Pozatym stroje prezetują się całkiem ładnie, te żółte (złote) wstawki na spodenkach i koszulkach... [:
Szkoda że nie będzie nazwisk graczy na koszulkach ...
Odp: Nowe Stroje - 10/08/2007 12:44
Koszulki lepsze niż te Garmana, ale gorsze od pasiaków Lotto... Czy jest taka możliwość, żeby koszulki te pojawiły się w sprzedaży na Allegro
Stargard Szczeciński kibicuje Pogoni Szczecin!!!
Czy wygrywasz, czy nie, Ja i tak kocham Cię! Bo najlepsza w Polsce jest: Pogoń Szczecin MKS!!!
Koszulki lepsze niż te Garmana, ale gorsze od pasiaków Lotto... Czy jest taka możliwość, żeby koszulki te pojawiły się w sprzedaży na Allegro
Vlepki wspaniałe, niedługo powinny zakryć cały Stargard!!! Szkoda tylko, że trzeba kupować przez Allegro i płacić za przesyłkę, bo w Stargardzie nie ma żadnego punktu sprzedaży... :/
Ciężko Tobie dogodzić..... :/
ps. widzę, że się udzielasz w każdym dostępnym temacie - gdzie się nie spojrzy to
"króluje" PAFCIO :/
Ostatnio edytowany przez: db1948, 10 sierpnia 2007, 13:57 [2 raz(y)]
Jak człowiek ma to co zawsze chciał mieć, to wtedy chce mieć jeszcze więcej
widzę, że się udzielasz w każdym dostępnym temacie - gdzie się nie spojrzy to
"króluje" PAWCIO :/
Nie PAWCIO tylko PAFCIO! A co do postów to dlatego, że po kilku miesiącach czytania tego forum, a dopiero dzisiaj mnie coś natchnęło i się na nim zarejestrowałem!
Stargard Szczeciński kibicuje Pogoni Szczecin!!!
Czy wygrywasz, czy nie, Ja i tak kocham Cię! Bo najlepsza w Polsce jest: Pogoń Szczecin MKS!!!
Jak człowiek ma to co zawsze chciał mieć, to wtedy chce mieć jeszcze więcej
widzę, że się udzielasz w każdym dostępnym temacie - gdzie się nie spojrzy to
"króluje" PAWCIO :/
Nie PAWCIO tylko PAFCIO! A co do postów to dlatego, że po kilku miesiącach czytania tego forum, a dopiero dzisiaj mnie coś natchnęło i się na nim zarejestrowałem!
I mogles pozostac tylko na czytaniu...
Bez odbioru
Odp: Nowe Stroje - 12/08/2007 12:52
Ja napiszę tak,mi się nowe koszulki Pogoni podobają,nawet zakupiłem sobie będąc w Szczecinie na Regatach.Szkoda tylko,że na tych koszulkach,co można kupić w Fali nie ma herbu klubowego,ale cóż grunt,że chociaż mam koszulkę z obecnego sezonu,nawet reklama Bosmana jest
Pozdrowienia ze sto(L)icy.
LEGIA WARSZAWA - MISTRZ POLSKI:
1955, 1956, 1969, 1970, 1993, 1994, 1995, 2002, 2006
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.