Odp: Pogoń Szczecin - Legia Warszawa - 09/04/2016 09:09
Tak a propos frekwencji ,to pięknie by się zaprezentowała ta ogromna sektorówka przykrywająca całą prostą trybunę .Podejrzewam że pokazywali by to w niejednej TV w Europie o internecie nie wspominając .
Odp: Pogoń Szczecin - Legia Warszawa - 09/04/2016 21:00
Pisać łatwo że dno i że tragedia a co robimy żeby było lepiej?? Samo się nie zrobi. Oprawy, wyjazdy i cała otoczkę kibicowską oganria dosłownie kilka osób. I ja doceniam ich pracę i dziękuję im za to może warto samemu się zaangażować, wziąść się w garść i swoje dzielnice, nie tylko krytykować
Odp: Pogoń Szczecin - Legia Warszawa - 09/04/2016 21:05
a ja powiem tyle BRAWO Kurwa WY. Jesteście zajebiści. Dwa tygodnie temu byliście zajebiści w Lubinie, docenił was francuski dziennik teraz doceni was cala Europa. Na razie jesteście na językach całej kibicowskiej Polski. Ja się pytam po raz kolejny kim są te osoby i jakim cudem zasłużyły na to żeby prowadzić doping na naszej ukochanej Pogoni. Przecież oni kurwa nie wiedzą co się dzieje na stadionie. Chodzę na Pogoń ponad 20 lat ale takiego czegoś nie miałem jeszcze przyjemności zobaczyć. Takiego upokorzenia jeszcze nie doświadczyłem.
Po takiej wtopie jaką odjebaliście dzisiaj osoby decyzyjne powinny wam dojebać zakaz wstępu na stadion. Po tym co dziś zrobiliście wasza pseudo ultrasowska grupa nie ma prawa prosić ludzi wchodzących na mecz o dorzucenie kasy do puszki na oprawy bo wy się kurwa do tego nie nadajecie i nie umiecie zrobić najprostszej oprawy.
Przynajmniej wiemy już do kogo idzie nagroda za najlepszą oprawę w 2016 roku. Nagrodę zdobywa pseudo ultrasowska grupa Ultras Pogoń za oprawę podczas meczu z Legią Warszawa 4 kwietnia 2016 roku. GRATULACJE
Odp: Pogoń Szczecin - Legia Warszawa - 09/04/2016 21:07
Niestety zgodnie z przeczuciem. Niby w chuj ludzi, ale połowa chyba pierwszy raz na stadionie lub w większej ilości ludzi. Gratuluje wieśniakom, którzy rozjebali sektorówkę - dramat, tak jak i to, że została pokazana odwrotnie. Brawo za sektorówkę z Florianem, naprawdę świetna robota. Szkoda, że jak ktoś mówi, żeby nie podbijać sektorówki to głąby dalej to robią - brak słów. Niestety potencjał dzisiaj był ogromny, ale poza zrywami doping mizeria. Ludziom w młynie zwyczajnie nie chce się śpiewać, co jest smutne, bo tak jak mnie uczono i tak jak kiedyś widziałem, przychodzenie na młyn to nie obowiązek, a własny wybór i przede wszystkim nie oglądanie meczu, napierdalanie zdjęć, jedzenie słonecznika, pierdolenie przez telefon tylko wsparcie dla drużyny, dla Pogoni.
Mecz dla mnie nijaki, ale bez wątpienia cieszy to, że urywamy punkty faworytowi i kończymy zasadniczą na pudle - oby tak dalej. Tak jeszcze na koniec, naprawdę to taki duży problem zostać pięć minut po meczu i podziękować piłkarzom?
Słyszałem kroki Boga, życie jest kruche
Mam złotą proporcję między umysłem a duchem
Wersów plecak, tysiące w zeszycie
Oślepiam blaskiem, jestem słońcem w zenicie
Docenić ich pracę jak najbardziej trzeba ale jak dla mnie dzisiejszym meczem kibicowsko to się spierdoliliśmy do 2 ligi. Niech mi ktoś w racjonalny sposób wytłumaczy jak to jest możliwe - pełny młyn, masa ludzi na stadionie a nas kurwa przekrzykuje grupa 750 osób?! co tu jest grane?. Z całym szacunkiem dla grupy, która to ogarnia ale po prostu ewidentnie widać, że się nie nadają. Byłem na młynie (chociaż już po ostatnich meczach obiecałem sobie, że moja noga tam nie stanie przez dłuższy czas...) i kolejny raz nie wierzyłem w to co widziałem, kolesie na młynie nie mają pojęcia jak ogarniać doping (czy nie widzą tego, że pewne przyśpiewki po prostu nie leżą?, ile razy można męczyć o mój MKSie? gdzie dla Januszy powtórzyć to jeden raz to już mega wyzwanie), ludzie idą na młyn i nie chcą śpiewać, młyn próbuje ogarnąć grupa kilku gimnazjalistów (a może i nawet podstawówka...), gdzie my kurwa jesteśmy?, to jest Pogoń Szczecin czy jakiś Dolcan Ząbki?!. Za tą akcje z flagą, to cala grupa powinna w pizdu zrezygnować, chyba lepiej nie prowadzić "zorganizowanego" dopingu niż się kompromitować - bo dzisiaj dokładnie, to zrobiliśmy, cała kibicowska Polska ciśnie z nas łacha, ludzie wychodzą z młyna, bo patrzeć i słuchać się tego nie da. Przykro patrzeć jak na naszych oczach umiera kibicowska Pogoń. Swoją drogą jeżeli tak wygląd ekipa "kumatych", to ja "niekumaty" dziękuję za współpracę...
Ostatnio edytowany przez: kubełek, 9 kwietnia 2016, 21:31 [1 raz(y)]
Odp: Pogoń Szczecin - Legia Warszawa - 09/04/2016 21:35
Umieram ze wstydu po dzisiejszym meczu ,miało być pięknie a wyszło jak zawsze czyli dno .Dlaczego nie podskakuję labada z dzieciakami na młynie ? .....właśnie dlatego.Dziękuję.
Swięte słowa. Ja już dawno pisałem że w tej lidze tylko wioska Nieciecza jest kibicowsko gorsza od nas. Ale w tym temacie raczej nic się nie zmieni dopóki tak jak napisałeś osoby z gimnazjum i podstawówki próbują ogarnąć młyn.
Odp: Pogoń Szczecin - Legia Warszawa - 09/04/2016 21:46
jedno wielkie rozczarowanie..
repertuar ubogi, ani razu "hej Pogoń gol", "Marsz Marsz marsz do boju marsz" to nie bylo chyba w tej rundzie ani razu, " w tramwaju jest tłok" tez nie było. Zamiast tego męczenie valy czas Heja MKS i O moj MKSie..
nieraz doping był dużo lepszy gdy było po 5000 ludzi na meczu. Strasznie przykre, od 4 lat opuściłem na młynie bodajze 4 spotkania, ale teraz.coś we mnie jednak pękło i nie wiem z kim gramy najbliższy mecz, ale obejrze go z innego sektora
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.