Do Skarbu powinien pójść cały skład a nie z brakami + mam nadzieje w prawidłowych koszulkach
Tam wezwali mnie bym do nich dołączył, dołączył do tańca umarłych.
W krąg ognia podążyłem za nimi, do samego środka......Kiedy czujesz, że nadchodzi twój czas, bądź gotów.
Pożegnaj się ze wszystkimi, łyknij gorzałki i zmów modlitwę.
Skarb Kibica puszczają przed startem rundy, więc wszystkie zdjęcia muszą tam iść odpowiednio wcześniej.
PS. Na zdjęciu brak tylko Małeckiego.
Hmmm na pewno
a Scotti może się przefarbował
W krąg ognia podążyłem za nimi, do samego środka......Kiedy czujesz, że nadchodzi twój czas, bądź gotów.
Odp: Nowe Stroje - 06/02/2015 09:59
Teraz się okaże czy Ci wszyscy co tak płakali kupią czy stadion będzie w końcu wyglądał w barwach tak jak powinien wyglądać ? Mam nadzieje ze tak będzie
Teraz się okaże czy Ci wszyscy co tak płakali kupią czy stadion będzie w końcu wyglądał w barwach tak jak powinien wyglądać ? Mam nadzieje ze tak będzie
W CUDA wierzysz Ci co tak płakali to sądzę że będzie ich z 20- 30% .Trzeba się zastanowić ilu kupiło Pasiaki z SKPS i podzielić to przez np 2 .Bardzo duużo osób ze słomianym zapałem pisze że marzą ale też cena dla niektórych będzie zaporowa przez najbliższe 3-4 msc dopóki nie nazbiera się kasy ..Pozdrawiam
W CUDA wierzysz Ci co tak płakali to sądzę że będzie ich z 20- 30% .Trzeba się zastanowić ilu kupiło Pasiaki z SKPS i podzielić to przez np 2 .Bardzo duużo osób ze słomianym zapałem pisze że marzą ale też cena dla niektórych będzie zaporowa przez najbliższe 3-4 msc dopóki nie nazbiera się kasy ..Pozdrawiam
Sądzę, że ten kto chciał kupić i planuje kupić pasiaka, już dawno ma odłożone pieniądze. Przynajmniej ja liczyłem się z kwotą około 200 zł Ktoś by musiał być głupi jeśli liczył, że kupi oryginalną koszulkę klubową za 60 zł
Co do pasiaków SKPS to nie możesz brać to co poszło i dzielić przez dwa, bo ja przykładowo pasiaka SKPSu nie mam A pasiastą meczówkę mieć będę.
Odp: Nowe Stroje - 06/02/2015 16:33
Darujcie sobie marzenia o kilku tyś.oryginalnych koszulek Nike na trybunach,po 199 zł. Po 50 zł były pasiaki SKPS i jakoś tłumów w tych koszulkach na trybunach nie widziałem.Kto kupi ten kupi i będzie miał.Nikt nikogo nie zmusza......ja i moi synowie na pewno kupimy . Zawsze miałem miałem aktualną koszulkę ,ale mam kumpli z którymi jeżdżę na wyjazdy i razem śmigamy na Twardowskiego i oni są niekoniecznie bardzo chętni na nową koszulkę Taki mamy klimat.....po prostu.
Odp: Nowe Stroje - 06/02/2015 20:42
był kiedyś taki jeden,który chciał wszystkich uszczęśliwić ... to go żydzi zabili.
najpierw napinka,że nie ma pasiaków,a teraz płacz w drugą stronę.ludzie,opamietajcie się.każdy miał czas na odłożenie pieniedzy,a 200 zł. to nie jest cena z kosmosu.przejdżcie sie do sklepu nike i zobaczcie jakie są ceny zwykłych koszulek.kto chce to kupi,a kto nie to nie i nie szukajmy problemu tam,gdzie go nie ma.
Odp: Nowe Stroje - 06/02/2015 22:33
Nie ma co grymasić w końcu doczekaliśmy prawdziwych barw na oficjalnych koszulkach na których nam zależało.Trochę późno ale dobrze nie wnikam .W końcu !
Głupota jest sprawą prywatną jednak jej skutki są społeczne.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.