Jest już gdzieś projekt, zdjęcie, cokolwiek nowych koszulek ? Wreszcie będą pasiaki, wreszcie koniec z tym żenującym "wzorem" który noszą już kilka lat
A tobie co za różnica? To ty nie nosisz koszulek z podobizną Krzystka? Pęto już pinokiowi dzisiaj obrobiłeś?
Ty jakiś nienormalny jesteś ? W każdym temacie w którym DP się wypowie będziesz mu wypominał, ze na Krzystka głosował? Kurwa czytać się już tego nie da.
Wracając do tematu, szkoda że klub nie ogarnął żeby ruszyć ze sprzedażą pasiaków przed świętami, bo mogły być fajne na prezent dla kogoś. Taki okres, że na pewno by ich trochę poszło. Ciekawą opcją byłby jeszcze karnet na wiosnę+pasiak w ogarniętej cenie.
Wracając do tematu, szkoda że klub nie ogarnął żeby ruszyć ze sprzedażą pasiaków przed świętami, bo mogły być fajne na prezent dla kogoś. Taki okres, że na pewno by ich trochę poszło. Ciekawą opcją byłby jeszcze karnet na wiosnę+pasiak w ogarniętej cenie.
Dokładnie, nawet wersja z samym herbem Pogoni, bez reklam.
Wiele osób by zakupiło, a tak trzeba czekać do wiosny.
- Nasz kontrakt z Nike’iem jest jednoznaczny. Nowe stroje musimy mieć przed pierwszym meczem. Nie wyobrażam sobie sytuacji, w której nie otrzymalibyśmy tych strojów – byłby to wielki skandal. Nie ma jednak żadnych znaków, że coś ma się nie udać. Stroje (już obrendowane) otrzymać mamy pod koniec stycznia. Wiemy jako klub jak wielkie znaczenie ma dla kibiców fakt, że po wielu latach nasi piłkarze wystąpią w strojach odzwierciedlających barwy klubowe. To również nasze marzenie. W tym samym czasie (myślę, że już od pierwszego meczu) zaczniemy sprzedaż takich koszulek w naszym fanshopie. Proszę o jeszcze chwilę cierpliwości. Ja też nie mogę się doczekać - przekazał nam Prezes Dumy Pomorza.
Odp: Nowe Stroje - 02/02/2015 11:20
To jakas prezentacja bedzie ? Mam nadzieje ze beda w sprzedazy bez reklam bo nie chcialbym byc chodzaca reklama azotow i bosmana
Odp: Nowe Stroje - 02/02/2015 13:00
Prezentacji pewnie znowu żadnej nie będzie wiec jeżeli nie zrobią żadnej specjalnej konferencji na której pokażą nowe stroje to zobaczymy je dopiero na meczu z Lechem.
Tylko pamiętajcie, żeby się zbytnio nie napalać na te "pasiaki".
Z pasiakiem to ma mało wspólnego, ale zbliżają się do tego.
Prezentacji pewnie znowu żadnej nie będzie wiec jeżeli nie zrobią żadnej specjalnej konferencji na której pokażą nowe stroje to zobaczymy je dopiero na meczu z Lechem.
Tylko pamiętajcie, żeby się zbytnio nie napalać na te "pasiaki".
Z pasiakiem to ma mało wspólnego, ale zbliżają się do tego.
To tylko rysunek poglądowy. Czegoś takiego nie będzie skoro nowe stroje mają mało wspólnego z pasiakami.
Osobiście wydaje mi się, że możemy skończyć z czymś jak w sezonie 09/10 tylko teraz z dobrymi barwami i w odpowiedniej kolejności.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.