Dlaczego? Nie spotkałem się z takim rozwiązaniem. logo sponsora to też część koszulki, a przecież meczówka ma wyglądać identycznie jak koszulki zawodników. Jak już komuś przeszkadzają nadruki sponsorów, to może kupić jakikolwiek pasiak we właściwych barwach i naszyć herb. ale to już nie będzie meczówka
edit: dopiero teraz zauważyłem, że Ruch wprowadził możliwość kupienia "gołej" koszulki.
Ostatnio edytowany przez: j.badlewski, 11 lipca 2014, 13:29 [1 raz(y)]
Odp: Nowe Stroje - 12/07/2014 12:22
Na przestrzeni lat koszulek Pogoni mi sie nazbieralo.
Jak sobie przypomne np polowe lat 90'tych i pasiaki ulhsport(moze to sentyment, ale ta firma mega mi sie kojarzy z Pogonia i poczatkami mojego kibicowania) z nadrukiem canal +, to reklama mi nie przeszkadzala, ale juz chwile pozniej byl OTEX i to razilo w oczy i takiej koszulki bym nie zakupil.
Taka sama sytuacja byla pozniej, koszulki z Bosmanem jako glownym sponsorem jak najbardziej uchodzily(sponsor kojarzony z regionem, "swoj"), ale jakies nastepne "loga" juz tylko wkurwialy oko.
Podsumowujac - bardzo duzo zalezy od tego reklamodawcy na koszulce. Srednio mi sie widzi chodzenie w koszulce z logotypem zch police czy tym bardziej grupa azoty. Sponsoruja nasz Klub i milo, ale powinni dac szanse zakupienia koszulek bez ich udzialu na nich .
ps. Za czasow Lotto czy Ziny( dosc fajne modele koszulek) bardzo czesto w gronie Kiboli byl to jak najbardziej oczyswisty prezent. Tym bardziej, ze firme lotto reprezentowal wtedy skompromitowany pozniej wsrod kibicow Grzegorz K. i mozna bylo bez problemu na szybkosci zawsze ogarnac koszulke z nadrukiem jaki sie potrzebowalo.
Pozniej wchodzily coraz gorsze modele, dodtakowo ceny i caloksztalt dzialalnosci przedstawicieli klubu w tym zakresie spowodowal, ze nawet do glowy nie przyszlo, aby zagladac do fanshopu.
Oby tym razem wrocilo do normalnosci
Odp: Nowe Stroje - 04/08/2014 18:35
Jestem ciekaw czy na pasiakach w których już niedługo zagramy, będzie widniała jakaś reklama na froncie koszulek (główny sponsor). W tych niedoszłych meczówkach (biało-granatowe) logo grupy azoty jest tylko na rękawie z boku.
Jestem ciekaw czy na pasiakach w których już niedługo zagramy, będzie widniała jakaś reklama na froncie koszulek (główny sponsor). W tych niedoszłych meczówkach (biało-granatowe) logo grupy azoty jest tylko na rękawie z boku.
Na wszystkich strojach treningowych, polówka i dresach mają na rękawie
Odp: Nowe Stroje - 14/12/2014 21:59
Jest już gdzieś projekt, zdjęcie, cokolwiek nowych koszulek ? Wreszcie będą pasiaki, wreszcie koniec z tym żenującym "wzorem" który noszą już kilka lat
Jest już gdzieś projekt, zdjęcie, cokolwiek nowych koszulek ? Wreszcie będą pasiaki, wreszcie koniec z tym żenującym "wzorem" który noszą już kilka lat
Nie ma. Zapewne dopiero przed inauguracją w lutym...
Nie ma. Zapewne dopiero przed inauguracją w lutym...
Z pasiakiem to ma mało wspólnego, ale zbliżają się do tego.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.