Cena będzie pewnie taka jak dotychczas, czyli ok 160,00 pln.
Mam nadzieję, że osoby stanowczo domagające się pasiaków, również wesprą Klub i nabędą nowe koszulki (oczywiście jeśli pozwala na to sytuacja materialna).
Odp: Nowe Stroje - 09/07/2014 12:27
z miejsca, od razu bym kupił. mam jednak nadzieję, że nie popierdoli ich z ceną, jak z biletami na werder, bo tylko popłyną na tym...
Tam wezwali mnie bym do nich dołączył, dołączył do tańca umarłych.
W krąg ognia podążyłem za nimi, do samego środka......Kiedy czujesz, że nadchodzi twój czas, bądź gotów.
Pożegnaj się ze wszystkimi, łyknij gorzałki i zmów modlitwę.
Odp: Nowe Stroje - 09/07/2014 12:34
No myślę że nie jeden czekał na porządną meczówkę, to pokazuje że jednak warto 'wymagać'. Cena pewnie będzie niezła, ale trzeba też pamiętać że np koszulki klubowe PSG Nike kosztują 80-85 euro za repliki i 120 euro za meczową.
Po prostu kumam schemat, jak wszyscy liżą się po dupach, to progresu nie ma.
Jestem przekonany, że koszulki o takim wyglądzie rozejdą się jak świeże bułeczki. Nawet jeśli zarząd kosztowało to sporo wyrzeczeń, w końcowym rozrachunku na pewno nie będą tego żałowali. Co ważniejsze jednak, cieszę się, że nasz klub zmierza w dobrą stronę i po raz kolejny potwierdza, że nie jest obojętny na zdanie kibiców
Wnioskujesz po tym, że koszulki nie będą kolorystycznie podobne do loga Azotów? Bez przesady...
No tak, ale my nie jesteśmy PSG! Cena na poziomie jak dotychczas (169 bez nadruku/199 z nadrukiem), to byłoby w porządku. W każdym razie ja również już odkładam kasiorkę na nową koszulkę, obecną mam, to jeszcze przez jesień w niej pochodzę, a od wiosny elegancki pasiak!
Odp: Nowe Stroje - 09/07/2014 12:51
Oby jeszcze numery i nazwiska były w kolorze złotym/żółtym i będzie super. Oczywiście ja również biorę dla siebie i 9-cio miesięcznego synka
Odp: Nowe Stroje - 09/07/2014 13:01
Bardzo fajne pasiaki! Wreszcie jakiś NORMALNY krój, bez jebutnych wzorków. Jak się pojawią w sprzedaży - chętnie przytulę egzemplarz dla siebie
Ha ha ha, he he, ho-ho, uh, uh, ha-ha, ha...And I thought my jokes were bad...
Odp: Nowe Stroje - 09/07/2014 13:48
Dobra informacja.
Oby tylko były tak wytrzymałe jak poprzednie "pasiaki" z czasów Begdasa.
I najważniejsze - rozmiarówka. Musi być XXXXL, bo jak mawiają na siłce, najpierw masa potem rzeźba.
Ja kocham Liverpool - Ty kibicujesz Man Utd,
Jestem za Pogonią Szczecin, a Ty za Lechem Poznań
Lubie metal, a Ty kochasz hip-hop, Popierasz PiS, ja wole PO
Mimo to jesteś mi jak brat, bo łączy nas nienawiść do drogówki.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.