Odp: Szukam kontaktu... - 09/03/2009 18:46
Masz duzo racji tylko ze ja nie musze miec tej flagi,zawsze mozna ja przeslac i niech jezdzi za druzyna a ja bede mial satysfakcje ze mimo duzej odleglosci cos mi(nam)udalo sie pozytywnego zrobic!Troche ucieklismy od tematu Sa jacys fani Pogoni w Oxfordzie i okolicach?!
Więc jak chcesz zrobić coś pozytywnego dla Pogoni to w innym temacie masz podany nr konta Stowarzyszenia Kibiców Pogoni, Oni będą wiedzieli co z nimi zrobić najlepiej .
Masz duzo racji tylko ze ja nie musze miec tej flagi,zawsze mozna ja przeslac i niech jezdzi za druzyna a ja bede mial satysfakcje ze mimo duzej odleglosci cos mi(nam)udalo sie pozytywnego zrobic!Troche ucieklismy od tematu Sa jacys fani Pogoni w Oxfordzie i okolicach?!
Więc jak chcesz zrobić coś pozytywnego dla Pogoni to w innym temacie masz podany nr konta Stowarzyszenia Kibiców Pogoni, Oni będą wiedzieli co z nimi zrobić najlepiej .
joint2us
A co to zlikwidowano zlotoweczke z biletow czy to juz sie malo zrobilo??!
z takim komentarzem pod newsem Wszyscy na młyn! chlopak pokazal co o nas sadzi
Bo wydaje mi sie ze albo zlotoweczka albo zbieranie do puszek!I nie ze wszystkim trzeba sie zgadzac!A ja sie tu nie zgadzam!Moim zdaniem powinna byc tylko puszka i kase daje ten co chce...ale to juz za dlugo przerabiamy wiec nie ma co rozdrapywac!
Wracajac do tematu szukam kibicow w Oxfordzie i okolicach?!
Oxfordshire Banbury zarazone... pozdrawiam!
Moze damy rade sie spiknac na jakies piwko jakbys byl w Oxfordzie?Jutro spr gdzie dokladnie jest Banbury bo mieszkam tu dopiero miesiac i jeszcze slabo ogarniam okolice!Pozdrawiam
PS. Jeśli macie jakiś znajomych z Warszawy bądź okolic, którzy wybierają się na mecze do Torunia i Bydgoszczy to możecie podać mojego maila i również prosiłbym o kontakt.
Odp: Szukam kontaktu... - 24/04/2009 14:18
Ja mam pytanie takie, z Polic ktoś się wybiera do Torunia i ma wolne miejsce w Samochodzie? Chętnie je przygarnę? Jak coś to Gadu 3522298. Lub ja się skontaktuje.
"I kneel only to God and I don't see him here"<--Prion Break S02E04
CHciałbym dowiedziec się jak będzie z wyjazdem do kołobrzegu w najbliższą niedzielę.
Jakim środkiem transportu będą podrózowali kibice, i czy ewentualnie na miejscu w kołobrzegu bedzie można się do was dołączyc i wejść na sektor gości.
WITAM JA ROWNIEZ SZUKAM POGONIARZY.....MIESZKAM NIE DALEKO SWINDON.....JAK COS MOWI KOMUS MARLBOROUGH.....POZDRO DLA BRACI PO SZALU NA EMIGRACJI I NIE TYLKO........
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.