Odp: Szukam kontaktu... - 05/02/2009 15:27
No chce tylko ze niemam transportu zeby jezdzic na wyjazdy.. A jestem z innej ekipy Fc Lechii tylko tu sa same kozaki moze to dziwnie wygladac jak sprzedawczyk ale to zupelnie co innego dlatego prosze o jakis kontakt??
o kurwa! nowator to przyjaciel Lerka wiec nie tyraj go tak, bo koncertów nie da w Szczecinie a co do Kolobrzegu to teraz z Baltykiem postrach Polski-specjalne rekrutacje robia w swoje szeregi, za wysokie progi dla zwyklych smiertelnikow a tak na powaznie- nowator jestes popierdolonym przerzutem wiec zawijaj sie stad...nie tylko wyglada to na przerzut ale znajac realia jestes oferma wyjazdowa,dostales po glowie od swoich za chujowe zachowanie, a teraz wylizesz dupe komukolwiek zeby gdziekolwiek sie wkrecic...cracovia ma tyle samo ,,honoru" co ty wiec tam sie pucuj...bana dla przerzuta
Wasza nienawiść daje mi siłę, żebym stał się mocniejszy!Na zawsze w moim sercu tylko MKS Pogoń Szczecin!
Odp: Szukam kontaktu... - 11/02/2009 22:48
Witam. Szukam człowieka który zrobiłby szybki projekt bluzy Pogoni Szczecin, oraz osoby która potrafi maznąć pożadne graffiti (oczywiście Pogoni). Szczególowe info po uruchomieniu kontaktu.
Witam. Szukam człowieka który zrobiłby szybki projekt bluzy Pogoni Szczecin, oraz osoby która potrafi maznąć pożadne graffiti (oczywiście Pogoni). Szczególowe info po uruchomieniu kontaktu.
Odp: Szukam kontaktu... - 23/02/2009 23:35
jeszcze raz... osoby od Świnoujścia przez Międzyzdroje,Wolin,Kamień Pomorski, Goleniów , Wysokę Kam. i OKOLICE. prosze o kontakt ( gg 10932007 )
https://www.facebook.com/ekipakryzys/ Grupa turystyczna mocno powiązana z FCWK - POGOŃ SZCZECIN
Odp: Szukam kontaktu... - 09/03/2009 10:10
szukam kontaktu z chlopakami ktorzy jezdzili w latach 95-97
z grupy ktora nazywała sie "alkofans" poczatki TC
kumaci wiedza o kogo chodzi-pozdro.......
Kibice Pogoni w UK - 09/03/2009 11:45
Szukam kibicow Pogoni w Oxfordzie w UK na jakies wspolne piwko,wyprawy do Szczecina na co lepsze mecze,wspolne ogladanie w tv(przy awansie tv regionalna mam nadzieje bedzie pokazywac),uszycie jakis flag itd itp
Szukam kibicow Pogoni w Oxfordzie w UK na jakies wspolne piwko,wyprawy do Szczecina na co lepsze mecze,wspolne ogladanie w tv(przy awansie tv regionalna mam nadzieje bedzie pokazywac),uszycie jakis flag itd itp
Odp: Szukam kontaktu... - 09/03/2009 17:10
no moze troche polecialem...(pomimo ze posiadam na obczyznie od skarpetek,koszulki,szaliki az do flagi) ale chodzi mi o to ze jak czlowiek nie moze isc na mecz,pojechac na wyjazd to stara sie wymyslic jakis inny sposob aby byc blizej ukochanego klubu!pzdr
no moze troche polecialem...(pomimo ze posiadam na obczyznie od skarpetek,koszulki,szaliki az do flagi) ale chodzi mi o to ze jak czlowiek nie moze isc na mecz,pojechac na wyjazd to stara sie wymyslic jakis inny sposob aby byc blizej ukochanego klubu!pzdr
Pogoń International był taki fc nawet maja swoja strone lecz ostatnio słuch o nich zaginoł . Mógł by ktoś przyblizyć sytuacje ??
Rozumiem jednak szycie flagi wiąze sie rownież z pewną odpowiedzialnością, i nie po to by lezała gdzies w UK tylko wisiała jak najczesciej na meczach Pogoni co w twoim przypadku jest raczej nie mozliwe. Wiec dlatego sie troche rozpedziles
Pogoń International był taki fc nawet maja swoja strone lecz ostatnio słuch o nich zaginoł . Mógł by ktoś przyblizyć sytuacje ??
z tego co wiem to nadal istnieją tylko nieraz mają "przestoje"
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.