"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
Taki mają regulamin rozgrywek - w Ekstraklasie są szczegółowe wytyczne co do ilości i powierzchni logotypów na koszulach, gdyby nie one też byśmy tak wyglądali
Te szare trybuny jeszcze zatętnią granatowo-bordowym rytmem dwudziestu tysięcy serc...
- Będą nowe koszulki. Nie wiem kiedy będzie ich prezentacja. Biały pozostaje bez zmian, ale zmienią się granatowe. Będą miały białe wstawki. Nike nie stosuje bordowego koloru. Musimy bazować na kolorze granatowym.
Myślę, że sami debile siedzą w zarządzie.
Byliśmy tu i zawsze będziemy , stąd jesteśmy i tu umrzemy.
- Będą nowe koszulki. Nie wiem kiedy będzie ich prezentacja. Biały pozostaje bez zmian, ale zmienią się granatowe. Będą miały białe wstawki. Nike nie stosuje bordowego koloru. Musimy bazować na kolorze granatowym.
Myślę, że sami debile siedzą w zarządzie.
Rozumiem że barwy Pogoni są granatowo-białe. Niech dorzucą jeszcze zielony to wyjdzie floating garden.
.
Nike nie stosuje, ale amber, zina i colo tak... Czy ta durna łyżwa jest taka ważna...
a czy to jest takie trudne sie z nimi dogadać i zmienic...?
Problem w tym, że trudne, chodzi tutaj o ten wzór koszulki tylko i wyłącznie dla Pogoni, o którym wspomniał nasz prezio. Gdyby ten Nike nam pomagał w lepszej grze, a tutaj - ani gry, ani strojów... Umowa chyba obowiązuje przez trzy lata, więc jeszcze dwa lata nam zostały...
Odp: Nowe Stroje - 07/06/2013 17:14
tak no bo po co nike ma dla nich projektowac przeciez to pewnie kosztuje...Grzesiu wybierze z katalogu i begdzie git
Być zwyciężonym i nie ulec to zwycięstwo, zwyciężyć i spocząć na laurach - to klęska.
Odp: Nowe Stroje - 07/06/2013 17:25
Co za bzdura, a jakby w katalogu nie było ani granatowych ani bordowych to umowa i tak zostałaby podpisana bo to przecież wielki Nike?
Odp: Nowe Stroje - 07/06/2013 17:43
Niech sobie sami nosza taki badziew Juz widze te zyski ze sprzedazy Lepiej lamentowac o kazdej zlotowce, a nawet stroje ich przerastaja
Odp: Nowe Stroje - 07/06/2013 18:46
Biorą katalogowe, bo gdyby chcieli własne, to musieli by zamówić kilka tysięcy sztuk replik, a boją się, że tyle nie sprzedadzą - wypowiedź Smolnego z dzisiejszej konferencji.
Lepiej brać niebiesko-białe stroje, których nikt nie kupi, niż zamówić porządne, bo nie sprzeda się ich wystarczająco dużo?
Te szare trybuny jeszcze zatętnią granatowo-bordowym rytmem dwudziestu tysięcy serc...
Biorą katalogowe, bo gdyby chcieli własne, to musieli by zamówić kilka tysięcy sztuk replik, a boją się, że tyle nie sprzedadzą - wypowiedź Smolnego z dzisiejszej konferencji.
Lepiej brać niebiesko-białe stroje, których nikt nie kupi, niż zamówić porządne, bo nie sprzeda się ich wystarczająco dużo?
"Żelazna logika" kurwa jego mać...
"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.