Zina mogła być, ale pewna sytuacja sprawiła, że menago pokochał łyżwę... Zamiast zina mogłyby być ambera stroje, Pogoń 04 ma bordowo-granatowe... KLIK. Zmienić kolejnośc i można mieć... Ale tyle już wałkowano sprawę koszulek, robiono wzory, a u nas granat i biel...
tak o Pogoni to nie do końca, a dyskusja trwa o strojach w jakich mogliby grać Portowcy
a dlaczego Barcelona? jakieś barwy takie podobne do naszych!
z jednej strony oczywiście chciałoby się żeby były podobne, nie identyczne, bo nie na tym to polegać powinno a z drugiej strony wrzuciłem to jako zwykłą ciekawostkę
nowości w następnym sezonie raczej u nas bym się nie spodziewał, chyba, że wrócą całe bordowe stroje
Na kolorach się nie znam, ale w takim razie jakie kolory są na powyższych strojach (domowych)?
do postu poniżej.
Barwy, barwami - wiadomo, że mają inne niż my. Zapytałem o kolor na powyższych strojach, bo jak dla mnie to ten niebieski jakiś ciemny, a ten drugi szkarłat (co to jest?) też jakiś znajomy.
Ostatnio edytowany przez: kiko, 21 maja 2013, 22:34 [2 raz(y)]
Odp: Nowe Stroje - 21/05/2013 22:24
Siakieś wiele stron temu było o barwach Barcy, a naszych... Oni mają barwę niebieską i szkarłat, a to różnica jest.
Odp: Nowe Stroje - 22/05/2013 18:38
Czemu oni kurwa nie wpadną na to żeby kibiców zapytać o to jakie stroje wybrać? Potem się dziwią, że meczówki nie schodzą a my sie wkurwiamy, że kolejny sezon stroje są z dupy.
"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
Odp: Nowe Stroje - 22/05/2013 19:12
Czemu oni kurwa ida w zaparte i gramy z lyzwa, skoro ich stroje sa chuja podobne do naszych tradycyjnych? Lans wiekszy, ze Nike, rywale sie wystrasza? To nie podworko. Dla mnie moze to byc mniejsza firma. Lotto, vigo, joma, hummel, zina. Pasiaki trafialyby w gusta wszystkich kibicow i chetnie taka koszuleczke bym sobie kupil, bo na pewno nie to cos w czym gramy od kilku sezonow.
Czemu oni kurwa ida w zaparte i gramy z lyzwa, skoro ich stroje sa chuja podobne do naszych tradycyjnych? Lans wiekszy, ze Nike, rywale sie wystrasza? To nie podworko. Dla mnie moze to byc mniejsza firma. Lotto, vigo, joma, hummel, zina. Pasiaki trafialyby w gusta wszystkich kibicow i chetnie taka koszuleczke bym sobie kupil, bo na pewno nie to cos w czym gramy od kilku sezonow.
Dokładnie. Jak dla mnie zina lub lotto i pasiak i jestem w siódmym niebie. To byłby chyba najlepszy ruch marketingowy od "pewnego" czasu... :/
Odp: Nowe Stroje - 23/05/2013 00:19
Podobne stroje mielismy przeciez od Ziny, nie pamietam sezonu, ale zdaje sie, ze za Mandrysza i II ligi zachodniej. Poziome pasiaki i nic wiecej nie trzeba.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.