Tam wezwali mnie bym do nich dołączył, dołączył do tańca umarłych.
W krąg ognia podążyłem za nimi, do samego środka......Kiedy czujesz, że nadchodzi twój czas, bądź gotów.
Pożegnaj się ze wszystkimi, łyknij gorzałki i zmów modlitwę.
Poczekajmy do wiosny "stare" koszulki polecą o 40%
Niekoniecznie, rezerwy mogą w nich grać przecież
Tu chodzi o koszulki ze sklepu ofi dla kibiców..
zgadza się chodzi o Fan Shop
Tam wezwali mnie bym do nich dołączył, dołączył do tańca umarłych.
W krąg ognia podążyłem za nimi, do samego środka......Kiedy czujesz, że nadchodzi twój czas, bądź gotów.
Pożegnaj się ze wszystkimi, łyknij gorzałki i zmów modlitwę.
Odp: Nowe Stroje - 11/12/2012 15:04
Obniżek cen niestety nie będzie. W Fan-Shopie zostało jedynie kilka sztuk tych koszulek (info z klubu), więc cena nie ulegnie zmianie.
Te szare trybuny jeszcze zatętnią granatowo-bordowym rytmem dwudziestu tysięcy serc...
Odp: Nowe Stroje - 06/02/2013 16:02
Fajne projekty koszulek. Ale są nierealne. Byłem w Amberze i rozmawiałem z koleżką, co stroje zamawiał. Dlatego mamy jedynie granatowe i białe komplety, ponieważ nike w swojej kolekcji nie ma pasiaka w granatowo-bordowe pasy. Są barwy Trabzonsporu i Barcelony. A przecież nie o to chodzi. Jedynie amber swoje stroje mógłby uszyć w pasiak, jak ma Pogon 04. Ale wiadomo łyżwa... I jak kilka stron wcześniej udało się stworzyć mi i jednego koledze z forum za pomocą kitsmakera koszulkę Adidas, ale komplet wyniósłby ponad 200 zł, a to raczej nie jest rentowne dla klubu. Wracając do strojów, to trampkarze przejęłi komplety z Bosmanem z poprzednego sezonu i grali w nich w turnieju w Niemczech i jest mała afera.... Także trzeba czekać i liczyć że Nike wypuści na nowy sezon jakiś pasiak w barwach Pogoni.
Odp: Nowe Stroje - 16/02/2013 20:36
piekny projekt!!!!! daj boze ,ktorys pajac w budynku tez to widzi i ruszy po rozum do glowy!!!! jak nie to sami powinnismy takie koszulki sprawidz dla wszystkich
Odp: Nowe Stroje - 07/03/2013 13:24
przegladajac strone firmy Macron znalazlem dosc fajne koszulki
niemialbym nic przeciwko zeby w takich grali
(wariant kolorystyczny 2 od lewej)
Odp: Nowe Stroje - 07/03/2013 17:54
to kup sobie stroj piasta gliwice albo trabzonsporu a my bedziemy grac w granatowo bordowych jak zadny stroj z twoich linkow
Porazka klubu bedzie jesli w kolejnym sezonie znowu bedzie taka posucha. Te koszulki sa po prostu brzydkie i nastawione na taniosc. Kibice na zwyklym forum popisuja sie swoja kreatywnoscia, a decyzyjni ludzie w klubie nie moga z tym nic zrobic? W zyciu nie wydam nawet 1 zl na takie barachlo. Proponuje rzucic okiem jak to bylo w Warszawie kiedy probowano utozsamic sie z herbem klubu nieakceptowanym przez kibicow, a jak teraz koszulki i inne gadzety sprzedaja sie jak cieple buleczki. Pasiaki to jest to, a te poziome to bylo mistrzostwo swiata!
Nie potrzebuje lyzwy na stroju, to nie czyni koszulki atrakcyjnieszej, moze byc ZINA, JOMA. Znaczki nie graja przeciez, a na to zeby nam projektowano indywidualna linie to musimy jeszcze troche popracowac.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.