Odp: Szukam kontaktu... - 31/10/2008 13:16
Osoby udające się na mecz do Sosnowca z okręgu warszawskiego(nie mam na myśli Naszych braci z Wawy tylko kibiców Pogoni mieszkających w Wawie i okolicach) prosiłbym o kontakt mailowy ( [email protected] ) Pozdro !
Mamy dwa wolne miejsca w aucie na trasie Pruszków - Sosnowiec - Pruszków
Ps. Jeśli będzie więcej chętnych to jesteśmy skłonni zmienić środek transportu na pociąg bądź bus i pojechać razem w grupie
Międzyzdroje, teraz latam sam lub z kolesiem, jak będzie ekstraklasa, to dojdzie do tego ok. 10-20 sukcesofanów !!! GG w profilu, więć PL atakuj śmiało
Odp: Szukam kontaktu... - 20/11/2008 22:23
Moj kumpel szuka ludzi z woj. malopolskiego, glownie chodzi o Podhale. On nie ma niestety neta, to piszcie do mnie na gg, ja dam jakies namiary na niego.
[cytat=PL]Jezeli ktos jest z pasa nadmorskiego, szczegolnie Dzinwów, Kamień , Miedzyzdroje, Pobierowo i okolice takze prosze o kontakt.
Międzyzdroje. Często z braku ekipy sam jezdzilem na mecze.Niestety od dluzszego czasu nie bylem na Pogoni, dlatego na wiosne chetnie bym sie wybrał.[/cytat
możemy się zabrac razem na mecz koleją... podbiłem na gg ;]
https://www.facebook.com/ekipakryzys/ Grupa turystyczna mocno powiązana z FCWK - POGOŃ SZCZECIN
Międzyzdroje. Często z braku ekipy sam jezdzilem na mecze.Niestety od dluzszego czasu nie bylem na Pogoni, dlatego na wiosne chetnie bym sie wybrał.
Widziałem Jari, że podbiłeś na GG więc wysłałem Ci nr. kom., dzwoń zawsze dzień przed meczem to powiem Ci czy jadę autem czy jakoś inaczej. Dla innych zainteresowanych z Między i okolic - GG w profilu, poza tym "[email protected]"
Międzyzdroje. Często z braku ekipy sam jezdzilem na mecze.Niestety od dluzszego czasu nie bylem na Pogoni, dlatego na wiosne chetnie bym sie wybrał.
Widziałem Jari, że podbiłeś na GG więc wysłałem Ci nr. kom., dzwoń zawsze dzień przed meczem to powiem Ci czy jadę autem czy jakoś inaczej. Dla innych zainteresowanych z Między i okolic - GG w profilu, poza tym "[email protected]"
Dzięki Jaro numer zapisany ,jak cos to bede dzwonil.Moze w koncu cos sie ruszy na wiosne.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.