Odp: Nowe Stroje - 29/07/2005 10:17
Z czatu z A. Ptakiem:
kolobrze: Dlaczego Pogoń ma tak brzydkie stroje? Nie było możliwości aby Pogoń grała w koszulkach w bordowo - granatowe pasy?
- Ja akurat ich nie wybierałem. Są to podobno stroje zgodne z tradycją. Musimy dostosować się do tradycji. Z tego powodu są takie, jakie są.
-----
Tradycji W Szczecinie narodziła się nowa, świecka tradycja ...
A ja nie kupuje, bo po co mi? I tak koszulki zmieniają się co pół roku, a ja mam swoją starą jeszcze z napisem "PORTOWCY" z przodu. Uwazam, że ona jest najlepsza i najbardziej uniwersalna ze wszystkich.
Odp: Nowe Stroje - 30/09/2005 20:06
Mam trochę głupie pytanie: czy domowy strój Pogoni to biały, czy bordowy? Który z tych dwóch jest domowy, a który wyjazdowy?
Odp: Nowe Stroje - 14/07/2006 16:49
W obecnym sezonie Portowcy będą grac w tych samych strojach co w poprzednim. Troche szkoda bo łedniejsze bylyby granatowo-bordowe a nie jednilite bordowe. i ciekawe jaki sponsor bedzie na koszulkach?
W obecnym sezonie Portowcy będą grac w tych samych strojach co w poprzednim. Troche szkoda bo łedniejsze bylyby granatowo-bordowe a nie jednilite bordowe. i ciekawe jaki sponsor bedzie na koszulkach?
na koszulkach bedzie logo sklepu "U Kazika" z Gutowa Małego
Stoi przed nami ogrom zadań. To nasze wspólne brzemię, ale i porywające wyzwanie...
na koszulkach bedzie logo sklepu "U Kazika" z Gutowa Małego
W Gutowie Małym niestety żadnego sklepu nie ma chyba w Gutowie Dużym są z 2 sklepy
Mam trochę głupie pytanie: czy domowy strój Pogoni to biały, czy bordowy? Który z tych dwóch jest domowy, a który wyjazdowy?
Domowe stroje są bordowe z granatowymi spodenkami, wyjazdowe to białe, a alternatywne to całe granatowe
Szkoda że nie zmienią tych strojów... Wolałbym aby mieli już takie jak Ukraina na MS tyle że w naszych barwach itd. (są o niebo lepsze niż te w których graja aktualnie)
A jeszcze lepsze były te z sezonu 2004/2005:
http://www.pogononline.pl/galeria_slajdy.php/fotorelacje/20050612_pogon_odra/56
Odp: Nowe Stroje - 14/07/2006 21:00
Nie byly idealne, ale napewno o niebo lepsze od tych w ktorych wystepuja teraz - jak juz mowilem te stroje w ktorych graja aktualnie jakies takie strasznie nijakie sa
Odp: Nowe Stroje - 18/07/2006 21:23
najlepsze stroje Pogon miala wtedy kiedy grala z wielka reklama Uhlsport na srodku koszulki - taka czerowna koszulka z grubym granatowym pasem przez srodek (pionowo) - cos kapitalnego
Odp: Nowe Stroje - 29/07/2006 12:51
A jeszcze lepsze były te z sezonu 2004/2005:
http://www.pogononline.pl/galeria_slajdy.php/fotorelacje/20050612_pogon_odra/56[/cytat]
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.