Odp: Nowe Stroje - 29/06/2011 15:35
Wchodząc na strone Nike Football na samym dole pod napisem Sklep macie KIT BUILDER po kliknięciu można stworzyć koszulki meczowe lub treningowe, na szybko zrobiłem takie cuś:
Odp: Nowe Stroje - 20/07/2011 14:43
Mecz z Polonią Bytom Portowcy zagrają w starych strojach, na mecz z Warta Poznań 6 sierpnia mają być nowe komplety. Ciekawy czy tym razem doczekamy się granatowo-bordowych pasiaków...
Tam wezwali mnie bym do nich dołączył, dołączył do tańca umarłych.
W krąg ognia podążyłem za nimi, do samego środka......Kiedy czujesz, że nadchodzi twój czas, bądź gotów.
Pożegnaj się ze wszystkimi, łyknij gorzałki i zmów modlitwę.
Odp: Nowe Stroje - 20/08/2011 22:30
Na pewno bez Bosmana i innych dodatków stroje są lżejsze, do tego niemal gładka powierzchnia powoduje, że nasi zawodnicy mogą biegać jeszcze szybciej od rywali.
Słyszałem kroki Boga, życie jest kruche
Mam złotą proporcję między umysłem a duchem
Wersów plecak, tysiące w zeszycie
Oślepiam blaskiem, jestem słońcem w zenicie
Pewnie jeszcze umowy nie przedłużyli, albo zmieniły się jej zapisy - stąd brak Bosmana na koszulkach i na pomeczowej konferencji (i pić nie ma co - dobrze, że są inne źródła :p ). Przyznam szczerze, że będąc na meczu nie zwróciłem na to w ogóle uwagi :p
Te szare trybuny jeszcze zatętnią granatowo-bordowym rytmem dwudziestu tysięcy serc...
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.