Odp: Nowe Stroje - 23/07/2005 21:29
Moim zdaniem nowe koszulki są denne.... z tego co widziałem na oficjalce to kolory nie będą mieszane(bordowa koszulka; granatowe spodenki)... Byłem w realu na stoisku i koszulki są z plastikowego materiału ( zero siateczek).... A i fason jest nudny...
takie jakies obcisłe te koszulki. ale Lotto w koncu włoskie a Włosi na ME tez w takich grali i ich przeciwnicy pociagnac nie mogli za koszulke
Ciekawe kiedy Wlosi w Lotto sprzecie grali?? Ale zes betona walnal!! Od roku 97 do 99 grali w Nike, od 2000 do 2002 grali w Kappa, a od 2003 roku graja w Puma, wiec mi bzdur nie wypisuj!!!
Natomiast odnosnie strojow Pogoni to sa bardzo ladne. Jeden komplet caly bialy - kapitalny. Drugi caly bordowy - tutaj wymienilbym spodenki na granatowe. I trzeci caly granatowy - moze byc. Tak na marginesie ten Bosman moglby byc troszeczke mniejszy...
I na koniec... Po jakiego grzyba co runde zmienia sie u nas stroje??!!
takie jakies obcisłe te koszulki. ale Lotto w koncu włoskie a Włosi na ME tez w takich grali i ich przeciwnicy pociagnac nie mogli za koszulke
Ciekawe kiedy Wlosi w Lotto sprzecie grali?? Ale zes betona walnal!! Od roku 97 do 99 grali w Nike, od 2000 do 2002 grali w Kappa, a od 2003 roku graja w Puma, wiec mi bzdur nie wypisuj!!!
Natomiast odnosnie strojow Pogoni to sa bardzo ladne. Jeden komplet caly bialy - kapitalny. Drugi caly bordowy - tutaj wymienilbym spodenki na granatowe. I trzeci caly granatowy - moze byc. Tak na marginesie ten Bosman moglby byc troszeczke mniejszy...
I na koniec... Po jakiego grzyba co runde zmienia sie u nas stroje??!!
I tak sobie kupie ktorys komplecik
a czy ja napisalem ze grali w Lotto?? mi o krój koszulek chodzilo ze obcisłe. i Włosi w takich obcisłych grali na ME a jakiej firmy to juz mnie nie obchodzi, czytaj dokladnie
Ostatnio edytowany przez: tribu, 24 lipca 2005, 09:11 [1 raz(y)]
Odp: Nowe Stroje - 25/07/2005 14:47
Ale bieda na koszulke jest tylko 20 % zniżki :p jak ktoś chce sobie koszulke kupić to moge pożyczyć karte rabatową jak ktoś chce niech da znać na priv
Odp: Nowe Stroje - 25/07/2005 20:40
heh... chcialem kupic ta koszulke ale do chodzenia to delikatnie mowiac sa przejebane... nie mierzylem nawet (moze powinienem przed tym komentarzem) ale sa zajebiscie obcisle, material jakis bardzo elastyczny, cos w rodzaju trykotow co mieli Wlosi na mundialu w Korei
Odp: Nowe Stroje - 25/07/2005 21:38
Te stroje nie są takie najgorsze, ale te z zeszłego sezonu były dużo lepsze. Przynajmniej mi się bardziej podobały.
Odp: Nowe Stroje - 27/07/2005 20:46
To chyba źle że są obcisłe :/ nie ma wielkiego luzu. ale zobaczymy może będzie im się będzie lepiej grało w obcisłych
Pogoń nasza ukochana,chociaż jest importowana.BRASIL
Odp: Nowe Stroje - 28/07/2005 00:26
Dzis kupilme biala i jest bardzo fajna szkoda ze mialem tylko 100 i niemam logo Bosmana .......... oburzylem sie myslalem ze logo jest w zestawie a tu 15 zikow .... ale coz koszulka fajna wcale niejest taka obcisla tylko przylega do ciala a to chyba dobrze. Oglnie na + tylko to logo mnie wkurzylo ale Bosmana i tak dorobie .............pozdro
Dzis kupilme biala i jest bardzo fajna szkoda ze mialem tylko 100 i niemam logo Bosmana .......... oburzylem sie myslalem ze logo jest w zestawie a tu 15 zikow .... ale coz koszulka fajna wcale niejest taka obcisla tylko przylega do ciala a to chyba dobrze. Oglnie na + tylko to logo mnie wkurzylo ale Bosmana i tak dorobie .............pozdro
mysle ze bez loga Bosmana jest o wiele lepsza... pozatym to ze przylega wcale nie musi byc zaleta pamietaj o grubasach
Ja jakoś kupiłem Granatową odrazu z Bosmanem to jak ty kupiłeś bez??
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.