Odp: Nowe Stroje - 24/07/2010 17:48
Raczej to drugie. Coś mi się wydaję, że nie zmienią stroi i zostaniemy przy tych, w których graliśmy w ubiegłym sezonie.
Odp: Nowe Stroje - 29/07/2010 19:40
Jak zwykle poszli na łatwiznę, a tyle amatorskich, zajebistych projektów się zmarnowało. Na prezentacji na dodatek było to obklejone reklamami co wyglądało ohydne.
Ha ha ha, he he, ho-ho, uh, uh, ha-ha, ha...And I thought my jokes were bad...
Odp: Nowe Stroje - 29/07/2010 19:48
Ja pierdole, jakie stado amatorów w tym dziale marketingu albo zarządzie klubu siedzi... z czym oni się pchają do ekstraklasy jak nawet strojów porządnych nie umieją zorganizować...
Odp: Nowe Stroje - 29/07/2010 19:56
Z tyłu naklejka sponsora calbud będzie pod numerem, a nazwisko na górze, tak zapowiadał prezes na konfie. Liczyłem na pasiaki a tu kiszka...z tej strony były Zen, ale nie mogę jakoś skontaktować się o nowe hasło na nowy meila, więc jest nowe konto
Odp: Nowe Stroje - 29/07/2010 20:26
Na prezentacji te koszulki wyglądały strasznie. Jak słońce zaświeciło to kolor wchodzi w lekki pomarańcz nawet. Pytam się? To są barwy klubowe? Za ptaka były podobne.
Ostatnio edytowany przez: pogonifan, 29 lipca 2010, 20:40 [1 raz(y)]
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.