Owszem, ale Nike nie jest naszym sponsorem technicznym, a stroje z tego typu katalogów są jak bardzo realne, bo nie mamy robionych stroi dla nas, jakiś unikalnych wzorów, tylko te, które są dostępne dla wszystkich.
w kwestii wyboru ciuchów na nowy sezon mamy gówno do gadania
Więc najlepiej idźmy się powiesić. Mamy gówno do gadania więc trzeba to zmienić. Taka jest idea nie?
Sorry ale denerwuje mnie takie podejście. Jest źle więc nic z tym nie róbmy tylko sobie ponarzekajmy że jest źle.
Słuszna uwaga. Jest źle i trzeba to zmienić. Co więc zamierzasz zrobić w tej sprawie?
Nie zamierzam zrobić nic ciekawego bo jestem zbyt daleko od Szczecina by mieć osobiście na to jakiś realny wpływ. I właśnie dlatego, że mam tak mały wpływ, rozpocząłem odpowiednio wcześniej temat żeby potem się nie okazało, że jest za późno na jakiekolwiek działania. Mam nadzieję, że wystarczy. Teraz Ty możesz wyrównać na 1:1 i też coś zrobić. I nie dyskutujmy już o tym bo rozmawiamy o niczym.
Wracając do tematu: myślę, że skoro jest firma, która te stroje dla nas kupuje, to można po prostu mieć wpływ na wybór. Dobrze rozumiem?
Natomiast w tej sprawie, myślę, że można coś zorganizować, żeby dogadać się w sprawie nowych stroi. Wiadomo, że stroje nie grają, ale nawet taka rzecz jak stroje, pokazuje profesjonalizm klubu.
Odp: Nowe Stroje - 08/06/2010 23:40
Musimy sobie najpierw odpowiedzieć na proste pytania:
- jaki wpływ na wybór nowych strojów ma klub i kto podejmuje ostateczną decyzję w tej kwestii?
- czy umowa z Genz GGR oznacza kupowanie ciuchów wyłącznie od NIKE? (może inne marki oferują lepsza kolorystykę?)
I chyba najważniejsze:
- czy po dziesiątkach zignorowanych maili, wielu fajnych propozycjach na forum (również zignorowanych), a także kilku własnych nonsensownych zagrywkach klub zacznie się w końcu liczyć ze zdaniem swoich wiernych kibiców? (ciekawe...)
Ostatnio edytowany przez: Sampaio, 8 czerwca 2010, 23:49 [1 raz(y)]
Statystycznie gołąb żyje tylko kilka lat (choroby, wypadki i ogólnie "ciężkie życie")
Odp: Nowe Stroje - 01/07/2010 21:42
Nasi włodarze uważają jednak inaczej i jeżeli informacje, które ostatnio były przekazywane się potwierdzą, to w nowym sezonie gramy w tym :
Odp: Nowe Stroje - 01/07/2010 21:47
Kurwa. Nawet nie muszą myśleć nad wzorami tyle tutaj ich jest. Wystarczy wybrać jeden z forumowych pomysłów i zlecić wyprodukowanie takich.
Odp: Nowe Stroje - 01/07/2010 21:52
Dokładnie , bez reklamy miasta, Bosmana etc. To są zapewne stroje tylko na sparingi. Pamiętacie jak w IV lidze na początku sparingi w lotto tych bordowych czystych też grali, a potem ziny trykotach. Mam nadzieję, że w końcu będą pasiaki jak lotto bądź uhlsporta...A reklama to jest tej całej firmy co jest sponsorem strojów nike jak dobrze pamiętam...
Odp: Nowe Stroje - 01/07/2010 21:52
Mieszanka Odry i Piasta po strojach . Czy oni nie wiedzą jaki MY mamy BARWY ? I jeszcze wzór jak stroje na 6 lige ...
Odp: Nowe Stroje - 01/07/2010 21:57
nie zdaje mi sie ze to "garnitur" na nowy sezon, to sa stroje treningowe lub sparingowe, glównym sponsorem jest Bosman i on musi byc na koszulce. A GenzGGR zafundowala przeciez te trykoty sie mi zdaje
Odp: Nowe Stroje - 01/07/2010 22:08
to są stroje juniorów/rezerw.Grali w tym pewnie dla tego,że oddali wszystkie koszulki kibicom a pozostałe komplety wzieli dla siebie a nowych stroji jeszcze nie maja
Odp: Nowe Stroje - 01/07/2010 22:36
Napisałem, że JAK informacje się potwierdzą.
Najnowszy wymysł to wzór taki jak grali juniorzy, a druga sprawa, Bosman wcale tak dobrze w hierarchii nie stoi.
Klr weź może opisz sprawę.
Mam nadzieję, że się nie potwierdzą, byłaby to kompromitacja, prawie taka jak różowe stroje Bordeaux na następny sezon. Po prostu wzór jest jak ktoś wcześniej napisał jak dla 6 ligi trampkarzy.
Dokładnie , bez reklamy miasta, Bosmana etc. To są zapewne stroje tylko na sparingi. Pamiętacie jak w IV lidze na początku sparingi w lotto tych bordowych czystych też grali, a potem ziny trykotach. Mam nadzieję, że w końcu będą pasiaki jak lotto bądź uhlsporta...A reklama to jest tej całej firmy co jest sponsorem strojów nike jak dobrze pamiętam...
Zrobić prasowanki, doszyć naszywkę albo walnąć sitodruk nie jest problem.
Odp: Nowe Stroje - 02/07/2010 00:52
Nie czaje tych ludzi... przecież koszulka meczowa obok szala to jest najwłaściwszy gadżet klubowy, który powinien posiadać każdy kibic, czyli kupić, a takiego gówna co oni serwują to nikt nie weźmie...
W sumie bardzo dobrze, że miasto zakręca kurek z kasa, bo tak to mają wywalone na różne działania, jak będą musieli sami zdobyć, to zastanowią się 3 razy zanim podejmą jakieś ruchy z dupy...
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.