Można by wzór Atletico Madryt, albo Herthy Berlin przerobić na nasze barwy... W przypadku Atletico to wyjazdowe też niezłe.
Ale teraz przez geniusz Arika żaden taki wzór całkowicie nie zadowoli, pomysł na gryfa w tle fantastyczny!
Dokładnie, pamiętam że w dniu w którym pokazali te "przepiękne" koszulki domówki wszedłem na stronkę Nike i tam był plik .pdf a w nim cała kolekcja: koszulki (tylko z łyżwą), spodenki czyli można było sobie cały komplet wybrać i zamówić. Teraz szukam na ich stronie pliku na najbliższy sezon ale jeszcze niema, albo ja już jestem taki ślepy...
Odp: Nowe Stroje - 08/06/2010 00:23
Moze ktos przytoczyc newsy z zeszlego roku? Jakas umowa jest podpisana z tym dostawca czy obowiazywala tylko przez ten rok? Ogolnie to jedna wielka lipa, po co pchac sie w takie gowno?Zeby grac z lyzwa? Stroje nie graja, a lepiej chyba grac we wlasnych barwach i zaplacic troche grosza.
Odp: Nowe Stroje - 08/06/2010 16:06
Ew. stroje trzecie, wiele klubów tak ma, myślę, że problemu z pieniędzmi na coś takiego by nie było, ale jakoś nie przypominam sobie żeby były trzy stroje, tylko za ptaka były, bo były komplety całe granatowe, bordowe i białe, jednak mieszali je.
Odp: Nowe Stroje - 08/06/2010 19:34
Te zolto-niebieskie to Arka moze kupic Wg mnie najlepsze ostatnio stroje mielismy za Ptaka (lotto). Bordowe koszulki i granatowe spodenki. W tej prostocie bylo to cos co mi sie podobalo!
własnie ogarnijcie się z tą żółcią bo będzie oczojebnie jak jagieloni...
Nie wiem jak ty ale ja wolę drugi komplet żółty z granatowymi wstawkami, niż cały biały.
Bo jak widze naszych grających na biało to mnie krew zalewa mamy coś białego w herbie
Ale najważniejsze by pierwszy komplet był granatowo-bordowy a nie na odwrót.
Pozdrawiam
Nie wiem jak ty ale ja wolę drugi komplet żółty z granatowymi wstawkami, niż cały biały.
Bo jak widze naszych grających na biało to mnie krew zalewa mamy coś białego w herbie
Pozdrawiam
Wiele jest jednak klubów, które mają tak jak my z wyjazdówkami. Przykładem jest np. Zagłębie Lubin. Czarne wyjazdówki, aby się po prostu jak najbardziej odróżniały. Mają coś czarnego w herbie? No, ale to temat stroi Pogoni, więc nie będę offtopował.
Moim zdaniem najlepiej by było, gdyby zrobić jeden komplet granatowo-bordowy, jeden biały z granatowymi wstawkami oraz jeden żółty/złoty.
Pozdrawiam
Wiele jest jednak klubów, które mają tak jak my z wyjazdówkami. Przykładem jest np. Zagłębie Lubin. Czarne wyjazdówki, aby się po prostu jak najbardziej odróżniały. Mają coś czarnego w herbie? No, ale to temat stroi Pogoni, więc nie będę offtopował.
Moim zdaniem najlepiej by było, gdyby zrobić jeden komplet granatowo-bordowy, jeden biały z granatowymi wstawkami oraz jeden żółty/złoty.
A moim zdaniem najlepsze były te białe z granatowo-bordowym paskiem ;p i te granatowo-bordowe na styl Barcy z żółtymi dodatkami
Odp: Nowe Stroje - 08/06/2010 21:21
ale w sumie te żółte jak by przerobić z takim paskiem granatowo-bordowym to też ciekawa przeróbka , i właśnie żółć bardziej pasuje niż biel bo mamy w herbie żółtego gryfa
Odp: Nowe Stroje - 08/06/2010 21:51
Pomijając fakt, że w kwestii wyboru ciuchów na nowy sezon mamy gówno do gadania, to wiadome jest jedno. Podstawowy komplet powinien być obowiązkowo w barwach klubowych (żaden tam czerwony ani niebieski). Jako alternatywę pierwszego zestawu chętnie widziałbym coś na ten kolor lub zbliżone (na sztandarze Gryf złotem się mieni...). Bo ten żółty wygląda zbyt arkowato. Ewentualnie może być biel z granatowo-bordowymi akcentami.
Statystycznie gołąb żyje tylko kilka lat (choroby, wypadki i ogólnie "ciężkie życie")
w kwestii wyboru ciuchów na nowy sezon mamy gówno do gadania
Więc najlepiej idźmy się powiesić. Mamy gówno do gadania więc trzeba to zmienić. Taka jest idea nie?
Sorry ale denerwuje mnie takie podejście. Jest źle więc nic z tym nie róbmy tylko sobie ponarzekajmy że jest źle.
Więc najlepiej idźmy się powiesić. Mamy gówno do gadania więc trzeba to zmienić. Taka jest idea nie?
Sorry ale denerwuje mnie takie podejście. Jest źle więc nic z tym nie róbmy tylko sobie ponarzekajmy że jest źle.
Słuszna uwaga. Jest źle i trzeba to zmienić. Co więc zamierzasz zrobić w tej sprawie?
Statystycznie gołąb żyje tylko kilka lat (choroby, wypadki i ogólnie "ciężkie życie")
Słuszna uwaga. Jest źle i trzeba to zmienić. Co więc zamierzasz zrobić w tej sprawie?
Nie zamierzam zrobić nic ciekawego bo jestem zbyt daleko od Szczecina by mieć osobiście na to jakiś realny wpływ. I właśnie dlatego, że mam tak mały wpływ, rozpocząłem odpowiednio wcześniej temat żeby potem się nie okazało, że jest za późno na jakiekolwiek działania. Mam nadzieję, że wystarczy. Teraz Ty możesz wyrównać na 1:1 i też coś zrobić. I nie dyskutujmy już o tym bo rozmawiamy o niczym.
Wracając do tematu: myślę, że skoro jest firma, która te stroje dla nas kupuje, to można po prostu mieć wpływ na wybór. Dobrze rozumiem?
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.