Odp: Nowe Stroje - 26/07/2009 13:00
Kurcze gdyby barwy byly takie jak prawy rekaw Moskalewicza to bylyby zajebiste stroje.A tak przyjdzie czakac na nowa runde.
Odp: Nowe Stroje - 26/07/2009 14:35
Jedyne, co mi się podoba w tych strojach w porównaniu do poprzednich, to właśnie żółte numery i nazwiska z tyłu. Czyli takie jakie moim zdaniem powinny być zawsze.
albo co gorsza, białego.
wydaje mi się ze w białych raczej nic nie można zepsuć, chociaż znając możliwości 'naszych ludzi' wszystkiego możemy się spodziewać
Nie przesadzajcie z tym narzekaniem Trzeba być optymistą, ja mam nadzieję na niebieskie, a raczej granatowe numerki i nazwiska względnie bordowe, chociaz bialo-granatowe stroje według mnie lepsze, niż biało-bordowe.
gdyby jeszcze barwy poprawili i zabrali logo firmy sprzątającej ze spodenek to byłoby całkiem ok
tak, poprawili herby
ciekawe jeszcze jak wygląda biały komplet.. ciekawe co tam zepsuli - pewnie nazwiska i numerki są koloru żółtego
albo co gorsza, białego.
wydaje mi się ze w białych raczej nic nie można zepsuć, chociaż znając możliwości 'naszych ludzi' wszystkiego możemy się spodziewać
Nie przesadzajcie z tym narzekaniem Trzeba być optymistą, ja mam nadzieję na niebieskie, a raczej granatowe numerki i nazwiska względnie bordowe, chociaz bialo-granatowe stroje według mnie lepsze, niż biało-bordowe.
jak tu nie narzekać skoro nigdy niema tego czego byśmy się spodziewali
numerki pewnie będą czarne
pozdrówki
Odp: Nowe Stroje - 28/07/2009 00:00
dziś będąc w klubie spytałem jednej damy jak wyglądają wyjazdowe koszulki. W odp usłyszałem "Za koszulki wyjazdowe odpowiadaja kibice i nie mam pojęcia jak wyglądają.." po naprowadzeniu na tak mało oczywistą rzecz jaka miałem na myśli usłyszałem "Nie też nie mam pojęcia" Pozdrawiam pania Agatke
"Balansujcie dopóki się da, a gdy się już nie da, podpalcie świat!" - J. Piłsudski
Odp: Nowe Stroje - 28/07/2009 00:29
Ta sama pani Agatka, do której się trzeba zgłaszać po plakaty? W takim razie też pozdrawiam :* Mówie kobiecie, żeby mi dała 30 plakatów bo chce je wysłać do Wałcza to ta do mnie z wyrzutem, że "i wy po takie ilosci do mnie przychodzicie? Może dam ci 300?". Widać na pierwszych zajęciach uczyli, że trzeba zawsze frontem do klienta Tak się nie robi...
A co do wyjazdowych koszulek to wydaje mi się, że już w tym wypadku trzeba by było być niezwykle utalentowanym żeby zjebać taką sprawę. Chociaż jakość pracy działu marketingu nauczyła mnie ostrożności w takich sprawach
Ta sama pani Agatka, do której się trzeba zgłaszać po plakaty? W takim razie też pozdrawiam :* Mówie kobiecie, żeby mi dała 30 plakatów bo chce je wysłać do Wałcza to ta do mnie z wyrzutem, że "i wy po takie ilosci do mnie przychodzicie? Może dam ci 300?". Widać na pierwszych zajęciach uczyli, że trzeba zawsze frontem do klienta Tak się nie robi...
taaa dokładnie ta sama. I widze że ma identyczne metody do każdego zainteresowanego..
"Balansujcie dopóki się da, a gdy się już nie da, podpalcie świat!" - J. Piłsudski
A co do wyjazdowych koszulek to wydaje mi się, że już w tym wypadku trzeba by było być niezwykle utalentowanym żeby zjebać taką sprawę. Chociaż jakość pracy działu marketingu nauczyła mnie ostrożności w takich sprawach
W białych koszulkach zagrali z Olimpią Elbląg. Ciuchy są fajowe. W tym przypadku nie skopali sprawy. Chociaż można by się czepiać odcieniu bieli
W białych koszulkach zagrali z Olimpią Elbląg. Ciuchy są fajowe. W tym przypadku nie skopali sprawy. Chociaż można by się czepiać odcieniu bieli
albo do czcionki numerków na plecach . np Olimpia ma fajne
hehe
Odp: Nowe Stroje - 01/08/2009 23:42
okazuje się , że chyba jednak kolor na koszulkach jest granatowy, nieco przyciemniony w stosunku do tego z prezentacji strojów
no i jest tak jak ktoś pisał -> ładne czy brzydkie to i tak to kupi wiele osób cena chyba 145 lub 149 zł (nie pamietam dokladnie) , widzialem przynajmniej ze 30 osob w tych koszulkach
Już od rana pod kasami tłumy się zbierają
Każdy pyta co się dzieje to portowcy grają
Idź Pogonio w górę bierz trzy punkty naraz
Mistrzem Polski musisz być i zagrać w pucharach.
Ekipa Szczecina w Polsce dobrze znana
A brygada chuliganów wciąż nie pokonana
Już od rana pod kasami tłumy się zbierają
Każdy pyta co się dzieje to portowcy grają
Idź Pogonio w górę bierz trzy punkty naraz
Mistrzem Polski musisz być i zagrać w pucharach.
Ekipa Szczecina w Polsce dobrze znana
A brygada chuliganów wciąż nie pokonana
a spodenki nike tez sa dostepne? tez maja logo PS? jakie koszta?
Co mają? Logo jest ale firmy sprzątającej... Nie umiesz rozpoznać Herbu klubu od loga? Nie ma czegoś takiego jak logo klubu - masakra skąd Wy się bierzecie....
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.