Autor |
Wiadomość | |
|
|
|
|
|
Odp: Mój pierwszy wyjazd!!!!!a twój????? - 25/01/2004 00:07
> Boberek - ale mi chodzilo o dokladne mecze najlepiej z data... np :
3.02.02r
> - GKS Katowice - Pogon 3:4
tego nie bylo sprecyzwoanego w twoim poscie proponuje ci wejsc na znana stronke : www.90mi.......pl i tam w wyszukiwarce wpisac Pogoń i bedziesz mial tam wszystkie sezony daty meczy wynik wogole mnostwo statystyk .polecam
p.s mi sie nie chailo tego az tak drobiazgowo wpisywac wiec zostawiam to tobie
|
Robert Dymkowski najlepszy napastnik POLSKI
|
|
|
|
|
Odp: Mój pierwszy wyjazd!!!!!a twój????? - 25/01/2004 08:54
Zacząłem od GKP Gorzów - Pogoń w Pucharze Polski w... nie pamiętam kiedy ale daaaawno temu. Potem Groclin - Pogoń już za Bekdasa dostaliśmy 2-1 po słabym meczu, bramka Brasilli. W kolejnym sezonie byłem we Wronkach, tam było 1:1 po bramce Stolara. Jeszcze byłem na ostatnim meczu Pogoni "Bekdasowej" w Wodzislawiu, gdyz akruat tam w tym czasie przejazdem byłem... 1-1 strzelał Kosmal. Mam nadzieje że nic nie zapomniałem
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Mój pierwszy wyjazd!!!!!a twój????? - 25/01/2004 15:16
ach wyjazdy wyjazdy nasz chleb powszechni kiedy to było pierwszy raz niech sobie przypomne juz wiem nie bede orginalny ale to był mecz amica-pogon chyba kazdy wiekszosc tak zaczyna to był rok 96 i Pogoń zremisowała 2:2 i pamietam bramke z wolnego mandrysza cieszyem sie wtedy jak głupi z tego remisu.Aktualnie wyjazdów mam 49 na Pogoń 2 na legie i łotwa-Polska łącznie 52 a bedzie jeszcze lepiej musi być
|
Surowi rodzice
|
|
|
Odp: Mój pierwszy wyjazd!!!!!a twój????? - 25/01/2004 16:35
Dla Kawka,Kozucha i Harlema ten temat chca zbanowac bo chyba nie byli jeszcze na wyjezdzie.Wescie sie nie osmieszajcie z tym banowaniem kazdego tematu.Pozdrawiam was chlopaki i zycze wam jakiegos w koncu wyjazdu.Wtedy bedziecie mogli zabrac glos w tym temacie.A moj pierwszy wyjazd to byly Police i mecz z Chemikiem.
|
Nasza Pogoń najlepsza w Polsce jest!!!
|
|
|
|
|
Odp: Mój pierwszy wyjazd!!!!!a twój????? - 25/01/2004 17:07
Trzy lata temu chyba to bylo. Puchary Amica - Pogon 2:2
Trzymali nas na komisarjacie do 2 w nocy a Z wyjazdu wrocilislmy kompletnie zdemolowanym samochodem z zajebista obstawa ;psow. hehe bylo cienzko, ale dwa tygodnie potem odbilismy sobie na meczu ligowym
pozdro dla wszystkich ziomkow z pamietnego komisariatu
|
Zawsze wierni. Emigracja 2004.
|
|
|
|
|
Odp: Mój pierwszy wyjazd!!!!!a twój????? - 25/01/2004 19:03
> Dla Kawka,Kozucha i Harlema ten temat chca zbanowac bo chyba nie byli jeszcze na
> wyjezdzie.Wescie sie nie osmieszajcie z tym banowaniem kazdego tematu.Pozdrawiam
> was chlopaki i zycze wam jakiegos w koncu wyjazdu.Wtedy bedziecie mogli zabrac
> glos w tym temacie.A moj pierwszy wyjazd to byly Police i mecz z Chemikiem.
Moj pierwszy wyjazd to byl Belchatow, jesli nie wierzysz chetnie podesle jakies fotki, a po rundzie wiosennej mam nadzieje, ze dojdzie ich jeszcze kilka, poza tym nie banuje kazdego tematu, w tym temacie to byl moj pierwszy glos w takiej sprawie, pozdro
|
"Dobra banda z tradycjami, po co takie ekipy w ogóle pytaja o zdanie ludzi internetu?"
|
|
|
|
|
Odp: Mój pierwszy wyjazd!!!!!a twój????? - 25/01/2004 19:37
to ja też... jesień 94' na Olimpie Poznań, liga nie pamiętny pucharowy, który był kilka dni później. nas niecała setka.
zresztę tamtej jesieni były 4 wyjazdy do Poznania.
Bart a pamiętasz, co dostałeś w domu przed wyjazdem do Wrocka?
|
Forever Young
|
|
|
Odp: Mój pierwszy wyjazd!!!!!a twój????? - 25/01/2004 19:38
Ja pamiętam swój pierwszy wyjazd hm...było zimno i dosyć ciemno było to około 2 lata temu jechalismy samochodem ja jechałem w bagażniku potem kazali mi pływać na dziewokliczu i wracać na piechte do domu w samuch gaciach ... hehe a tak poważnie to mój pierwszy wyjazd to był Przegrany mecz z Polonią 1:2 i jak narazie jedyny
|
|
|
|
Odp: Mój pierwszy wyjazd!!!!!a twój????? - 26/01/2004 22:53
Bart a pamiętasz, co dostałeś w domu przed wyjazdem do Wrocka?
Hehe to było zajebiste)) Moja Kochana mama dała synowi na jego pierwszy wyjazd niemiecki nielegalny gaz paraliżujący żeby nic mu sie nie stało. W pociągu miałem trzepanie brzez wielkiego kundla (grubas z V-kp A.C.A.B) i nie wytrzepał mi gazu z kieszeni (prostak) Pamietam że jak wyszedłem z przedziału w którym on trzepał ludzi to gaz później trzymałem całą drogę w majtach. Aha to nie mój gaz wtedy był rzucony pod sektor nie myślcie sobie. POZdro wszystkim co byli wtedy we Wrocku.
|
|
|
|
Odp: Mój pierwszy wyjazd!!!!!a twój????? - 26/01/2004 23:31
> > Dla Kawka,Kozucha i Harlema ten temat chca zbanowac bo chyba nie byli jeszcze
> na
> wyjezdzie.Wescie sie nie osmieszajcie z tym banowaniem kazdego
> tematu.Pozdrawiam
> was chlopaki i zycze wam jakiegos w koncu wyjazdu.Wtedy bedziecie mogli zabrac
> glos w tym temacie.A moj pierwszy wyjazd to byly Police i mecz z
> Chemikiem.
Moj pierwszy wyjazd to byl Belchatow, jesli nie wierzysz chetnie
> podesle jakies fotki, a po rundzie wiosennej mam nadzieje, ze dojdzie ich
> jeszcze kilka, poza tym nie banuje kazdego tematu, w tym temacie to byl moj
> pierwszy glos w takiej sprawie, pozdro
Wieze!!!Tu nie ma sie co wyklucac kto jest lepszy,kto ma wiecej wyjazdow.Chodzi o to zeby kurwa nie banowac kazdego nowego tematu!!!Pozdrawiam
|
Nasza Pogoń najlepsza w Polsce jest!!!
|
|
|
|
|
|
- 1
- 2
- 3
-