Wiekszosc klubow zmienia, pozniewaz firmy zaopatrujace w sprzet dany klub maja nowy kroj i go oferuja (vide - Legia, bedzie teraz miala stroje z sezonu 04/05, niemcy chyba mieli chyba te koszulki)
Dla mnie powinni zrobić jeden porzadny wzor koszulki i sie go trzymac, a nie co mecz to praktycznie jakies nowosci na koszulkach byly, raz z pasami raz bez, raz z nazwiskami raz bez. Jednolite mi sie nie podobaja, wole w pasy, pamietam jak kiedys Pogon miala takie koszulki w psy niebiesko-czerwone z napisaem "Portowcy" na srodku koszulki Zmienic teraz kolor na ganatowo-bordowy i juz
Odp: Nowe Stroje - 05/07/2005 22:26
W Europie jest tak że praktycznie co sezon, dwa zmieniane są koszulki żeby przyciągnąc klientów... najzwyczajniej chodzi o kase za nowe koszulki... a ja mam propozycje żeby jak już robią nowe koszulki to żeby zrobić konkurs w którym np. ludzie na forum mogli by głosować za jakims wariantem... myśle że w ten sposób można by wytypowac naprawde koszulki które by podobały się kibicą, a co za tym idzie więcej ludzi by je kupiło. Pamietacie jak barcelona kiedyś miała złote koszulki... i zrobili na tym nieły interes boszły jak woda na całym świecie...
Proponuje zrobic głosowanie na różne koszulki, albo przedstawić własne propozycje, albo poszperać w tym jakie wzory proponuje firma Lotto na całym świecie...
Czy macie wiecej fotek tych nowych strojow? Czy komplety beda jednolite kolorowo tzn. np. cale grantowe? A i czy od razu na koszulkach jest reklamama Bosmana czy robia ja na zyczenie jak nick badz numer?
Z gory wielkie dzieki za odpowiedz na moje pytania
to pozostale 2 komplety, z tego wynika rozmawiajac z ludzmi z salonu, ze pasiakow juz nie bedzie
z tego co uslyszalem koszulki bede w wersjach z logo Bosmana i bez (z przodu)
nadruk imienia i nazwiska 15 zl
sorki za niedoinformowanie ale bylem tam w biegu
Odp: Nowe Stroje - 23/07/2005 16:36
cena przystępna,chociaż koszulki nie powalają. Jak dostane kase od babci to może się skuszę na białą Fajnie,że LOTTO otworzyło swój (niemały) sklep na Mieszka...wreszcie można kupić bilety na Pomorzanach
"...satysfakcja jest chwilowa - trwa moment, bo za chwilę będziesz chciał to zrobić jeszcze lepiej ziomek. Jeśli nie, to nie rozwiniesz się...'
Odp: Nowe Stroje - 23/07/2005 17:57
takie jakies obcisłe te koszulki. ale Lotto w koncu włoskie a Włosi na ME tez w takich grali i ich przeciwnicy pociagnac nie mogli za koszulke
Odp: Nowe Stroje - 23/07/2005 18:27
Poprzednie stroje bardziej do mnie trafiały. Mam tylko nadzieję, że Portowcy będą mieszali stroje, bo gra w jednolitych to lipa. Najlepiej niech grają w bordowych koszulkach i granatowych spodenkach.
Poprzednie stroje bardziej do mnie trafiały. Mam tylko nadzieję, że Portowcy będą mieszali stroje, bo gra w jednolitych to lipa. Najlepiej niech grają w bordowych koszulkach i granatowych spodenkach.
podobnie myślę, stroje w pasiaki były o wiele lepsze :/
podobnie myślę, stroje w pasiaki były o wiele lepsze :/
sa niefajnie, projekt nieciekawy... ogolnie - j.w.- pasiaki lepsze... :/ bo jak jednolity kolor ma sie do naszych Barw? chyba ze rzeczywiscie bordowe kosz. + granatowe spodenki...
„ Płynie się zawsze do źródeł pod prąd. Z prądem płyną śmiecie ” - Z. H.
Odp: Nowe Stroje - 23/07/2005 20:06
koszulki moze i fajne, ale po co zmieniac stroje co sezon albo pol? jak dla mnie bezsensu, no chyba ze chodzi o kase. A tak poza tym to mi sie tez podobaja (ale w mieszanym zestawie)
"Wśród pięknych kwiatów rosną te chwasty, popularnie to pedały i lewe niewiasty..."
Odp: Nowe Stroje - 23/07/2005 20:25
jak dla mnie to wczesniejsze stroje byly lepsze bo byly granatowo-bordowe czyli w barwach klubu a jednokolorowe to takie za bardzo klasyczne moim skromnym zdaniem pozdro
###Pogoń Szczecin&Legia Warszawa - na zawsze razem###
cena przystępna,chociaż koszulki nie powalają. Jak dostane kase od babci to może się skuszę na białą Fajnie,że LOTTO otworzyło swój (niemały) sklep na Mieszka...wreszcie można kupić bilety na Pomorzanach
Gdzie jeste sklep na mieszka?! ja nic o tym nie wiem! Mozesz mi powiedziec gdzie dokladniej?
A cod o koszulek to bardziej mi sie podobały "pasiaki" ale te az tak zle nie sa
Odp: Nowe Stroje - 23/07/2005 20:35
Gdzie jeste sklep na mieszka?! ja nic o tym nie wiem! Mozesz mi powiedziec gdzie dokladniej?
A cod o koszulek to bardziej mi sie podobały "pasiaki" ale te az tak zle nie sa[/cytat]
w cenrtum handlowym tam gdzie jest media i carrefour !
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.