Popieram. Macie uwagi do marketingu, swoje przemyslenia pisac do nich maile moze kiedys sie uda zmienic albo caly ten dzial personalnie albo ich podejscie i profesjonalizm.
No kurwa KPINA, nawet się nie wysilili aby swój krój, model wymyślić bezmyślnie wzięli ten ze złymi barwami i złą ich kolejnością.Teraz takie pytanie, dlaczego w takim wypadku nie została wybrana ta pierwsza koszulka, dużo bardziej to przypomina bordo niż ten rażący czerwień.
To jest chyba kurwa jakiś zły sen, takie rzeczy mogły się dziać za ptaka, gondora ale teraz?! gdy wydawało się, że wychodzimy na prostą?!
Ostatnio edytowany przez: eF^, 16 lipca 2009, 14:33 [1 raz(y)]
Odp: Nowe Stroje - 16/07/2009 14:47
Już lepsze chyba byłyby te pasiaki drugie od lewej w dolnym rzędzie... http://fut.baler.pl/images/nike/nike_217260.jpg
Odp: Nowe Stroje - 16/07/2009 15:41
HAHAHAAHHAAHAHAHAHAA KURWA LEZE I PLACZE, NIE CHCE DOCHODZIC DO SIEBIE, BO JAK ZROZUMIEM TO, ZE BEDE CO TYDZIEN-2 OGLADAL TE KOSZULKI, TO MI JESZCZE ZYLKA PEKNIE
Odp: Nowe Stroje - 16/07/2009 18:15
Podobno u kobiet daltonizm zdarza się bardzo rzadko, a wywalili nam tutaj koszulki Piasta Gliwice ze znaczkiem NIKE. Rzygać się chce. Bardzo mnie ciekawi kto kupi taką koszulkę. Przecież to lichwa jakaś jest.
Ja jestem bardzo ciekaw ceny tej szmaty, koszulki Górnika kosztują 170 ale wyglądają o wiele lepiej. Największe jaja by były gdyby koszulki kosztowały by tyle samo co Górnika.
Odp: Nowe Stroje - 16/07/2009 20:59
hhehe, a ja podejrzewam , ze klub nie zdecyduje sie na sprzedaz tych strojow.Po pierwsze musialby wylozyc na to pieniadze, a po komentarzach kibicow chociazby tutaj nie wyglada to na ineteres zycia
ps.nie mowmy o szmatach, bo badz co badz ale sa to stroje Pogonki.
Odp: Nowe Stroje - 16/07/2009 21:08
A ja proponuje zakupić z zeszłego roku- mimo swojej niezbyt super jakości (materiał "nie oddycha" :/) to teraz za 99zł jak znalazł A i nawet barwy są w porządku takie jakie powinny być
Swoją drogą- przejadą się trochę ze sprzedażą tych koszulek bo bardzo mało osób je kupi. Po drugie- ten wzór u góry z katalogu z lewej strony Nike wygląda 5 razy lepiej niż ten wybrany (nie wspomnę o pasiakach granatowo-bordowych) i założę się, że nie byłoby tutaj wtedy takich zarzutów wobec tych koszulek.
[...] Nowe koszulki wykonane są z dobrego materiału, jednak kolorystycznie prezentują się gorzej niż stroje Ziny, w których granatowo-bordowi występowali przez trzy sezony (zaczęła Pogoń Nowa). Kolor ciemnoniebieski i czerwony nasuwa skojarzenia z Piastem Gliwice i Odrą Wodzisław. Na sesji fotograficznej rzucały się w oczy niesymetryczne nadruki, ale wszystko ma zostać poprawione. Modyfikacja kolorów, by bardziej przypominały klubowe barwy, możliwa jest w kolejnym sezonie. Rezerwowe stroje są białe. Cena oryginalnej koszulki, którą będzie można kupić już na pierwszym meczu, to 159 zł [...]
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.