Słyszałem kroki Boga, życie jest kruche
Mam złotą proporcję między umysłem a duchem
Wersów plecak, tysiące w zeszycie
Oślepiam blaskiem, jestem słońcem w zenicie
Odp: Nowe Stroje - 06/07/2009 17:48
Ma ktos moze pojecie kiedy pojawia sie nowe koszulki meczowe? Nie moge sie doczekac! I czy w ogole to juz jest przesadzone ze Bosman nadal bedzie sponsorem strategicznym? Z tego co pamietam na poczatku IV. ligi podpisywali umowe na 2 lata. Dzieki z gory!
Kibicuje Realowi ale też Pogoni więc trochę szacunku a nie teksty rzucacie w siebie...
Co do koszulek- cieszę się, że to będzie teraz Nike. Powiedzcie- ilu z was ma koszulkę Pogoni Ziny? Przyznać się? Ja mam i kwestia jest jedna- bardzo fajna ale z tak gów... materiału, że to się w pale nie mieści a Nike jako firma nie robi z takich syntetyków koszulek. W Zinie skóra w ogóle nie oddycha i nie dziwne jest to, że normalnie w niej można chodzić/grać/biegać tylko wtedy jeśli pod spodem mamy jakiś t-shirt. Jedyne co to mam nadzieję, że to będzie model 2009/2010 bo ten wygląda kapitalnie w porównaniu do modelu z poprzedniego sezonu.
Odp: Nowe Stroje - 07/07/2009 09:23
Bo masz koszulkę Ziny z serii FAN, a nie Pro. Każda firma tak robi, Nike też. Aktualna koszulka reprezentacji Polski w wersji Fan kosztuje 79zł, w wersji Pro 4 x więcej - ot i cała tajemnica.
Ma ktos moze pojecie kiedy pojawia sie nowe koszulki meczowe? Nie moge sie doczekac! I czy w ogole to juz jest przesadzone ze Bosman nadal bedzie sponsorem strategicznym? Z tego co pamietam na poczatku IV. ligi podpisywali umowe na 2 lata. Dzieki z gory!
Wedle strony to:
Niestety rzecznik prasowy klubu nie chce ujawniać więcej informacji. – Wszystkiego dowiecie się 20. lipca. Odbędzie się w tej sprawie specjalna konferencja prasowa. Do tego czasu wstrzymujemy się z komentarzami – mówi Adam Wosik.
Bo masz koszulkę Ziny z serii FAN, a nie Pro. Każda firma tak robi, Nike też. Aktualna koszulka reprezentacji Polski w wersji Fan kosztuje 79zł, w wersji Pro 4 x więcej - ot i cała tajemnica.
RAFek- a wyobraź sobie, że mam też koszulkę Nike w wersji takiej jak mówisz "FAN"/"Replika" czy inna często używana nazwa i wyobraź sobie, że jakościowo koszulki są 50 razy lepsze niż koszulka Ziny i o to mi tak naprawdę chodziło więc cieszę się ze zmiany producenta.
Odp: Nowe Stroje - 07/07/2009 22:42
heheh... tak przy okazji wspomnę, że koszulki meczowe lotto też był całkiem w porządku - przewieiwne i bez problemu można było w nich grać... no moze tylko nadrukowany numer grzał w plecy [:
Te szare trybuny jeszcze zatętnią granatowo-bordowym rytmem dwudziestu tysięcy serc...
heheh... tak przy okazji wspomnę, że koszulki meczowe lotto też był całkiem w porządku - przewieiwne i bez problemu można było w nich grać... no moze tylko nadrukowany numer grzał w plecy [:
Mówisz o pasiakach? Bo sam ma taką i jestem zadowolony, tylko herb trzeba było przyszyć, bo się odpruł
Tylko do 20 czekać. Oby nie dali za koszulkę ceny 220zł
RAFek- a wyobraź sobie, że mam też koszulkę Nike w wersji takiej jak mówisz "FAN"/"Replika" czy inna często używana nazwa i wyobraź sobie, że jakościowo koszulki są 50 razy lepsze niż koszulka Ziny i o to mi tak naprawdę chodziło więc cieszę się ze zmiany producenta.
Pzdr.
wyobrażam sobie, bo mam też koszulki fan i pro innych firm i klubów - no i co? 50 razy lepsze?? Aż strach mi sobie wyobrazić, w czym biega Barcelona...
Wczoraj Real gonił koszulki Ronaldo za 85 Euro. W 2 godziny poszło 2.000 . Wychodzi ok. 375 PLN. Przy naszych koszulkach trzeba się liczyć wydatkiem ok. 150-200 PLN + koszt nadruku numeru, nicka A że trzeba by kupić dwie - domową i wyjazdową + karnet na rundę... Czas udać się do booka.
Ja kocham Liverpool - Ty kibicujesz Man Utd,
Jestem za Pogonią Szczecin, a Ty za Lechem Poznań
Lubie metal, a Ty kochasz hip-hop, Popierasz PiS, ja wole PO
Mimo to jesteś mi jak brat, bo łączy nas nienawiść do drogówki.
Mówisz o pasiakach? Bo sam ma taką i jestem zadowolony, tylko herb trzeba było przyszyć, bo się odpruł
Tylko do 20 czekać. Oby nie dali za koszulkę ceny 220zł
Akurat mówię o ówczesnych wyjazdowych koszulkach meczowych czyli białych, ale pasiaki pod tym względem pewnie się nie róznią. U mnie herb się trzyma bez problemu :p
Te szare trybuny jeszcze zatętnią granatowo-bordowym rytmem dwudziestu tysięcy serc...
Wczoraj Real gonił koszulki Ronaldo za 85 Euro. W 2 godziny poszło 2.000 . Wychodzi ok. 375 PLN. Przy naszych koszulkach trzeba się liczyć wydatkiem ok. 150-200 PLN + koszt nadruku numeru, nicka A że trzeba by kupić dwie - domową i wyjazdową + karnet na rundę... Czas udać się do booka.
Ty to chyba musisz jeszcze kupic sobie abonament na kielbaski na kazdy mecz. no i specjalne miejsce parkingowe, tylko dla Ciebie. w koncu kasy masz wystarczajaco ;]
Jeśli historia mogłaby nas czegokolwiek nauczyć, to niewątpliwie tego, że żaden naród nie stworzył wyższej cywilizacji bez poszanowania prawa do posiadania własności prywatnej
Ludwig von Mises
Ty to chyba musisz jeszcze kupic sobie abonament na kielbaski na kazdy mecz. no i specjalne miejsce parkingowe, tylko dla Ciebie. w koncu kasy masz wystarczajaco ;]
Hehe Avelyn Ciesze sie ze napisales, bo jak by to byla moja wypowiedz, to by wyszlo ze znow ja sie czepiam Kingapsa, tak jak w sprawie biletow
Odp: Nowe Stroje - 15/07/2009 16:38
Zaprezentowano nowe stroje http://pogonszczecin.info/Zaprezentowano_nowe_stroje_Pogoni_Szczecin_-ab722-722-2332.html ... Jak dla mnie to dno, dno, dno. Poprzednie były 100 razy lepsze. Te nie dosyć, że kolory odwrotnie to jeszcze te koszulki są czerwono-niebieskie, a nie granatowo-bordowe ... Wykonanie jak dla mnie trochę tandetne, wyglądają jak jakieś podróbki z Turzynu ... Może takie zdjęcie, ale na prawdę wyglądają jakoś tandetnie ...
Nie wiem, może ja jakiś dzisiaj nie w humorze ale jak dla mnie to jakiś żart te stroje...
Odp: Nowe Stroje - 15/07/2009 16:39
Czemu mnie to nie dziwi, że barwy są odwrócone? Poza tym koszulka jest w barwach Odry Opole tudzież Odry Wodzisław a nie Pogoni Szczecin...
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.