Fajne te nowe koszulki.
Szkoda tylko,ze co pol roku/rok sa zmieniane stroje...
Moze warto zostawic ten wzor w koncu na lata?
To jest właśnie marketing. Co pol roku nowy wzor koszulki, aby kibic kupil zeby miec aktualna
Czy ja wiem, czy taki marketing?
Duzo ludzi nie kupuje koszulki wlasnie dlatego bo za pol roku znowu bedzie zupelnie inaczej wygladala. Gdyby byl 1 wzor to mysle,ze sporo osob by kupowalo i wiecej osob przychodizlo by w klubowych koszulkach na mecze.
Odp: Nowe Stroje - 18/08/2008 18:15
A jak wyglada sprawa z rozmiarami,bo nie wszyscy kibice maja 20 pare lat,a z doswiadczenia wiem ze nawet xxl byly tylko z nazwy tzn normalnie to moze byla l ,nie chodzi o to ze jestem gruby ale nosze troche wiekszy rozmiar
pozdrawiam
A jak wyglada sprawa z rozmiarami,bo nie wszyscy kibice maja 20 pare lat,a z doswiadczenia wiem ze nawet xxl byly tylko z nazwy tzn normalnie to moze byla l ,nie chodzi o to ze jestem gruby ale nosze troche wiekszy rozmiar
pozdrawiam
XL i XXL bylo w cholere jezeli chodzi o poprzedni stroje i ciezej bylo dostac wlasnie mniejsza jakas. Szwagier moj chudy jak szkapa chodzi w XL bo innej nie bylo
Odp: Nowe Stroje - 07/09/2008 11:23
Dla mnie bardzo fajnie się prezentują... Home zajebisty, away też trzyma poziom Szkoda tylko że bramkarski się nie zmienił. Planowany jest może strój alternatywny/trzeci ?
Klub podpisał kontrakt z niemieckim przedstawicielem sprzętu sportowego i od lipca portowcy występować będą w strojach firmy Nike. - Pogoń swoim wyglądem przypominać będzie teraz Barcelonę - podkreśla dyrektor sportowy szczecińskiego klubu Robert Dymkowski.
Komplet podstawowy Pogoni to bordowo - granatowe koszulki i granatowe spodenki, drugi komplet strojów będzie koloru białego. Nowy przedstawiciel techniczny Pogoni będzie również ubierał wszystkie grupy młodzieżowe portowego klubu.
Przez trzy najbliższe sezony piłkarze szczecińskiej Pogoni grać będą w nowych strojach.
Klub podpisał kontrakt z niemieckim przedstawicielem sprzętu sportowego i od lipca portowcy występować będą w strojach firmy Nike. - Pogoń swoim wyglądem przypominać będzie teraz Barcelonę - podkreśla dyrektor sportowy szczecińskiego klubu Robert Dymkowski.
Komplet podstawowy Pogoni to bordowo - granatowe koszulki i granatowe spodenki, drugi komplet strojów będzie koloru białego. Nowy przedstawiciel techniczny Pogoni będzie również ubierał wszystkie grupy młodzieżowe portowego klubu.
Przez trzy najbliższe sezony piłkarze szczecińskiej Pogoni grać będą w nowych strojach.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.