Jak widać zawsze padały w meczach z nimi minimum dwie bramki. W ubiegłym sezonie dwa remisy po 1:1, gdzie bramki padły po przerwie.
Słyszałem kroki Boga, życie jest kruche
Mam złotą proporcję między umysłem a duchem
Wersów plecak, tysiące w zeszycie
Oślepiam blaskiem, jestem słońcem w zenicie
Do kadry wracają Jarosław Fojut i Seiya Kitano. Pod uwagę nie będą brani Marcin Listkowski (wraca ze zgrupowania kadry), Frączczak, Akahoshi, Niepuj i Matynia.
Z Japończyka będą ludzie, gra szybko, dokładnie i bez strachu.
Matras + Murawski to taki mus jak Czerwiński + Fojut
Drygas też co raz lepiej i 2 bramka pod rząd. Kort będzie miał cięzko się teraz przebić ale ma grać najlepszy.
Skrzydłowi w końcu z asystami i to jeden i drugi!
Kudła dziś bez baboli i pewne interwencje!
Nunes super zmiana aż nie wierzyłem, że to on ( pierwszy gol w Pogoni? )
Odp: POGOŃ - Bruk-Bet Termalica 13/08/2016 - godz. 20:30 - 13/08/2016 22:32
Czekam na profesjonalną analizę forumowych ekspertów, którzy twierdzili, że nie mamy zawodników do ładnej, ofensywnej gry.
Tak wiem, z Zagłębiem nam się przyfarciło, bo oni zmęczeni po Pucharach, 8 garnitur itd. Teraz pewnie Bruk Bet po długiej podrózy, więc dlatego taki wynik.
Brawo Panowie. Tak macie walczyć!
PS. Kitano chyba już na dłuższy czas wybił z głowy Zwolakowi pierwszą jedenastkę. Oby tylko koledzy zaczęli więcej podawać Japończykowi, bo na razie wygląda na to, jakby nie chcieli , aby młody nastrzelał za dużo bramek i całkiem wygryzł ze składu Zwolinskiego.
Odp: POGOŃ - Bruk-Bet Termalica 13/08/2016 - godz. 20:30 - 13/08/2016 22:32
O matko, co to dzisiaj było? Nawet nie ma co wszystkich - poza Lewandowskim, dno i metr mułu - oceniać. Świetny mecz,vtroche fantazji (bramka Drygasa, wow), dużo mądrej gry i walki. Kilka błędów nie zmieni tego, ze był to najlepszy mecz od czasu 5:1 z Lechem.
Delev to pitbul. Biegał jakby mu płacili od każdego kilometra...
Ha ha ha, he he, ho-ho, uh, uh, ha-ha, ha...And I thought my jokes were bad...
Odp: POGOŃ - Bruk-Bet Termalica 13/08/2016 - godz. 20:30 - 13/08/2016 22:42
Brawo, brawo, brawo! Piękny wieczór! Na to chyba wszyscy czekaliśmy, chociaż nikt nie spodziewał się tak okazałych rozmiarów. TU jest potencjał i dziś to zostało udowodnione. W końcu zaskoczyło i oby tak dalej.
Termalika dziś i ich "pomysł" na grę to my 4 miesiące wcześniej. Mina Pana Czesława po 5 bramce bezcenna.
Matrix super, że brama.
Cały zespół chyba in plus (poza Lewandowskim i Rudol jakoś bez wyrazu chyba) - podobało się, że jeździli na dupach, strzelili kilka bramek, czyste konto i jedziemy z "frajerami".
Hej Czesiej jaki jest wynik
Ps. Delev walczak! I Adam zaczal wreszcie biegac z pilka
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.