W sumie grupa dość ciekawa. Nie za silna, nie za słaba. Nie ma co narzekać Szczególnie korzystne wydaje się wylosowanie z drugiego koszyka mającej niespełna 700tys. mieszkańców Czarnogóry.
Ostatnio edytowany przez: Janek80, 31 lipca 2011, 13:00 [2 raz(y)]
Kompromitacja. Tylko tych wszystkich ludzi na stadionie szkoda. Bo Ci przed tv mogą zmienić kanał.
'Ludzie, w których może jeszcze tkwi iskierka ludzkości, uczuć ludzkich, opamiętajcie się! Usłyszcie mój krzyk, krzyk szarego, zwyczajnego człowieka, syna narodu, który własną i cudzą wolność ukochał ponad wszystko, ponad własne życie, opamiętajcie się! Jeszcze nie jest za późno!"
Odwagę, bym mógł zmieniać rzeczy, które mogą i powinny być zmienione,
Łagodność, bym akceptował rzeczy, które nie mogą być zmienione i
Mądrość, bym umiał odróżnić jedne rzeczy od drugich.
Odp: losowanie kwalifikacji do Mundialu 2014 w Brazylii - 06/09/2013 23:57
Znowu remis. Tym razem 1:1 z Czarnogóra i takie miałem przeczucie że będzie znowu remis, czyli dalsze grzebanie teoretycznych szans na awans do MŚ.
Niby Polacy starali się. Zdecydowaną większość meczu przeważali. Nawet Lewandowski gola z gry strzelił w kadrze!!! Szok!!!
Nawet zupełnie nie po polsku mieli wygrać strzelając gola w ostatnich sekundach doliczonego czasu. Jednak sędzia zmienił decyzję i wszystko wróciło do normy Znowu czegoś zabrakło. To sędzia skrzywdził dyktując spalonego zamiast karnego. A więc może znowu zwycięstwo moralne Polaków...?
Fornalik też mnie nie zaskoczył. Ma podpisany kontrakt, w domyśle dobry hajs zarabia, to nie w głowie mu jakieś tam dymisje. Ogólnie więc jest ok i wszyscy w kadrze pewnie są zadowoleni z tego co jest.
Nie wiem tylko z czego Ty jestes taki zadowolony...
Z tego, że mam nosa do trafnego typowania wyników naszej kadry Po powrocie do kadry Artura Boruca też miałem, jak się okazuje, słuszne przeczucie, że eliminacje są już przegrane...
Odp: losowanie kwalifikacji do Mundialu 2014 w Brazylii - 11/10/2013 22:14
Ehhh Piłkarzy mamy naprawdę dobrych. Jak na Polskę to możemy i mamy się czym chwalić. Niestety poziom "selekcji" jest jaki jest. Irytuje trochę, że na prawej obronie nie gra najlepszy prawy obrońca, że musi grać Mariusz Lewandowski, który ma 34 lata i dziś mimo tego, że spisał się dosyć dobrze to boli to, że on musi grać. Jest wielu innych, lepszych, młodszych, wybieganych. Sądzę, że tu nie selekcjoner dobiera ludzi. Trochę wkurzające jest, że nie dobiera się ludzi na pozycje tylko bierze się kogoś kto jest w "formie" i kogoś kto kiedyś grał na danej pozycji a próbowany jest właśnie tam gdzie nie gra aktualnie. W ekstraklasie mamy 16 zespołów. Polskich zawodników na dosyć dobrym wyrównanym poziomie jest dosyć sporo. Za granicami Polski mamy swoje "gwiazdy" a my bierzemy przykładowo Peszko. Ten Peszko, który "przegrywa" towarzyski ale jakże prestiżowy dla Polaków mecz z Niemcami. Wiele niezrozumiałych decyzji, z którymi ciężko się pogodzić. Jedno jest pewne. Eliminacje przegraliśmy w dwumeczu z Czarnogórą i remisem z Mołdawią. Trochę to boli, że swoją walecznością biją nas ogórki.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.