Odp: 1/2 LM - 06/04/2006 15:46
Ewentualny final Barcelona : Arsenal to dopiero bylby mecz ! obie druzyny nastawione na atak, grajace piekna techniczna pilke (swoja droga 2 moje ulubione teamy poza Pogonia oczywiscie)
pierwsze polfinaly :
Barcelona 3:1 Milan
Villareal 1:1 Arsenal
Odp: 1/2 LM - 07/04/2006 11:27
Vilareal-Arsenal wydaje mi sie ze na tym meczu zakonczy sie wspanialy sezon w Champions LEague debiutanta z Hiszpanii a Arsenal nie dosc ze po raz pierwszy zaszedl wyzej niz do cwierc finału to masz szanse nawet na wygrana,szkoda tylko ze kosztem Juve
Milan- Barcelona super zapowiadajacy sie mecz jednak obstawiam tutaj zwyciestwo Katalończyków ktorzy prawopodobnie zdobeda w tym sezonie podwójna korone
Odp: 1/2 LM - 19/04/2006 20:01
Ja wierzę w Villarrreal , bo Arsenal każdy praktycznie mecz czy to w lidze , czy w lidze mistrzów grał na maksa swoich możliwości , a w lidze hiszpańskiej chyba troszke mniej sie biega niż w angielskiej i to może zadecydowac w tym dwumeczu.Dzisaj Arsenal skromnie wygra 2 : 1 ale na El Madrigal bedzie 3 : 1 dla Villarreal.A graczem dwumeczu będzie JUAN ROMAN RIQUELME!
Co do wykonania Riquelme to z calym szacunkiem dla niego - tak sie karnych i to w takim momencie nie strzela - zachowawczo, bojac sie ze przestrzeli, leciutko w srodek - bez charakteru.
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1757630640 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.