Pogoń-Wisła Płock, Ruszamy!! - 19/07/2005 11:11
Rodacy...i Rodaczki Chciałbym oficjalnie ogłosić wszem i wobec zakończenie sezonu ogórkowego, co wiąże ze sobą (u nas we wtorek,w Gdyni w niedziele)
----------------->start nowego Sezonu 2005/2006<-----------------------
Jak zapewne większość już wie, po "burzliwym" okresie trasferowym dołaczyli do nas takie sławy jak Tavares i Elokan,a w trakcie załatwiania certyfikatów jest Glauber i Dudu,co na 99% zaowocuje podpisaniem przez nich 3-letnich kontraktów. Można więc spokojnie powiedzić,że mamy już zamkniętą kadre na lige,chyba że Dawidek szykuje jakąś bombe i ściągnie mistrza świata piłki plażowej albo osiedlowej z 85 roku hehe
Przejdźmy do rzeczy...zaczynamy równo za tydzień (wtorek,26 lipca) z płocką Wisłą. Jak dla mnie są duże szanse na zwycięstwo,a każdy inny wynik chyba każdy z nas przyjmnie z niedosytem.
Zapraszam do typowania wyniku meczu Pogoń - Wisła Płock jak również (jeśli się komuś chce) do typowania naszego składu (co wcale nie jest taką prostą sprawą).
Mój typ: Pogoń - Wisła 2:1 (Milar,Grzelak-Jeleń)
a skład:
----------------Pesković-----------------------
-Łabędzki---Michalski---Julcimar---Matlak--
-------------------------------------------------
-------Kaźmierczak---------Edi---------------
--Tavares----------------------Grzelak------
-----------Milar-------------Elokan-----------
Myśle,że Magdoń nie zagra, bo już od sporego czasu nie trenuje i na pierwszy mecz zabraknie go w podstawie. A wariant Łabędzkiego w obronie był już kilka razy przerabiany i myśle że zagra właśnie tam,jeśli rzeczywiście Magdoń nie będzie w 100% sprawny.
Zapraszam do typowania
Edit: zgodnie z "sugestią kolegi podemną" typy na całą kolejke:
Górnik Łęczna - Wisła Kraków 1:3
GKS Bełchatów - Górnik Zabrze 1:0
Dyskobolia Grodzisk Wielkopolski - Amica Wronki 4:1
Odra Wodzisław Śląski - Zagłębie Lubin 1:2
Arka Gdynia - Legia Warszawa 1:2
Korona Kielce - Cracovia 2:2
Lech Poznań - Polonia Warszawa 1:1
Ostatnio edytowany przez: Pit., 19 lipca 2005, 15:54 [3 raz(y)]
"...satysfakcja jest chwilowa - trwa moment, bo za chwilę będziesz chciał to zrobić jeszcze lepiej ziomek. Jeśli nie, to nie rozwiniesz się...'
Odp: Sezon 05/06,1.kolejka - 19/07/2005 11:15
kurde a wlasnie sie zabieralem za zakladanie tego tematu mam propozycje. zamiast tylko meczu Pogoni, obstawiamy wszystkie macie tu rozpiske 1 kolejki i moje typy (w nawiasie stawka z STS):
Górnik Łęczna - Wisła Kraków 2 (1,75)
GKS Bełchatów - Górnik Zabrze X (3,20)
Dyskobolia Grodzisk Wielkopolski - Amica Wronki 1 (1,65)
Odra Wodzisław Śląski - Zagłębie Lubin 2 (2,90)
Pogoń Szczecin - Wisła Płock 1 (2,15)
Arka Gdynia - Legia Warszawa 2 (1,80)
Korona Kielce - Cracovia X (3,00)
Lech Poznań - Polonia Warszawa 1 (1,65)
Ostatnio edytowany przez: tribu, 19 lipca 2005, 11:23 [2 raz(y)]
Odp: Pogoń-Wisła Płock, Ruszamy!! - 20/07/2005 02:46
GKS Bełchatów - Górnik Zabrze 1:0
Groclin - Amica Wronki 0-0
Odra W. - Zagłębie Lubin 1-2
Arka Gdynia - Legia Warszawa 2-3
Korona Kielce - Cracovia 0-0
Lech Poznań - Polonia Warszawa 1-1
Pogoń - Wisła P. 1-2
"...patrzę na własne odbicie w witrynie i widzę to, że jest realne, nie będąc hologramem przypomina po której stronie się znalazłem i w jakim celu tak naprawdę..."
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1757656572 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.