Odp: Amica - Pogoń - 14/05/2005 20:49
Ja bym jeszcze nie bawił sie w typowanie wyniku tego spotkania. Przed nami bardzo wazny mecz z Wisłą we wtorek a dopiero po nim będzie mozna cos powiedzieć. Pogoniarze mogą być bardzo zmęczeni, wkońcu to będzie 4 spotkanie w ciągu 10 dni a 4 dni po Amice Zagłębie Lubin.
Odp: Amica - Pogoń - 14/05/2005 22:12
Wcale nie do kasacji, tylko trzeba niektórym zwrócić uwagę bo to co teraz jest z tematami do typowania to istny wyścig. Temat powinien powstać dzień po meczu poprzedzającym mecz który będziemy typować w temacie. Naprawdę nikogo nie obchodzi kto ten temat założy więc nie ma co się spieszyć.
Naszą siłą nie jest to że nigdy nie upadliśmy, ale to że po każdym upadku potrafimy się podnieść jeszcze silniejszym Juventus Turyn-historia wielkiej miłości
bedzie "Panikowe" 1:1... tak jak w Poznaniu gdzie byłem ..tak jak na łecznej gdzie mnie zabrakło...i tak bedzie we Wronkach gdzie mnie nie zabraknie
I co uwazasz sie za mega kumatego?? Wyluzuj troche z tymi postami odnosnie wyjazdow.
pewnie ze takim sie wlasnie uwazam,tak apropo to moj pierwszy post napisany odnosnie wyjazdow..no ale nic Pozdro dla ludzi nie przypeirdalajacych sie o bele co
pewnie ze takim sie wlasnie uwazam,tak apropo to moj pierwszy post napisany odnosnie wyjazdow..no ale nic Pozdro dla ludzi nie przypeirdalajacych sie o bele co
Nie zwracalbym bym Ci uwagi, gdybys nie szalal przed wyjazdem na dokonczenie na Lecha i teraz na Amice w temacie, ktory zostal skasowany. Spokojnie wszystkiego sie dowiesz w swoim czasie to co bedzie potrzebne. Pare lat temu nie bylo internetu a jakos ludzie se radzili. Jak dla mnie sam wyjazd do Wronek niczym sie nie rozni od wypraw na Twardowskiego jakie maja ludzie z fan-clubow, wiec nie ma sie czym podniecac.
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1757656155 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.