Pogoń - Polonia - 18/04/2005 08:58
jakie wyniki typujecie na ten mecz bo ja 2:0 dla nas ostatni mecz z wisła moim zdaniem Pogoń dobrze zagrała więc typuje że wygramy a wy?
Odp: Pogoń - Polonia - 18/04/2005 10:48
4:0 Matlak , Magdoń , Divecky 2x
p.s.
Kaźmierczak dostał 4 żółtą i nie zagra , Milar też , a Divecky dostał2 żółte i zagra z Polonią .
Ostatnio edytowany przez: chicago, 18 kwietnia 2005, 10:53 [1 raz(y)]
Odp: Pogoń - Polonia - 18/04/2005 15:37
Chociaż chciałbym żeby wynik był wysoki to jednak pogromu się nie spodziewam. Mecz moze być bardzo brzydki (obrona Częstochowy przez Polonię i dużo fauli) taki są moje obawy. Nasi piłkarze nie maja jednak wyjścia i muszą zdobyć 3 pkt!! Niema innej mozliwości, TYLKO ZWYCIĘSTWO. PS. moze po meczu z Wisłą frekfencja będzie wieksza, chociaż z 13-14 tysięcy
"...patrzę na własne odbicie w witrynie i widzę to, że jest realne, nie będąc hologramem przypomina po której stronie się znalazłem i w jakim celu tak naprawdę..."
Odp: Pogoń - Polonia - 18/04/2005 19:39
Mam nadzieję, że mecz z Wisłą przemówił Panikowi do rozumu i zagra otwarcie, z myślą o zdobywaniu bramek. Jeżeli zagramy ofensywnie, powinniśmy wygrać bez żadnych problemów - obrona Polonii (w szczególności środkowy Udarević) to po prostu kpina, kto widział bramki jakie tracili z GieKSą i przede wszystkim z Płockiem, doskonale o tym wie.
Stawiam 3:1 dla nas (Divecky, Matlak z karnego, Adriano - Benjamin).
Dokladnie zgadzam sie z Toba oprocz meczu na wyjezdzie z Gks-em latwiejszego meczu juz chyba miec nie bedziemy w tej rundzie ,bo z tego co widze to Polonia gra ostatnio taki piach ze mala bania obrona i bramkarz popelniaja takie "wielblady " ze grzechem bylo by ich nie wykorzystac . Ograniczyc jak najbardziej poczynania Kosmalskiegio i Golosia plus do tego zagrac kombinacyjnie i skutecznie w ataku! oby Labedzki godnie zastapil Kazmierczaka ktory odpocznie sobie dluzej od ligowej pilki...
Odp: Pogoń - Polonia - 19/04/2005 08:58
Umiarkowana ofensywa, wyczuwanie rywala od początku - mam nadzieje że Panik tak będzie kazał grać chłopakom. Bo wiemy że na ofensywny styl nie mamy co liczyć, ale po co się zamykać ze słabą Polonia? Tylko dlatego że atak jest ich najsilniejszą stroną? Wygramy 2:0 lub 3:1. Bramki dla nas walną Kuchar, Grzelak i ew. Matlak. Dla nich ew. Kosmalski albo Olszar. Już się nie mogę zobaczyć Jacusia w akcji
Odp: Pogoń - Polonia - 19/04/2005 09:39
Większość typuje że jedną z bramek w tym meczu strzeli Mila(też tak twierdizłem) a się okazuje że Milar pauzuje za kartki a Divecky mi czerwonej niepauzuje więc zmieniam swój typ 2-0 dla nas a bramki strzelą Divecky i ARTUUUUURR BUGAAAJJ
Odp: Pogoń - Polonia - 19/04/2005 13:17
3:0 po w koncu zywym i dobrym meczu. Stawiam na Grzelaka, Diveckiego i Bugaja. Ciekawe jak zaprezentuje sie Kuchar ktory pod nieobcnosc Kazmierczaka bedzie drygowal srodkiem. Oby zagral Parzy od pierwszej minuty.
ps. otwiera sie realna szansa na 9 punktow z rzedu... Polonia, Lech (z ktorym juz prowadzimy) i GKS. Oby to byla zapowiedz marszu w gore tabeli.
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1757663455 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.